Evet evet.Ozelden yazılamayan ben değilim biliyorum netekim ben h er tür iletişime açığım.
ne olduğunu hatırlamıyorum ama yazarken başka anlama da gelebilir diye düşündüğüm bir şey yazmıştım.dagci da fena bir pot kirmisti bugun ustune atlayacaktim ama kacirdim arada kaynadi gitti.
Bacim sana ozelden yazamiyorum. Iletisime kapalisin. Burada delismen bir yagmur basladi. Cikip yurusem simdi.. ohh hayallerdeyim
-10 dasınız houston bugunde spor namına bırsey yapmazsanız -20 olacaksınızEvet evet.
Ben dun yapmadim sporu -10 da miyim yoksa bugun mu basladik.
Swot analizini siz nasil kullaniyorsunuz?
Tablo konusunda sana sablon verebilirim ama doldurma kisimlari sana ait olur Apollo
Ama ama ya spor???ne olduğunu hatırlamıyorum ama yazarken başka anlama da gelebilir diye düşündüğüm bir şey yazmıştım.
canım eşimin teli bozuldu benimkini aldı.
ben de eski telimi aldım.
iletişime kapattım kendimi kafamı dinliyorum.:))
ben çıkıp gitsem eve yatağıma kendimi atsam...
ama ama....
ben sabah yaptım canım.Ama ama ya spor???
ne olduğunu hatırlamıyorum ama yazarken başka anlama da gelebilir diye düşündüğüm bir şey yazmıştım.
canım eşimin teli bozuldu benimkini aldı.
ben de eski telimi aldım.
iletişime kapattım kendimi kafamı dinliyorum.:))
ben çıkıp gitsem eve yatağıma kendimi atsam...
ama ama....
Oh dagcı bastınız havanızı gıdıyorsunuz.ben sabah yaptım canım.
yarın da yaparım.
pazar dinlenme günü sporumda.
uğrayamazsam bildirmedi demeyin.
Sabine hosgeldin sporella olcanız mıben geçen hafta başladım spora ,kaslarım ağrıyor,ama azimle devam edeceğim
Vay anam vay, branş edebiyat mı yoksa?Oh dagcı bastınız havanızı gıdıyorsunuz.
Bende yapıyorum sporella cıö sporumu. Gerısını henuz yapmayan dusunsun
Bu alnımdan akan ter değil yağ
Benim için başladı yeni bir çağ
Arkamda kalacak angelina
İçimden çıkacak sporella
VışşşTerin parlaklığı yüZümdeki
Vazgeciremez beni en dipteki
Üstteyim herşeyin bilsin topic ümmeti
Rekabet ruhumda var
Eğer faydaya yönelikse bedenim olur dar
caba guclu kadının gobek adidir. Hatika. Her ne kadar gobek kelimesi ilk basta farkli sey cagristirsa da gizelmis..Cok ıyı baslangıc.
Bırakmak yok biliyorsun birseyjn alıskanlık olması 21 gunluk bır surec. İnan sporda daha kısa. Cunku dopamım salgılıyoruz ve bu bır ıkı hafta ıcınde eksıklık hıssetmenıze sebep oluyor. Caba güclu kadının gobek adıdır :)
ben hatırlayamadim. Nolur de.. meraktayim. Sonra git uyu :))hatırladım kötü niyetli.
bayildim laflara bayidim..Oh dagcı bastınız havanızı gıdıyorsunuz.
Bende yapıyorum sporella cıö sporumu. Gerısını henuz yapmayan dusunsun
Bu alnımdan akan ter değil yağ
Benim için başladı yeni bir çağ
Arkamda kalacak angelina
İçimden çıkacak sporella
acaba boyle bir selfie cekebilir miyim cok heveslendim
Tamam akşam tartılayım ben de sporella olacağımSabine hosgeldin sporella olcanız mı
Olcaksanız tartılınız. Ve olculerınızı yazınız ptesı excel yapıcam
Seni bilmem ama ben sanki kendime yaziyor musum gibi geliyor. Hele sporella yi kirk yil dusunsem bulamazdim.. bastaki de gestapo... anacim bilmiyorum nereye sustuk ama yakinda senin 13 sayisi artmaya baslayacak sanirim :))
Seni bilmem ama ben sanki kendime yaziyor musum gibi geliyor. Hele sporella yi kirk yil dusunsem bulamazdim.. bastaki de gestapo... anacim bilmiyorum nereye sustuk ama yakinda senin 13 sayisi artmaya baslayacak sanirim :))
Kız yapsam da o orda takılı kaldıSeni bilmem ama ben sanki kendime yaziyor musum gibi geliyor. Hele sporella yi kirk yil dusunsem bulamazdim.. bastaki de gestapo... anacim bilmiyorum nereye sustuk ama yakinda senin 13 sayisi artmaya baslayacak sanirim :))