Squat Günlüğümüz

Ohaaaaaa
Vay anasının gözü seni
Süpersin bidenemmmm

AhHha tamam canım yani vermek istemesendd sen bilirisn takılıyorum buraya vermesende kenara not et kendin
yok tatlım yaa veririmm nolcaaak Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam reglim yeni bitti yarında diyet gibimsi bişilere başlıcam gibimsi diyorum dikkatini çekeriim sağlıklı beslenme diyelim biz onaa çünkü bi diyet listesi falan uygulamak çok sıkıcı geliyor bana hayırlısı artık bakalımm

Canım valla Ben hep Allah kimseyi diyete düşürmesin diyorum
Ve bende olsam uyamam kesin yağlılardan kaçınmaya çalış ekmeği yavaş yavaş kıs dddiğin gibi sağlıklı beslen meyve kesin tüket
Oh misss

Ekmeği kestim sayılır zaten çoğu zaman yemiyorum yersemde günde 2 dilimi geçmiyor bi ara çok düşkündüm ekmeğe neyseki aştım onu . benim en büyük sıkıntım tatlı , su içmemem ve hareketsizlikti. bunlardan geriye şuan sadece tatlı kaldı. o kısmını henüz aşamadım bakalımm bulucam onunda bi çaresini tarçınlı sular süt falan bakalımm araştırıyorum

Canim bende regl donemimde tatliya sariyorum :))
Ama bak su yuda yanıma 2.5 litre su aliyorum nereye gidersem evde siseyle geziyom tabi genelde ders çalıştığım için masamin yanında oluyor asansör kullanmiyorum
Böyle şeyler zamanla oturuyo
Sende de öyle olur

aynen canım oturcak inşallaah bende de. düşün ya günde en fazla 2 bardak su içmek nedemek yaa neysekii artık 2,5 lt yi tamamlıyorum hatta bazen geçiyorum da . hayatımda yaşadığım en yüksek kilodayımm hiç rejimmiş diyetmiş nedir bilmezken şimdiii deli gibi çırpınıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…