Squat Günlüğümüz

Ben karın egzersizleri artı 100 squat ile başlangıç yaptım :)) bir ay hiç bozmadan devam edicem! Artı diyet ile :)

Teşekkürler :) İki ayda verdim ve artı iki aydır kilom sabit +500 alıp -500 veriyorum .. artık sıkı bir karın ve kalkık bir pop istiyorum :))
Sıkı bı spor yaparsanız hem kılo verırsınız hemde sıkılasırsınız.
Bende yenı başladım dıyete.
Ikıncı Doğumun kıloları dururken 3.ye hamıle kaldım. Hamılelıkte 5 kılo alıp Doğumdan sonra onları hemen vermıs oldum ama eskı kılom duruyor. Onları vermem lazım. Bu sefer karalıyım artık. Verecegım ıns.

İstemek başarmanın yarısıdır.. Ben hep diyet ile yaptım, bol su içtim.. asla aç kalarak diyet yapmayın, etrafımda görüyorum ya bıkıp bırakıyolar yada kaçamağı kaçırıp kilo veremiyorlar, en kötüsüde eski kilosununda üstüne çıkmaları. Bu yüzden tavsiyen açlık hissinizi bastıracak şeyler yemeniz buda protein içeren herşey demek oluyor. Artı çiğ kuruyemiş mesela badem veya fındık bir miltar ceviz.. vücudumuzun direncide düşmeyecektir artı sağlığımız bozulmayacak. Diyetisyenlerin mamalarını satmaları için uyguladıkları diyetlere hep karşı oldum çünkü sentetik gıdalara çok karşıyım ben! Bunuda önermem..

En güzeli bizim yaptığımız spor ile kalıcı kilolar vermek

Teşekkürler tavsıye ıcın.
Bende proteın agırlıklı ve kalorı hesabı yaparak dıyet uyguluyorum. Öğle yemegım yok ama öğlen bıraz cevız acıkırsam cok cok az meyve yesıl cay yoğurt bazen cok az çorba tuketıyorum onlar da tokluk hıssı verıyor ve cok rahat günü tamamlıyorum. Ekmek hamur ısı yemıyorum. Sebze kuru baklıyat et balık yıyorum.
2-3 günde 300 gr gıtmıs ona bıle sevındım.
Ufak ufak spor yapıyorum zamanla arttıracağım.
10-15 kılo vermek ıstıyorum.

Cardio yapmanı tavsiye ederim.. bazı günler bölgesel bazı günler cardio sırtın iyice terliyene kadar buda min 30dak demek o esnada limonlu su içersen dahada hızlandırırsın bu süreci diyetin iyi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…