Bence her zaman umut var. Benim regle 3 gün kala kanda bile negatifti. Dün regl günümdü bugün değerim 70 çıktı. Sağlıkla gelişir inşallahKızlar sizce benim için umut var mıdır? Olsa çıkar mıydı bugün?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence her zaman umut var. Benim regle 3 gün kala kanda bile negatifti. Dün regl günümdü bugün değerim 70 çıktı. Sağlıkla gelişir inşallahKızlar sizce benim için umut var mıdır? Olsa çıkar mıydı bugün?
Canim ç çizgisi çok silik çıkmış anlayamadım o yuzdenKızlar yumurtlama demi bu?
Eki Görüntüle 3006393
Akintin falan var mi bence baska testle tekrar yap bana test bozuk gibi geldiKızlar yumurtlama demi bu?
Eki Görüntüle 3006393
Canim ç çizgisi çok silik çıkmış anlayamadım o yuzden
Tmm cnm tekrar ederim 2 saat sonraAkintin falan var mi bence baska testle tekrar yap bana test bozuk gibi geldi
Belki de yumurtlamadir ama c baya silik olunca emin olamadımTmm cnm tekrar ederim 2 saat sonra
Ay maşallah yaa inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBence her zaman umut var. Benim regle 3 gün kala kanda bile negatifti. Dün regl günümdü bugün değerim 70 çıktı. Sağlıkla gelişir inşallahburadaki arkadaşlar hep diyor ya regl olana kadar umut var diye bende katılıyorum
![]()
Kuzum ada çayı yok da yeşil çay içeyim bari. Her gün kaynar suyla yıkanıyorum, bol yürüyüş yaptım 2 gündür. Sancı falan da yok.. hayatımda hiçbir zaman, hiçbir ilaçla 29günün üstüne çıkmadı reglim ve yarın 29.gün, mutlaka olması lazım. 30 günü asla görmedimHadi yaa üzüldüm gebe olmadığından eminsen ada çayı iç ve sıcak duş al canım reglimin gelmesini hızlandırırneyse üzülmeyelim ya amaaan kocişlerimizin bizim canımız sağolsun napak
![]()
İğne gecikme yapmaz bende de, duphaston geciktiriyor bence. Bekliyorum valla boş boş, hayırlısı...Geçen ay bende de öyle oldu tam 5 gün geçikmişti çatlatma iğnesine rağmen. İlginç ya kan testi verdin mi
Şu an çalışıyor musun
Ben iyiyim çok bir değişiklik yok canım![]()
Çok sevindim ben bilmiyordumOoo ikinci ayim canım çalışıyorum pansiyonda aşçıyımatanmıştım ya başladım
![]()
İnşallah alırsınız buradaki tüm arkadaşlarım güzel sonuçlar alsın inşallahAy maşallah yaa inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızinşallah sizin gibi güzel haberler alırım ben de
![]()
Geldi geldi.. sabah yer gök kırmızı olduSen naptın canım geldi mi tamamen yoksa o gün ki pembe leke mi duruyor
Aslında bende kasıklarımda agrı vardı yumurtlama mı acaba dedim t kop koyu olunca acaba yumurtlama gunum mü diye emin olamadım size sorayım dedimBelki de yumurtlamadir ama c baya silik olunca emin olamadım
Yumurtlamadan 17 gün sonra test yapılır yazacaktım bekle sık düşünü az dahaSAN ne kızz bir de o mu çıktı ben bu kısaltmaları takip edemiyorumadet olacam gibi zaten şişlik karın ağrısı hepsi mevcut
Normal hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Yok yavrumcum ben de boşumKızlaaar ben geldim kovidden sonra ilk iş günümdü yoğun geçti R Random3 bugun test yaptın mı sonucun ne cıktıpartalina_ lekelenmen olmuştu devamı geldi mi inşallah ikinizde hamilesinizdir kızlar hadi bana güzel haberler verin
![]()
Venev sen naptın dıkşın dıkşın yaptın mı yoksa mart ayına benimle beraber mi yürüyeceksin
![]()
Yumurtlama o zaman büyük ihtimal dediğim gibi c çok silik gözüküyo o yüzden emin olamadım bende canımAslında bende kasıklarımda agrı vardı yumurtlama mı acaba dedim t kop koyu olunca acaba yumurtlama gunum mü diye emin olamadım size sorayım dedim