Hay maşallahKızlar ben 75 squat yaptım bugün ... tek seferde.sanırım alıştım artık... ayrıca karın egzersizlerimi de tamamladım... buraya koyduğum videolardaki hareketlerinde 39 ar adet yaptım...
Akşam yine 75 squat yapıcam...
Yazayım canım hosgeldin aramıza; )Kızzz sadece bu video mu? Ay beni de yazakşam ölçülerimi atarım, bi de evde egzersiz yapıyorum. Bu yaz beni gören olsun istiyorum!
Ben 60la açılışı yapcamHazal ben o tabloya girmeye utanırım yavsize başarılar mutluluklar 50lere inersem bende gelirim 1 sene sonra hahaha
60da iyi ben daha yukarılardayımmBen 60la açılışı yapcam
Biz kendimize ayrı bi tablo mu yapsak napsakDemi
Bende kilo verene kadar asla yazmiycam
Sismanliga veda tablosuBiz kendimize ayrı bi tablo mu yapsak napsak
çok mu dışarda yemek durumunda kalıyorsun ki canım?Sismanliga veda tablosu
Valla disarida cok zor diyete uymak napocam bilmiyorum yandim
Hayatıım asıl sen yoksun diye biz üzülürüzHazal ben o tabloya girmeye utanırım yavsize başarılar mutluluklar 50lere inersem bende gelirim 1 sene sonra hahaha
Sen neler yapıyorsun bizlede paylaşBenim şuan devam ettiğim bi egzersiz programım var, güzel gidiyor
Squat çok zahmetli değil gibi duruyor, takvime baktım da
Hoşbuldum bu aradaaa
Canım ben açken aldımCanim kilom 50,8
Diger ölcüleri ac karinlami almam gerekiyor? Ilk defa yapicamm
Canım hrrgünümüz farklı olabilir önemli olan çok yapmak değil düzenli aksatmadan yapmakoooo sabahtan giremedim akmış yürümüş muhabbeet yahuudışarda işlerim vardı anca eve girdimm daha spor falan yapmadımm oofff sözüm ona günde iki ye çıkarıcaktım spor seansımı bugün yalan oldu heralde biraz soluklanayım da yapayım sporumu Selenofil ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuş tablo ama ben cidden bu tabloyu görünce hiç veremicem ölçülerimi