Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyosuunn:))) kimle dans ettiğini bilmiyosun:)))Katlarım seni :)
Ok bugun dip kose temızlk ustune yemek aksama 70 dakıka ayakta elıptık diyorumDiyosuunn:))) kimle dans ettiğini bilmiyosun:)))
Canım yeni doğum yapan birisi için süpersin bence:)Selam güzel hatunlar, hepinize mutlu hafta sonları:)))
Ölçü vereceğim ama kendimden bile utanıyorum. Bir okuyup unutun lütfen hatta mümkünse ben de unutayım.
Boy: 1.60
Kilo: 52.5
Bel: 73
Göbek: 87
Basen:94
Ama ben 3 ay önce doğum yaptım diyerek bir kez daha bu bahanenin arkasına saklanıyorum müsaadenizle
Benim dünkü rekorum 120 dk biliyosun:) hem iş+yemek de yapmıştımOk bugun dip kose temızlk ustune yemek aksama 70 dakıka ayakta elıptık diyorum
Aynen bence gurur duymalısın kendınleCanım yeni doğum yapan birisi için süpersin bence:)
Hımm sen elıptıgın ınsana ne yaptıgını bılmıyorsun sanırım. Hımmm ayy uyBenim dünkü rekorum 120 dk biliyosun:) hem iş+yemek de yapmıştım
Kac dakıka suruyorbende birazdan jillian ı yapacağım.
Minderim var lastıgımde ama once 60 a inmem lazım oyızden ben full cardiyo yapacagım.bu arada egzersiz minderiniz ve pilates lastiğiniz var mı kızlar?
yarım saat. bitince bırakmıyorum ama genelde karın çalışıyorum. o kadar ısındıktan sonra tam vücut yağ makmaya başlamışken bırakmak istemiyorumKac dakıka suruyor
hangi marka. memnun musun?Minderim var lastıgımde ama once 60 a inmem lazım oyızden ben full cardiyo yapacagım.