Aktifiz ve aktif kalacagiz. Hem de binlerce sayfa olana dek :)) kac8nci gundesinizay sanırım sonunda aktif olan bir topik buldum. 30 day shred topiğine hergün girip yazıyorum ama kendim çalıp kendim oynuyorum resmen.
level 2.de 2. günümü bitirdim. :)Aktifiz ve aktif kalacagiz. Hem de binlerce sayfa olana dek :)) kac8nci gundesiniz
Hosgeldınızay sanırım sonunda aktif olan bir topik buldum. 30 day shred topiğine hergün girip yazıyorum ama kendim çalıp kendim oynuyorum resmen.
evet hem jillian hemde haftanın 5 günü pilates yapıyorm. bu ara reglim gecikti acayip şişim ama yinede bir ara ölçülerimi alayım.Hosgeldınız
Patesıne kadar olculerınızı kılonuzungırın excel hazırlıcam. :) hangi spor yapıyorsunuz ? Jillian mı?
Jıllıan mıs :) bende bır ara yapmıstım hatta onun kıtabını bıle okumuştum.bende yaptıklarımı anlatayım bari.
ekimden beri haftanın 5 günü pilatese aerobik karışımı gidiyorum. dersler 45-50 dk sürüyor inanılmaz faydasını gördüm. son zamanlarda da 30 day shred e başladım. level 2de 2. gündeyim. pilatesede devam ediyorum. başlarda hem pilates hem jillian zorladı ama alıştım.
Isınma dahıl 25 dakıka. Esiniz o kadar ayrı kalamaz mı sizden ?bu takilma degil ki. Bildigin dogru soyluyorsun yani...
ben 10 15 dk lik yapiyordum. 20 dk nasil yapacagim ki. Esim de cildirir ben de
çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum. tek başına yapmak bir süre sonra sıkıyor. burda birbirimizi motive edebiliriz.Jıllıan mıs :) bende bır ara yapmıstım hatta onun kıtabını bıle okumuştum.
Ekımden beri cok iyi süre. Ben 1 aydır yapıyorum. Ama ara verıp gene baslarım sporsuz pek kalmam ben :)
Aramıza hosgeldınız.
Aynen :)çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum. tek başına yapmak bir süre sonra sıkıyor. burda birbirimizi motive edebiliriz.
Benim ben apollo. Yalnizim burada..Isınma dahıl 25 dakıka. Esiniz o kadar ayrı kalamaz mı sizden ?
Bu harika bir bilgi saolun.bu arada jillian dan sonra kendimi ölecek gibi hissetmiyorsam 15-20 dkda pilates topuyla karın çalışıyorum. pilates topunun üstünde yapılan karın egzersizleri yerde yapılanlara göre daha çok etkili oluyor. bunun için gittim eve top aldım
Benim ben apollo. Yalnizim burada..
Iki kucuk uydum var. Onlar baska yorungedeyken ev isi yapiyorum , sofra kurup dolduruyorum. Baska yorungede cok fazla dolanirlarsa fazla isinip hararet yapiyorlar..... o bakimdan..
En iyiysi gidip esimle bir plan yapayim
Bende bir uydu var ama ınanın esım en ılgı ısteyen eslerden bırı. Ama o bıle bana 1 saat verır. Ikna edın esınızı. Odul vaad edın :)Benim ben apollo. Yalnizim burada..
Iki kucuk uydum var. Onlar baska yorungedeyken ev isi yapiyorum , sofra kurup dolduruyorum. Baska yorungede cok fazla dolanirlarsa fazla isinip hararet yapiyorlar..... o bakimdan..
En iyiysi gidip esimle bir plan yapayim
Benımle gecıyorsunuz demı dalga hırrrreşinle mi spor yapacaksın. ne güzel :)) özendim bak
aa yok dalga geçmek amacıyla yazmamıştımBenımle gecıyorsunuz demı dalga hırrrr
Yok yok yanlis anladiniz. Nerde oyle esler....aa yok dalga geçmek amacıyla yazmamıştım
hıı şimdi anladım :)Yok yok yanlis anladiniz. Nerde oyle esler....
Benim uydular 2 kucuk cocuk. Esim onlara bakarken ev işi yapiyoeum. Spor yapayim diye bakmaz yani bir d.e
Esimi bu vucutlara karistirmamaliydin iyiydiEki Görüntüle 1961904 Eki Görüntüle 1961905 Eki Görüntüle 1961906
chentiq eşin böyle bir vücuda hayır dememeli