- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Kız o değileşine odaklan demek istedim, te allahım yaaa
Sen naptın canım geldi mi tamamen yoksa o gün ki pembe leke mi duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o değileşine odaklan demek istedim, te allahım yaaa
Ben sana özet geçeyim hiçbirimizden umduğunu bulamadınKızlaaar ben geldim kovidden sonra ilk iş günümdü yoğun geçti R Random3 bugun test yaptın mı sonucun ne cıktıpartalina_ lekelenmen olmuştu devamı geldi mi inşallah ikinizde hamilesinizdir kızlar hadi bana güzel haberler verin
![]()
Venev sen naptın dıkşın dıkşın yaptın mı yoksa mart ayına benimle beraber mi yürüyeceksin
![]()
Canım Mart ayında tüm kedi camiasıyla birlikte hareketleniyoruz seninleyim beybiKızlaaar ben geldim kovidden sonra ilk iş günümdü yoğun geçti R Random3 bugun test yaptın mı sonucun ne cıktıpartalina_ lekelenmen olmuştu devamı geldi mi inşallah ikinizde hamilesinizdir kızlar hadi bana güzel haberler verin
![]()
Venev sen naptın dıkşın dıkşın yaptın mı yoksa mart ayına benimle beraber mi yürüyeceksin
![]()
Hadi yaa üzüldüm gebe olmadığından eminsen ada çayı iç ve sıcak duş al canım reglimin gelmesini hızlandırırBen sana özet geçeyim hiçbirimizden umduğunu bulamadın
Benim negatif kuzum ya hala da gelen giden yok, geleceğine dair işaret de yok.
İyi olmana sevindim![]()
Hahahaha neyse bu ayda yalnız kalmıcamCanım Mart ayında tüm kedi camiasıyla birlikte hareketleniyoruz seninleyim beybi![]()
Geçen ay bende de öyle oldu tam 5 gün geçikmişti çatlatma iğnesine rağmen. İlginç ya kan testi verdin miBen sana özet geçeyim hiçbirimizden umduğunu bulamadın
Benim negatif kuzum ya hala da gelen giden yok, geleceğine dair işaret de yok.
İyi olmana sevindim![]()
Heee gönlümü hoş tutar ve dişisini çiftleşmek için etkilemeye çalışan manakin kuşu gibi dans ederse olabilir (bknz manakin kuşu moonwalk dansı)Kız o değileşine odaklan demek istedim, te allahım yaaa
Bir çok kişi aynı yanılgıya düşüyor hatta söyledim de bilmiyorum sizede söylemişmiydim ama hayırlı olsun fark etmeniz çok güzel bazen geç döllenme olabiliyor işteKızlar kızlar inanamıyorum 4 gün önce 1,55 çıkmıştı sonucum. Hatta elendim çarpı koyulsun demiştim ama regl olmayınca önce evde test yaptım çizgi gördüm koşa koşa kan verdim şimdi sonuç çıktı değer 70 nasıl sizce
O kişiye git de ki sizin aklınıza uysaydım şimdi ne olacaktı onca zaman beklediğim gebeliği kaçıracaktım cahilliğinizi kendinize kusun de çok sinir oldum onu diyeneTeşekkür ederim Allah razı olsunbelirtin bel ağrısı falan vardı. Sonra gözden bi operasyon olacağım diye kan testi verdim bata 3 gün kala 1,55 çıktı negatif dediler. Olsa çıkardı diye. Ama burdaki arkadaşlar demişti geç döllenme olabilir sen bekle diye
ama ben umudu kesmiştim mart ayı grubuna bile yazdırdım kendimi
dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Sonra evdeki testlerden yaptım silik çizgi çıktı. Koşa koşa aynı yere kan vermeye gittim. Hatta ordaki personel bile umutsuz konuştu benimle siz yeni gelmemiş miydiniz negatif çıkmıştı 3 günde bi değişiklik olmaz bile dedi.Ama sonuç böyle çıktı. 2 günde bi tekrar yaptırıcam inşallah
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gerçekten öyle ben de çok sinir oldum. Bu birkaç gündür sınanıyordum ben zaten. Aile hekimim de 4 aydır korunmuyorsun olacağını sanmıyorum kilo vermen falan gerekiyor demişti ona da üzülmüştüm. Tamam olumsuz durumları da söylemek gerekir ama bekleyiş içinde olanlara biraz daha yumuşak söyleyebilirler bence. Etrafımızda düşüncesiz insan çok. Ama geçti gitti Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip etsinO kişiye git de ki sizin aklınıza uysaydım şimdi ne olacaktı onca zaman beklediğim gebeliği kaçıracaktım cahilliğinizi kendinize kusun de çok sinir oldum onu diyene
Tamamen kirmizi adet gecince cikiyor sanirim canim. Zaten gecmesini bekleyebilsek keske :)Evet canım öyle acele edip test yapmayı düşünmüyorum silik çizgi görüp arada kalmaktansa ya adet görmeyi ya da belirgin çizgi görmeyi isterim :)
Hayirli ugurlu saglikli bir hamilelik olsunTeşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun. Hepimiz evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla alalım inşallah![]()
Ginnys evet 1,55 çıktığında bana baya bilgi vermiştiniz Allah razı olsun.
![]()
Amin Allah razı olsunHayirli ugurlu saglikli bir hamilelik olsun![]()
Kızlar sizce benim için umut var mıdır? Olsa çıkar mıydı bugün?Eveet şimdi meraktan erken gebelik testi yaptım ve kocaman bi tek çizgi çıktıbat 19 şubat ama bakalım, olsa çıkardı gibi geliyor bana