Sporella'ların günlüğü

Ben bugun itibariyle 65.7 ciktim tartida. Ölçülerimi almaya korkuyorum.

1 ay onceki olculerim9 yazsam olur nu.

Bu arada sporella ismine bayildim. Sebebini biliyorsun.. alkis yapan ikon

Ben bugun itibariyle 65.7 ciktim tartida. Ölçülerimi almaya korkuyorum.

1 ay onceki olculerim9 yazsam olur nu.

Bu arada sporella ismine bayildim. Sebebini biliyorsun.. alkis yapan ikon
Tabıkı kardes topık. 1 ay oncekıler olmaz ölcülerimi bendealmadım mezura bulmam gerekıuor

Evet ama belkıde bir kucuk sporsu hareket kucuk bir alıskanlık istediğiniz enerjiyi verecek size. Dumballa kol calısması veya gunde 20 mekik veya asansör rejimi :) ne dersiniz başlayalım mı ?
ben başladım canım.
geleneksel sporlarımı yapıyorum artık.:)

benim kilo ve ölçüm.(

3 MART 2017

kilo:69,2

bel:79

göbek(simit):101

basen:104

HEDEF

KİLO:64

bel:75

göbek:93

basen:94

Zambak ınanın bu bıldırım olayı cok muhım. Baglılık hıssı verıyor. Her cuma tartı bildirimi yapalım. Ama her günde spor için ne yaptığımızı paylasalım ne dersiniz ?
Mutlaka öyle olması gerek de
Bence bugünün sporunu yarın bildirmek daha iyi olur çünkü geceye kadar spor yapma fırsatımız olur böylelikle

Boy:1.67
Kilo:60

Bel:80
Göbek:85
Basen:94

Hedef: 10'ar cm bel ve göbekten incelmek

Ben de olculerimi yarin olceyim. Hepiniz dumur olacaksonoz em8nim. Ters cevrilmis sarap kadehi gibiyim...

Benim hedefim de su sekilde.
Kilo olarak 59.9
Sonra bu topigi asla birakmamak.
Guzel bir sporella olmak
3g den kurtulmak
karin kasi yapmak
Spor olarak her gun ama her gun bir sey yapmak

3 kat cikinca hihh hihhh hiihh hihhh yapmamak...

Ok kızlar en kısa sürede verileerinizi excel tablosuna döküp swot analizini yapacağım :).
Ben kucuk bı tur attım evde mezuram hala yok. Kocamın metresını bulursam onunla alcam gelsin sorucam.

Baş sporella onur üyelerimizden haberiniz olsunda moyivasyonunuz artsın : angelina jolie
Nicole kidman
Uma thurman
Demet şener

Spor dönüşü,günün yorgunluğu,yürüyüşün yorgunluğu bitiriyor beni.enerjim kalmıyor.kalırsa yapıcam.yapayim diye düşünüyordum zaten.

Spor dönüşü,günün yorgunluğu,yürüyüşün yorgunluğu bitiriyor beni.enerjim kalmıyor.kalırsa yapıcam.yapayim diye düşünüyordum zaten.
Ok 20 mekik olsun oda guzel.

Ben elıptıkteyım kahve ıctım spor oncesı kahve yag yakımını arttırıyor. Ama taşikardi de yapıyormuş. Ben riski göze alıp iki fincan fondipliyorum.
Iyı yuruyusler sıkarak tempolu unutmayın :)

Evet ya o yüzden kötü oluyor. Bağırsak düzensizliği var. O hallolsa epeyce farkeder aslında.
göbek egzersizi yap diğer sayfada paylaşmıştım.
hem bağırsakların da çalışır.

sana dokunan besin en yedikten sonra anlarsın,onu azalt.

Kahveyi ben de duymuştum.hatırlattığınız iyi oldu :)) 20 mekik yaparım.iyi sayı.teşekkürler.

dagci da fena bir pot kirmisti bugun ustune atlayacaktim ama kacirdim arada kaynadi gitti.

Bacim sana ozelden yazamiyorum. Iletisime kapalisin. Burada delismen bir yagmur basladi. Cikip yurusem simdi.. ohh hayallerdeyim

dagci da fena bir pot kirmisti bugun ustune atlayacaktim ama kacirdim arada kaynadi gitti.

Bacim sana ozelden yazamiyorum. Iletisime kapalisin. Burada delismen bir yagmur basladi. Cikip yurusem simdi.. ohh hayallerdeyim
Ozelden yazılamayan ben değilim biliyorum netekim ben h er tür iletişime açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…