Squat Günlüğümüz

benim bacaklar pert :KK70: sporda 2.seansta tamam :rapci:
Leslie 4 mile power walk
Jillian 30 day shared level 1
70 squat ( ki jillian da ve akşam üstü yaptığım hareketleride katarsak bugün 120 yi bulmuştur heralde)
3 kez plank ( 70 sn , 60 sn , 60 sn)
daha da bittiim artık yani :KK70:
Ohaaaaaa :KK57:
Vay anasının gözü seni :KK53:
Süpersin bidenemmmm :KK60:

AhHha tamam canım yani vermek istemesendd sen bilirisn takılıyorum buraya vermesende kenara not et kendin :KK66:
yok tatlım yaa veririmm nolcaaak Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam :KK70: reglim yeni bitti yarında diyet gibimsi bişilere başlıcam gibimsi diyorum dikkatini çekeriim :KK70: :KK70: sağlıklı beslenme diyelim biz onaa çünkü bi diyet listesi falan uygulamak çok sıkıcı geliyor bana hayırlısı artık bakalımm

yok tatlım yaa veririmm nolcaaak Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam :KK70: reglim yeni bitti yarında diyet gibimsi bişilere başlıcam gibimsi diyorum dikkatini çekeriim :KK70: :KK70: sağlıklı beslenme diyelim biz onaa çünkü bi diyet listesi falan uygulamak çok sıkıcı geliyor bana hayırlısı artık bakalımm
:KK70:
Canım valla Ben hep Allah kimseyi diyete düşürmesin diyorum:KK70:
Ve bende olsam uyamam kesin yağlılardan kaçınmaya çalış ekmeği yavaş yavaş kıs dddiğin gibi sağlıklı beslen meyve kesin tüket
Oh misss

:KK70:
Canım valla Ben hep Allah kimseyi diyete düşürmesin diyorum:KK70:
Ve bende olsam uyamam kesin yağlılardan kaçınmaya çalış ekmeği yavaş yavaş kıs dddiğin gibi sağlıklı beslen meyve kesin tüket
Oh misss
Ekmeği kestim sayılır zaten çoğu zaman yemiyorum yersemde günde 2 dilimi geçmiyor bi ara çok düşkündüm ekmeğe neyseki aştım onu . benim en büyük sıkıntım tatlı , su içmemem ve hareketsizlikti. bunlardan geriye şuan sadece tatlı kaldı. o kısmını henüz aşamadım bakalımm bulucam onunda bi çaresini :KK66: tarçınlı sular süt falan bakalımm araştırıyorum :KK70:

Ekmeği kestim sayılır zaten çoğu zaman yemiyorum yersemde günde 2 dilimi geçmiyor bi ara çok düşkündüm ekmeğe neyseki aştım onu . benim en büyük sıkıntım tatlı , su içmemem ve hareketsizlikti. bunlardan geriye şuan sadece tatlı kaldı. o kısmını henüz aşamadım bakalımm bulucam onunda bi çaresini :KK66: tarçınlı sular süt falan bakalımm araştırıyorum :KK70:
Canim bende regl donemimde tatliya sariyorum :))
Ama bak su yuda yanıma 2.5 litre su aliyorum nereye gidersem evde siseyle geziyom :KK70: tabi genelde ders çalıştığım için masamin yanında oluyor asansör kullanmiyorum
Böyle şeyler zamanla oturuyo
Sende de öyle olur :KK66:

Canim bende regl donemimde tatliya sariyorum :))
Ama bak su yuda yanıma 2.5 litre su aliyorum nereye gidersem evde siseyle geziyom :KK70: tabi genelde ders çalıştığım için masamin yanında oluyor asansör kullanmiyorum
Böyle şeyler zamanla oturuyo
Sende de öyle olur :KK66:
aynen canım oturcak inşallaah bende de. düşün ya günde en fazla 2 bardak su içmek nedemek yaa neysekii artık 2,5 lt yi tamamlıyorum hatta bazen geçiyorum da . hayatımda yaşadığım en yüksek kilodayımm hiç rejimmiş diyetmiş nedir bilmezken şimdiii deli gibi çırpınıyorumm :olamaz:

X