Sporella'ların günlüğü

Selam kuzucuklar ben 54-55 kilo civarıyım sanırım. Unutmazsam sabah aç karna tartılacağım ama benim amacım kilo vermek değil göbek bölgesini sıkılaştırmak. Zaten göbeğim vardı ilk doğumdan şimdi iki katına çıktı. Tabi daha erken bebişim 3 aylık ama kalıcı bir göbek istemiyorum kendime :KK43: Ölçüleri de sabah aç karna alırım gelişimi takip etmek için daha sağlıklı olur :KK66:

Ben her daim ac oldugum icin eve gider gitmwz alacam.. hem şişkinlik cikarsa daha iyi. Cok incelmisim gibi gozukur :KK70: :KK70:

Seni bilmem ama ben sanki kendime yaziyor musum gibi geliyor. Hele sporella yi kirk yil dusunsem bulamazdim.. bastaki de gestapo... anacim bilmiyorum nereye sustuk ama yakinda senin 13 sayisi artmaya baslayacak sanirim :))
Hımm 13 nedir kızlar?

E Elispo hayatının her alanında bu kadar enerjik misin yahu? İmrendim vallahi hatta birazcık da kıskanmış bile olabilirim :KK43: Ben de öğretmenim şuan doğum izni kullanıyorum ama geri dönmeyi hiç mi hiç istemiyorum:KK43: Oysa eskiden ne çok severdim işimi :KK43:

Selam kuzucuklar ben 54-55 kilo civarıyım sanırım. Unutmazsam sabah aç karna tartılacağım ama benim amacım kilo vermek değil göbek bölgesini sıkılaştırmak. Zaten göbeğim vardı ilk doğumdan şimdi iki katına çıktı. Tabi daha erken bebişim 3 aylık ama kalıcı bir göbek istemiyorum kendime :KK43: Ölçüleri de sabah aç karna alırım gelişimi takip etmek için daha sağlıklı olur :KK66:
Way way ölçulerinizi merak ediyorum güZel bayan :)

Way way ölçulerinizi merak ediyorum güZel bayan :)

Ölçüler korkutucu gelebilir bu kiloya göre ama göbüş hala sarkık doğumdan dolayı. Hey gidi hey evlendiğimde 38 kilo kemik yığınıydım ben :KK70: :KK70:

E Elispo hayatının her alanında bu kadar enerjik misin yahu? İmrendim vallahi hatta birazcık da kıskanmış bile olabilirim :KK43: Ben de öğretmenim şuan doğum izni kullanıyorum ama geri dönmeyi hiç mi hiç istemiyorum:KK43: Oysa eskiden ne çok severdim işimi :KK43:
Kıskanmaya olumlu bakarım fesatlıga hayır. Bende usttekını kıskandım sadece göbeğim var diyeni :) yani sizi canan hanım :) adınız oyle mi ?

Enerjım dustugunde gıdıp uyuyorum hıc tahammulum yoktur enerjısızlıge bence her an bilinçle kutlanmalı kutsanmalı. Ya keyıf alacağım işleri yaparım yada keyif alcak şekilde bakış açımı geliştiririm. Şimdilerde hedef düZenli temiz bir ev sahibesi olabilmek ev işlerindeki cazibeyi henüz bulamasamda mücadele ediyorum.

Öğretmenliği seviyorum. Lise öğretmeniyim gençlerle çalışmakta enerjimi besliyor.
Ogretmenlik cok ince bir ayar istiyor arkadasım yoksa tükenmişlik yaşamak çok mümkün okula dönmek istememeni cok iyi anlıyorum.
Ama zaten siz su anda cok daha caZip bir olayın içindesiniz yeni anne oldunuz hic istenir mi okula dönmek. İşte bööllee. :) sevgıler.

Ölçüler korkutucu gelebilir bu kiloya göre ama göbüş hala sarkık doğumdan dolayı. Hey gidi hey evlendiğimde 38 kilo kemik yığınıydım ben :KK70: :KK70:
Sarkık göbek mekik istiyorum diyor. Ne tür spor dusunuyorsunuz. Ne kadar sure ıle ne yapacaksınız?

Sabine hosgeldin sporella olcanız mı

Olcaksanız tartılınız. Ve olculerınızı yazınız ptesı excel yapıcam
tartildim 50 kiloyum boyum 1.58 ama amacim kilo vermek degil guclenmek sikilasmak istiyorum ...

