Sporella'ların günlüğü

ay sanırım sonunda aktif olan bir topik buldum. 30 day shred topiğine hergün girip yazıyorum ama kendim çalıp kendim oynuyorum resmen.
Aktifiz ve aktif kalacagiz. Hem de binlerce sayfa olana dek :)) kac8nci gundesiniz

bende yaptıklarımı anlatayım bari.
ekimden beri haftanın 5 günü pilatese aerobik karışımı gidiyorum. dersler 45-50 dk sürüyor inanılmaz faydasını gördüm. son zamanlarda da 30 day shred e başladım. level 2de 2. gündeyim. pilatesede devam ediyorum. başlarda hem pilates hem jillian zorladı ama alıştım.

ay sanırım sonunda aktif olan bir topik buldum. 30 day shred topiğine hergün girip yazıyorum ama kendim çalıp kendim oynuyorum resmen.
Hosgeldınız

Patesıne kadar olculerınızı kılonuzungırın excel hazırlıcam. :) hangi spor yapıyorsunuz ? Jillian mı?

Hosgeldınız

Patesıne kadar olculerınızı kılonuzungırın excel hazırlıcam. :) hangi spor yapıyorsunuz ? Jillian mı?
evet hem jillian hemde haftanın 5 günü pilates yapıyorm. bu ara reglim gecikti acayip şişim ama yinede bir ara ölçülerimi alayım.

bende yaptıklarımı anlatayım bari.
ekimden beri haftanın 5 günü pilatese aerobik karışımı gidiyorum. dersler 45-50 dk sürüyor inanılmaz faydasını gördüm. son zamanlarda da 30 day shred e başladım. level 2de 2. gündeyim. pilatesede devam ediyorum. başlarda hem pilates hem jillian zorladı ama alıştım.
Jıllıan mıs :) bende bır ara yapmıstım hatta onun kıtabını bıle okumuştum.
Ekımden beri cok iyi süre. Ben 1 aydır yapıyorum. Ama ara verıp gene baslarım sporsuz pek kalmam ben :)
Aramıza hosgeldınız.

Jıllıan mıs :) bende bır ara yapmıstım hatta onun kıtabını bıle okumuştum.
Ekımden beri cok iyi süre. Ben 1 aydır yapıyorum. Ama ara verıp gene baslarım sporsuz pek kalmam ben :)
Aramıza hosgeldınız.
çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum. tek başına yapmak bir süre sonra sıkıyor. burda birbirimizi motive edebiliriz.

bu arada jillian dan sonra kendimi ölecek gibi hissetmiyorsam 15-20 dkda pilates topuyla karın çalışıyorum. pilates topunun üstünde yapılan karın egzersizleri yerde yapılanlara göre daha çok etkili oluyor. bunun için gittim eve top aldım

Isınma dahıl 25 dakıka. Esiniz o kadar ayrı kalamaz mı sizden ?
Benim ben apollo. Yalnizim burada..

Iki kucuk uydum var. Onlar baska yorungedeyken ev isi yapiyorum , sofra kurup dolduruyorum. Baska yorungede cok fazla dolanirlarsa fazla isinip hararet yapiyorlar..... o bakimdan..

En iyiysi gidip esimle bir plan yapayim

Iki kucuk uydum var. Onlar baska yorungedeyken ev isi yapiyorum , sofra kurup dolduruyorum. Baska yorungede cok fazla dolanirlarsa fazla isinip hararet yapiyorlar..... o bakimdan..

eşinle mi spor yapacaksın. ne güzel :)) özendim bak

Bende bir uydu var ama ınanın esım en ılgı ısteyen eslerden bırı. Ama o bıle bana 1 saat verır. Ikna edın esınızı. Odul vaad edın :)

imagesG97K3V31.jpg
images08BB3XTR.jpg
imagesR1SGR2P2.jpg

chentiq chentiq eşin böyle bir vücuda hayır dememeli :KK45::KK45:

aa yok dalga geçmek amacıyla yazmamıştım :halay:
Yok yok yanlis anladiniz. Nerde oyle esler....
Benim uydular 2 kucuk cocuk. Esim onlara bakarken ev işi yapiyoeum. Spor yapayim diye bakmaz yani bir d.e

X