geçen ayda kimyasal geçirdimCanım hic üzülme bence en azından hamile kalabiliyorsun öyle dusun Rabbim saglıklı bir sekilde ilerleyen hamilelik nasip etsin sana inşallaahh
geçen ayda kimyasal geçşrdimKimyasalın arkası sağlıklı olur derlercanını sıkma inşallah bir daha ki aya sağlıklı gebelik nasip olur
Son ilişki ne zaman oldu canimKızlar 4 gün gecikince evde idrar testi yaptım ama negatifpozitife dönermi bilmem ama adet olacak gibi belirtim de yok kızımda 10 gün geçince öğrenmiştim hamile olduğumu acaba Buda mı geç döllenme
Ay süper bişey hayırlı olsunHayırlıı olsuun
Kuzum benim sakin olmaya calıs Rabbim vaktini bilir elbet cok zor bu surec ama gececekgeçen ayda kimyasal geçirdimçok korktum artık iyice korkmaya başladım
geçen ayda kimyasal geçşrdim
Çok şükür ki hamile kalabiliyorsun güzel arkadaşım üzme kendinigeçen ayda kimyasal geçirdimçok korktum artık iyice korkmaya başladım
geçen ayda kimyasal geçşrdim
Allahım en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin canım üzülme inşallah bir dahaki aya olur Rabbim bu güzel duyguyu sana da tattırsın ve tüm isteyenlere Amin16 şubat beta : 12,44maaleesef kimyasal geçiriyorum yne
Canım hiç dikkat etmedim üzerinde durmadım da kızım hasta idi hep onla uğraştım hastaneye git gel bilemiyorum aklım hep kızımda idi onun öncesinde ilişki oldu ama tarih yok kafamdaSon ilişki ne zaman oldu canim
kimyasal gecirdikten sonra adet olmayıp hemen sonraki ay hamile kalanlar gördüm burda, hiç canınızı sıkmayınKimyasalın arkası sağlıklı olur derlercanını sıkma inşallah bir daha ki aya sağlıklı gebelik nasip olur
Kuzum benim sakin olmaya calıs Rabbim vaktini bilir elbet cok zor bu surec ama gececek
Çok şükür ki hamile kalabiliyorsun güzel arkadaşım üzme kendini
Allahım en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin canım üzülme inşallah bir dahaki aya olur Rabbim bu güzel duyguyu sana da tattırsın ve tüm isteyenlere Amin
ay üst sütte kimyasal gebelik yaşıyorumkimyasal gecirdikten sonra adet olmayıp hemen sonraki ay hamile kalanlar gördüm burda, hiç canınızı sıkmayınhope2022 nasipse olur inşallah bir dahaki ay
Adet yoksa umut var kuzumCanım hiç dikkat etmedim üzerinde durmadım da kızım hasta idi hep onla uğraştım hastaneye git gel bilemiyorum aklım hep kızımda idi onun öncesinde ilişki oldu ama tarih yok kafamda
Ne güzel bir tane varmıs ona sımsıkı tutunun daha birinciyi bekleyen bu duyguyu hic yasamamıs olanlar var. Rabbim hayırlı vakitte yüzünüzü tekrar güldürsünhepinizden allah razı olsun çok teşekkür ederim bu ayda olmadıumudumu kaybetmemek için elimden gelen herseyi yapıcam ama içim içimi yiyor. ilk kızımda evlendiğim zaman hemen hamile kalmıştım 7 sne geçti rabbim bana da 2. kez bu duyguyu tattırır inşallah
Benimde 17 şubat bende kaset yaptım negatif hiç var gibide hissetmiyorum çok yoğun çalıştık ama olmadı sanırımBenim de 18 Şubatama adet olacak gibiyim dün kaset test yaptım negatif
amin çok teşekkr ederim. Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda versin nşallahNe güzel bir tane varmıs ona sımsıkı tutunun daha birinciyi bekleyen bu duyguyu hic yasamamıs olanlar var. Rabbim hayırlı vakitte yüzünüzü tekrar güldürsün
Öyle canım her şeyin hayırlısı en iyisini Rabbim bilir bekliyorum bakalımAdet yoksa umut var kuzum
Belli olmaz ki canım yumurtlamanın gününü biliyor musun onemli olan onun ustunden kac gun gectigiYok kızlar ben akıllanmam. Valla bak. Test yapmicam dedim sırf yapmamak için burayada yazmıyorum son 4 gün kala yazmaya başladım şuan 2 gün var ve dayanamadım erken gebelik yaptım hiç bide çıkmadi
Takvime göre 4 ü yumurtlama günü bu gün 12. Gun ve 29. 4. 9. Ve 15 yani dün ilişki oldu 4 ü yumurtlama günü o gün tutmadıysa 9 unda hiç tutmaz ☹Belli olmaz ki canım yumurtlamanın gününü biliyor musun onemli olan onun ustunden kac gun gectigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?