Sporella'ların günlüğü

Cnm cok ıyı 20x2 yaparsın vucudun alısıncaya kadar ne dersin?
olabilir. Dun cabuk bitsin diye hizli hizli yapmistim..

Herkese hayırlı sabahlar
Dün kü sporum
*30 dk yürüyüş
*90 dk fitness
cok iyi yapmissin sporu.. bayildim..

cok iyiii

bu arada egzersiz minderiniz ve pilates lastiğiniz var mı kızlar?
pilates lastiklerim de matim da delta marka. Hatta topum da var. Ama sizirince koyacak yerim yok..

Kac dakıka suruyor
20 dk suruyor. Guzel sonuc veriyor. Ama yapacak sabir lazim. Ben basladim. 2. Kisma geldigimde birakmistim..

Cnncm olculerin cok guzel. Benimliler o kadar fena ki ozel mesajla attim

olabilir. Dun cabuk bitsin diye hizli hizli yapmistim..

Özellikle minderden memnun musun? delta çok ince gözüktü gözüme internetten baktımda. daha yumuşak süngerimsi istiyorum. öyle mi delta. bu arada jillian toplamda 28 dk sürüyor. soğuma ısınma dahil. 2. level mükemmel gerçekten. level 1den sıkılmıştım. 2ye geçince spor yaptığımı hissettim. 3. günü bitirdim az önce. sonrasında da 15 dk karın ekledim. birazdan duşa gireceğim. belimin inceldiğini hissediyorum. evdeki herkeste aynı şeyi söylüyor. ama bacaklara pek etki etmiyor gibi. halbuki en çok bacak çalıştırıyor.

Minder benim isimi goruyor. Benin halim bayagi kalin ustune koydum mu yetiyor. Yoga matlarindan alabilirsin. Onlar nispeten daha kalin. Ama bu is butce isi. Ne kadar acarsan keseyi o kadar iyisini alirsin..

katılayım bakalım :))
Kilo sabah aç karnına:
75.800
Ölçülerim
Bel:84
Simit:110
Basen:111

nasıl yaşayacakmıyım gerçi siz kilolularla arkadaşlık etmiyorsunuz ama :)))
Kılolularla etmıyorum ama cabalılara bayılıyorum :)

ayyy kaça satıyorsun
Bende kosu bandımı sattım oyle aldım.zambak cok ıyı yaparsın ben cok zor ıkna oldum elıptık almaya ama me kadar memnunum anlatamam. Bır haftada bıle o denlı sıkıstırıyot kı şaşar kalırsın cnm kosu bandı oyle degıl ustelık dizlere cok zararlıymıs

Ben de o yüzden zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…