Squat Günlüğümüz

Kızzz sadece bu video mu? Ay beni de yaz:süslü: akşam ölçülerimi atarım, bi de evde egzersiz yapıyorum. Bu yaz beni gören :skandal: olsun istiyorum!
Yazayım canım hosgeldin aramıza; )
İleriki sayfadada videolarimiz var sevcanansu arkadasimiz ekledi ilk sayfaya bende eklerim bi ara
Squat takvimizde var
Bizim spor biraz karma :KK70:
Tek yapalım da dedik :KK66:

oooo sabahtan giremedim akmış yürümüş muhabbeet yahuu :KK70: dışarda işlerim vardı anca eve girdimm daha spor falan yapmadımm oofff :KK43: sözüm ona günde iki ye çıkarıcaktım spor seansımı bugün yalan oldu heralde biraz soluklanayım da yapayım sporumu Selenofil Selenofil ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuş tablo ama ben cidden bu tabloyu görünce hiç veremicem ölçülerimi :KK70: :KK70:

Toparladım kendimii ve spor yaptıım neysekii ama ne yaptığımı bende bilmiyorum :KK70: karmakarışık bir sürü hareket yaptım yine bayaa bi ter attım ama yeter mi yetmeeeeeeeeez 10 gbi falan tekrar spoooorrr :spor:

Hazal ben o tabloya girmeye utanırım yav :KK70: size başarılar mutluluklar 50lere inersem bende gelirim 1 sene sonra hahaha :KK70:
Hayatıım asıl sen yoksun diye biz üzülürüz :KK200:
Ya bence sen bizi kandıryosun hayır görmesem etmesem yiycemde gözüme mi inanim fıstık gibi hatunsun masAllah :nazar: o bahsettiğin kilo senin nerende merak ediyorum taş gibi hatunsun bide fitleşsen biraz düşünemiyorum :skandal::KK60::KK56:

benim bacaklar pert :KK70: sporda 2.seansta tamam :rapci:
Leslie 4 mile power walk
Jillian 30 day shared level 1
70 squat ( ki jillian da ve akşam üstü yaptığım hareketleride katarsak bugün 120 yi bulmuştur heralde)
3 kez plank ( 70 sn , 60 sn , 60 sn)
daha da bittiim artık yani :KK70:

oooo sabahtan giremedim akmış yürümüş muhabbeet yahuu :KK70: dışarda işlerim vardı anca eve girdimm daha spor falan yapmadımm oofff :KK43: sözüm ona günde iki ye çıkarıcaktım spor seansımı bugün yalan oldu heralde biraz soluklanayım da yapayım sporumu Selenofil Selenofil ellerine sağlık kuzum mis gibi olmuş tablo ama ben cidden bu tabloyu görünce hiç veremicem ölçülerimi :KK70: :KK70:
Canım hrrgünümüz farklı olabilir önemli olan çok yapmak değil düzenli aksatmadan yapmak :KK66:
Olmaaaz hayyyıır önemli olan zaten aradaki farkı aşmak atıyorum 97 basenimle 86 olmak istemem o fark asıl bizim başarımız olmalı :KK66:

X