maskara selfie sandımdıEki Görüntüle 1961904 Eki Görüntüle 1961905 Eki Görüntüle 1961906
chentiq eşin böyle bir vücuda hayır dememeli
Esimi bu vucutlara karistirmamaliydin iyiydi
Ama benim esim benim sıkı halimi begenmiyor. Bir mesele de bu. Su anki hal8mi her turlu ideal buluyor ama ben bulmuyirum. Hatta squatla yaptigim harika popoyu bile begenmemisti. Esler ve vücutlara girersek topik amacindan sasiyor :)) burada kalsin bence.
Ay kotu amaciniz ne olabilir ki zaten. Esime gösterdim. Ilkini begenmedi. 2. Fena degil dedi. 3. Eh iste dedi. Hayir der miydin dedim. Bana mi ayarlican dedi. Yaziyi okuttum... helalse hayir demem diyor deli
zaman konusu için belki yardımı olur diye söyledim. kötü bir amacım yoktu. hem motivasyon hemde geyik olsun diye yani
Ay kotu amaciniz ne olabilir ki zaten. Esime gösterdim. Ilkini begenmedi. 2. Fena degil dedi. 3. Eh iste dedi. Hayir der miydin dedim. Bana mi ayarlican dedi. Yaziyi okuttum... helalse hayir demem diyor deli
Sonra pazarlik yaptim. Bak boyle olmam icin cocuklara bakmalisin diye. Bana dedikleri
Ozetle... motivasyon var.. geyik var... ama ikna etme becerisi yok anacim :)))
- Spor yapınca vucudunun böyle olacagi garanti mi
- Boyle olmak istiyorsan kek ve ekmek yememen lazim
- Sen benden dusuydu sac kurutmasiydi 1.5 saat cocucklara bakmami istiyorsun
- Bu hem yapisal bir sey belki onlarin yapisi buna yatkindir
- Aksam yada sabah yapsan olmaz mi
- Benim yorgun olmamam lazim hem bakmam icin..
Valla kendi bilir. Ben teklifimi yaptim ona.. birazdan cocuklari yatirip mekik cekicem sadece. 20 dk ya enerjim yok. Mekik kabul mu houstonşu an sana hak verdim :) bahaneler arka arkaya sıralanmış resmen.
spor yapıp yediklerine dikkat edersen evet vücudun böyle olacağı garanti
kek ve ekmek yememe konusunda eline katılıyorum
evet 1 buçuk saat sürebilir :)
yapıyla alakası yok azim ve istemekle alakalı.
Kendıne haksızlık etme bence eşin zor biri ama diyalog enfes olmuş like usAy kotu amaciniz ne olabilir ki zaten. Esime gösterdim. Ilkini begenmedi. 2. Fena degil dedi. 3. Eh iste dedi. Hayir der miydin dedim. Bana mi ayarlican dedi. Yaziyi okuttum... helalse hayir demem diyor deli
Sonra pazarlik yaptim. Bak boyle olmam icin cocuklara bakmalisin diye. Bana dedikleri
Ozetle... motivasyon var.. geyik var... ama ikna etme becerisi yok anacim :)))
- Spor yapınca vucudunun böyle olacagi garanti mi
- Boyle olmak istiyorsan kek ve ekmek yememen lazim
- Sen benden dusuydu sac kurutmasiydi 1.5 saat cocucklara bakmami istiyorsun
- Bu hem yapisal bir sey belki onlarin yapisi buna yatkindir
- Aksam yada sabah yapsan olmaz mi
- Benim yorgun olmamam lazim hem bakmam icin..
Cnm kesınlıkle kabul mekik cok ıyı bır hareketValla kendi bilir. Ben teklifimi yaptim ona.. birazdan cocuklari yatirip mekik cekicem sadece. 20 dk ya enerjim yok. Mekik kabul mu houston
Tamam canım.teşekkür ederim.inşallah.Merhaba yarım saat cok ıyı. 20 dakıkayı asan her etkınlık duzenlı ve tempolu oldugu surece yag yakar. Gelıncede mekik cekmıssınız harıka. Vucudun aynı saatlerde spor yapmasının avantajı cok buyuk eger sıkı bır alıskanlık kazanırsanız vucudunuz yapmasanız dahi sporu metabolızmanızı hızlandıracaktır. Sız her iş cıkısı yuruyerek cok duZenlı aynı saatlerde sporu ıster ıstemez yapıyorsunuz demektır. Sartlar ideal. Bir kac mekik videosu izlerseniz eksıklerinizi tamamlarsınız. Mekiği saga sola egılerek de yapınız bu yan bolgelerınızı calıstırır. Darısı yarına
neden kiiBu topiğe girmeye korkuyorum
Bu harika bir bilgi saolun.cnntrm arkadasım burası möhim :)
Cnm cok ıyı 20x2 yaparsın vucudun alısıncaya kadar ne dersin?Ben de mekik yaptim. 5 dknisindim oncesinde sonra 25x3 e noyetlendim ama cok zor tamamladim. Toplam 38 falan olmuştur
Ohh miss.Pilates topum var bekarken ve ilk hamileliğimde kullanıyordum kendilerini. Ama şimdi şişirsem benden çok çocuk kullanır
Bu arada sporumu yaptım. Bünyeyi birden sarsmak istemedim 15 dakika home walk ardından da 10 mekik çektim. Şimdilik bunlar bana yeter. Zamanla arttırırım inşallah. Ama kesinlikle çok iyi geldi. Duşumu aldım, nemlendiricimi sürdüm ohh. En son ne zaman yüzüme krem sürdüm onu bile hatırlamıyorum
Uff cok iyi zambak.Herkese hayırlı sabahlar
Dün kü sporum
*30 dk yürüyüş
*90 dk fitness
Çok pis gaza geldim:)Uff cok iyi zambak.
Dünkü sporum 1 saat ayakta eliptik
Katlarım seni :)Çok pis gaza geldim:)