Seni bilmem ama ben sanki kendime yaziyor musum gibi geliyor. Hele sporella yi kirk yil dusunsem bulamazdim.. bastaki de gestapo... anacim bilmiyorum nereye sustuk ama yakinda senin 13 sayisi artmaya baslayacak sanirim :))
Benim 13 artar da senin 10 dakikalık sporların artar mı bilemem chentiq hanım
:KK70::KK70::KK70:
Yoksa 5 dakikamıydı:KK53:

Merhaba
Bır arkadasımı zıyaretten dönüyorum. Vaktım dar ama şunuda yazmadanda gecemedım. Kızlar vucut yag yakmaya 20 dakıkadan sonra başlar ama.

Merhaba
Bır arkadasımı zıyaretten dönüyorum. Vaktım dar ama şunuda yazmadanda gecemedım. Kızlar vucut yag yakmaya 20 dakıkadan sonra başlar ama.
Biliyorum canım, chentiq öyle yapıyordu ama, takılıyorum ben ona:)

İyi geceler.Bugun yarım saat yürudüm maalesef.işim vardı.eve dönünce mekik yaptım ama benim mekik sadece kafayı biraz da omuzları kaldırmak şeklinde olduğu üçün 20 yerine 30 yaptım sayıyı.:KK48:

İyi geceler.Bugun yarım saat yürudüm maalesef.işim vardı.eve dönünce mekik yaptım ama benim mekik sadece kafayı biraz da omuzları kaldırmak şeklinde olduğu üçün 20 yerine 30 yaptım sayıyı.:KK48:
Merhaba yarım saat cok ıyı. 20 dakıkayı asan her etkınlık duzenlı ve tempolu oldugu surece yag yakar. Gelıncede mekik cekmıssınız harıka. Vucudun aynı saatlerde spor yapmasının avantajı cok buyuk eger sıkı bır alıskanlık kazanırsanız vucudunuz yapmasanız dahi sporu metabolızmanızı hızlandıracaktır. Sız her iş cıkısı yuruyerek cok duZenlı aynı saatlerde sporu ıster ıstemez yapıyorsunuz demektır. Sartlar ideal. Bir kac mekik videosu izlerseniz eksıklerinizi tamamlarsınız. Mekiği saga sola egılerek de yapınız bu yan bolgelerınızı calıstırır. Darısı yarına :KK200:

Kıskanmaya olumlu bakarım fesatlıga hayır. Bende usttekını kıskandım sadece göbeğim var diyeni :) yani sizi canan hanım :) adınız oyle mi ?

Enerjım dustugunde gıdıp uyuyorum hıc tahammulum yoktur enerjısızlıge bence her an bilinçle kutlanmalı kutsanmalı. Ya keyıf alacağım işleri yaparım yada keyif alcak şekilde bakış açımı geliştiririm. Şimdilerde hedef düZenli temiz bir ev sahibesi olabilmek ev işlerindeki cazibeyi henüz bulamasamda mücadele ediyorum.

Öğretmenliği seviyorum. Lise öğretmeniyim gençlerle çalışmakta enerjimi besliyor.
Ogretmenlik cok ince bir ayar istiyor arkadasım yoksa tükenmişlik yaşamak çok mümkün okula dönmek istememeni cok iyi anlıyorum.
Ama zaten siz su anda cok daha caZip bir olayın içindesiniz yeni anne oldunuz hic istenir mi okula dönmek. İşte bööllee. :) sevgıler.

İsmim canan değil ama öyle desen de olur :) Dillere destan hatta sakız olan bir nickim var :KK70: @chentiq iyi hatırlar 'canan terim' 'si en en tarım' aklımda kalan versiyonlar :KK70: 1-2 tane daha vardı ama hatırlayamadım şimdi.
Neyse konumuz bu değil. Ben ortaokul öğretmeniyim ve öğrencilerim biraz fazla özgüvenli. Özgüvenin nesi kötü gibi düşünülse de içi boş özgüven sıkıntıdan başka bir şey yaratmıyor. Yani kafalar boş ama özgüven tavan öyle diyeyim.

Sarkık göbek mekik istiyorum diyor. Ne tür spor dusunuyorsunuz. Ne kadar sure ıle ne yapacaksınız?

Nasıl bir spor işimi görür bilmiyorum. Mekik elbet faydalı ama emzirme sürecinde olduğum için bana uygun olur mu emin değilim. Herkes yatınca ufak çaplı bir araştırma yaparak öyle karar vermeyi düşünüyorum.

ay sanırım sonunda aktif olan bir topik buldum. 30 day shred topiğine hergün girip yazıyorum ama kendim çalıp kendim oynuyorum resmen.

bu takilma degil ki. Bildigin dogru soyluyorsun yani...

Merhaba
ben 10 15 dk lik yapiyordum. 20 dk nasil yapacagim ki. Esim de cildirir ben de

X