- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Bak baaak gebertirim haaaBiz kendimize ayrı bi tablo mu yapsak napsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak baaak gebertirim haaaBiz kendimize ayrı bi tablo mu yapsak napsak
Sismanliga veda tablosu
Valla disarida cok zor diyete uymak napocam bilmiyorum yandim
çok mu dışarda yemek durumunda kalıyorsun ki canım?
tamam tamamm kızmaaaBak baaak gebertirim haaa
Ohaaaaaabenim bacaklar pert sporda 2.seansta tamam
Leslie 4 mile power walk
Jillian 30 day shared level 1
70 squat ( ki jillian da ve akşam üstü yaptığım hareketleride katarsak bugün 120 yi bulmuştur heralde)
3 kez plank ( 70 sn , 60 sn , 60 sn)
daha da bittiim artık yani
AhHha tamam canım yani vermek istemesendd sen bilirisn takılıyorum buraya vermesende kenara not et kendintamam tamamm kızmaaa
cuma vercem ölçülerimiii söööööz
Mersiiiiiiiii canımmm çok fena motiveyim bu ara amaan bi maşallahınızı alırımmmOhaaaaaa
Vay anasının gözü seni
Süpersin bidenemmmm
Bu akşam işler biraz karışık gitti, ilk müsait zamanımda yazıcam. Yarın sabah yapıp yazmayı planlıyorum. bekleyin beniSen neler yapıyorsun bizlede paylaş
Canım squata bi alışsan farkı görsen bırakmak istemessin
Tam gaz devam
Ölçü alim efenim
Amaaaan masAllahhhh barekAllahMersiiiiiiiii canımmm çok fena motiveyim bu ara amaan bi maşallahınızı alırımmm
Tamamdır canımBu akşam işler biraz karışık gitti, ilk müsait zamanımda yazıcam. Yarın sabah yapıp yazmayı planlıyorum. bekleyin beni
yok tatlım yaa veririmm nolcaaak Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam reglim yeni bitti yarında diyet gibimsi bişilere başlıcam gibimsi diyorum dikkatini çekeriim sağlıklı beslenme diyelim biz onaa çünkü bi diyet listesi falan uygulamak çok sıkıcı geliyor bana hayırlısı artık bakalımmAhHha tamam canım yani vermek istemesendd sen bilirisn takılıyorum buraya vermesende kenara not et kendin
haydiiii bakalımmm bekliyoruuuuuzBu akşam işler biraz karışık gitti, ilk müsait zamanımda yazıcam. Yarın sabah yapıp yazmayı planlıyorum. bekleyin beni
yok tatlım yaa veririmm nolcaaak Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam reglim yeni bitti yarında diyet gibimsi bişilere başlıcam gibimsi diyorum dikkatini çekeriim sağlıklı beslenme diyelim biz onaa çünkü bi diyet listesi falan uygulamak çok sıkıcı geliyor bana hayırlısı artık bakalımm
Ekmeği kestim sayılır zaten çoğu zaman yemiyorum yersemde günde 2 dilimi geçmiyor bi ara çok düşkündüm ekmeğe neyseki aştım onu . benim en büyük sıkıntım tatlı , su içmemem ve hareketsizlikti. bunlardan geriye şuan sadece tatlı kaldı. o kısmını henüz aşamadım bakalımm bulucam onunda bi çaresini tarçınlı sular süt falan bakalımm araştırıyorum
Canım valla Ben hep Allah kimseyi diyete düşürmesin diyorum
Ve bende olsam uyamam kesin yağlılardan kaçınmaya çalış ekmeği yavaş yavaş kıs dddiğin gibi sağlıklı beslen meyve kesin tüket
Oh misss
Canim bende regl donemimde tatliya sariyorum :))Ekmeği kestim sayılır zaten çoğu zaman yemiyorum yersemde günde 2 dilimi geçmiyor bi ara çok düşkündüm ekmeğe neyseki aştım onu . benim en büyük sıkıntım tatlı , su içmemem ve hareketsizlikti. bunlardan geriye şuan sadece tatlı kaldı. o kısmını henüz aşamadım bakalımm bulucam onunda bi çaresini tarçınlı sular süt falan bakalımm araştırıyorum
aynen canım oturcak inşallaah bende de. düşün ya günde en fazla 2 bardak su içmek nedemek yaa neysekii artık 2,5 lt yi tamamlıyorum hatta bazen geçiyorum da . hayatımda yaşadığım en yüksek kilodayımm hiç rejimmiş diyetmiş nedir bilmezken şimdiii deli gibi çırpınıyorummCanim bende regl donemimde tatliya sariyorum :))
Ama bak su yuda yanıma 2.5 litre su aliyorum nereye gidersem evde siseyle geziyom tabi genelde ders çalıştığım için masamin yanında oluyor asansör kullanmiyorum
Böyle şeyler zamanla oturuyo
Sende de öyle olur
haydiii bakalımmkizlarrr 50 tane yaptimmm
Bacaklarim yaniyoorrrr
Ölcülerimi alamadim esim uyuyor. Yarin sabah hemen alip yazacagim Selenofil