hayırlısı olsun canım. cok şükür degerlerin iyiymiş, her zaman umut vardır :)Kullanmıyorum canım bi kızım var 4 buçuk yaşında 2 ay önce kontrole gittim gmhersey yolunda bi engel yok dedi ama negatif oluncada çok üzülüyorum nasip ama bakalm umut var
Ahah sırayla.. önce ön gösterim, sonra uzun metrajSağolun canlarımyalnız artık anneler grubunda birbirimize koltuk ayırmamızı diliyorum
Aynen öyle çok teşekkür ederim söylediklerini mutlaka dikkate alicamhayırlısı olsun canım. cok şükür degerlerin iyiymiş, her zaman umut vardır :)
B6 B12, koenzim Q10, D vitamini iyot çinko selenyum, A C E vitaminleri bunlar yumurta kalitesini artırmaya yardımcı, ing bir kaynaktan okuyup not almıştım. folikasitle birlikte alınması faydalı olur aklında olsun.
bir de bircogumuzun gözden kacırdıgı; makyaj malzemeleri, kremler, sampuanlar ve pet şişeden ictigimiz sular, plastik saklama kapları bunların hepsi hormon degerlerimizi bozuyor. mümkün oldugunca kimyasal içeren ürünleri hayatımdan cıkardım size de tavsiye ederim
İnsallahhKızlar bugün bat günüm normalde bu saatte regl gelirdi hala gelmedi. İçimden bir ses birkaç gün günün geçebilir dese de çok heyecanlıyım inşallah bu ay olur
Adetin geçmiş neden test yapmaya gitmedin canım benimKızlar yazdım ama kimse görmedi Şubatın 6 da iğne vuruldum bugün 10. Günüm ve bugün de adetim gelmezse 2 gün geçmiş olacak anlamadığım olay şu bazı arkadaşlar iğneden 14 gün sonra adet olunuyor diyolar yani normal adet zamanın da olmuyormuşsun bazıları da normal adet zamanını bekliyor kafam çok karıştı doktor bana 14 gün falan demedi direk iğneyi vurul adetin geçti mi gel test yapalım dedi şuan ne yapacağımı bilemedim açıksası
iğne yumurtayı çatlatır buda normal takvimdeki döngünüzü değiştirir normali iğneden 14 gün sonra adet olmanızdır daha 4 gününüz varKızlar yazdım ama kimse görmedi Şubatın 6 da iğne vuruldum bugün 10. Günüm ve bugün de adetim gelmezse 2 gün geçmiş olacak anlamadığım olay şu bazı arkadaşlar iğneden 14 gün sonra adet olunuyor diyolar yani normal adet zamanın da olmuyormuşsun bazıları da normal adet zamanını bekliyor kafam çok karıştı doktor bana 14 gün falan demedi direk iğneyi vurul adetin geçti mi gel test yapalım dedi şuan ne yapacağımı bilemedim açıksası
Ben bu ay elendim hem de iki gün önceden oldum artık bir dahaki aya kaldı umutlar :)Benimde 17 şubat bende kaset yaptım negatif hiç var gibide hissetmiyorum çok yoğun çalıştık ama olmadı sanırım
Kızlar yazdım ama kimse görmedi Şubatın 6 da iğne vuruldum bugün 10. Günüm ve bugün de adetim gelmezse 2 gün geçmiş olacak anlamadığım olay şu bazı arkadaşlar iğneden 14 gün sonra adet olunuyor diyolar yani normal adet zamanın da olmuyormuşsun bazıları da normal adet zamanını bekliyor kafam çok karıştı doktor bana 14 gün falan demedi direk iğneyi vurul adetin geçti mi gel test yapalım dedi şuan ne yapacağımı bilemedim açıksası
Canım ben elendim kırmızıları koyabilirsin :)
Ben dün ovulasyon testim koyu çıkınca hamile olduğumu ogrendim canim bence umut varBende iki gündür kahve rengi lekenme yaşıyorum. Bugun evde gebelik tesri olmadığı İçin ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi bayağı belirgin. Ama ovulasyon testi gebelik belirlemediği için ümitlenmedim
Canm benim de ovulasyon testim bu bakar mısın ama ben sıvı aliminn üzerinden 2 saat geçmesi gerwktigini bilmiyordum ve suyla beraber kahve içtim bir saat geçmeden yaptimBen dün ovulasyon testim koyu çıkınca hamile olduğumu ogrendim canim bence umut var
Bende a önce acılaştın testi yaptım koyu çıktı canım. Ama ovulasyon testi olduğu İçin çok güvenemedim. Regle zamanı mı test yaptınız peki siz ?Ben dün ovulasyon testim koyu çıkınca hamile olduğumu ogrendim canim bence umut var
Ne kadar koyuydu canım pik gibi mi fotosu var mıBen dün ovulasyon testim koyu çıkınca hamile olduğumu ogrendim canim bence umut var
Merhaba benim de bugün kahverengi akıntım oldu bat ne zamandı sizin yerleşme kanaması olabilir mı acabaBende iki gündür kahve rengi lekenme yaşıyorum. Bugun evde gebelik tesri olmadığı İçin ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi bayağı belirgin. Ama ovulasyon testi gebelik belirlemediği için ümitlenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?