Zambak ınanın bu bıldırım olayı cok muhım. Baglılık hıssı verıyor. Her cuma tartı bildirimi yapalım. Ama her günde spor için ne yaptığımızı paylasalım ne dersiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zambak ınanın bu bıldırım olayı cok muhım. Baglılık hıssı verıyor. Her cuma tartı bildirimi yapalım. Ama her günde spor için ne yaptığımızı paylasalım ne dersiniz ?
Tabıkı kardes topık. 1 ay oncekıler olmaz ölcülerimi bendealmadım mezura bulmam gerekıuorBen bugun itibariyle 65.7 ciktim tartida. Ölçülerimi almaya korkuyorum.
1 ay onceki olculerim9 yazsam olur nu.
Bu arada sporella ismine bayildim. Sebebini biliyorsun.. alkis yapan ikon
ben başladım canım.Evet ama belkıde bir kucuk sporsu hareket kucuk bir alıskanlık istediğiniz enerjiyi verecek size. Dumballa kol calısması veya gunde 20 mekik veya asansör rejimi :) ne dersiniz başlayalım mı ?
Evet ne yapıyoruz şimdi? Ben günlük mekik çekmeyi düşünüyorum. Su şişesi elimde geziyorum bugün.
Mutlaka öyle olması gerek deZambak ınanın bu bıldırım olayı cok muhım. Baglılık hıssı verıyor. Her cuma tartı bildirimi yapalım. Ama her günde spor için ne yaptığımızı paylasalım ne dersiniz ?
senin kilon çok iyi ama bir yerde toplanmış.Boy:1.67
Kilo:60
Bel:80
Göbek:85
Basen:94
Hedef: 10'ar cm bel ve göbekten incelmek
Evet ya o yüzden kötü oluyor. Bağırsak düzensizliği var. O hallolsa epeyce farkeder aslında.senin kilon çok iyi ama bir yerde toplanmış.
bölgesel sporlardan yao-parsan eritirsin.
Spor dönüşü,günün yorgunluğu,yürüyüşün yorgunluğu bitiriyor beni.enerjim kalmıyor.kalırsa yapıcam.yapayim diye düşünüyordum zaten.Cıkısta kesın yuruceksınız harıka yururken karnınızı ıcerı cekın poponuzu sıkın daha cok sıkılasırsınız.
Ben eve gıdınce 1 saat elıptık yapıcam.
Yurudukten sonra ısınmıs olursunuz eve gıder gıtmez mekık yapın ve buraya bır selam gonderın keza bende oyle yapıcam aksam haberleselım
Ok 20 mekik olsun oda guzel.Spor dönüşü,günün yorgunluğu,yürüyüşün yorgunluğu bitiriyor beni.enerjim kalmıyor.kalırsa yapıcam.yapayim diye düşünüyordum zaten.
göbek egzersizi yap diğer sayfada paylaşmıştım.Evet ya o yüzden kötü oluyor. Bağırsak düzensizliği var. O hallolsa epeyce farkeder aslında.
Ahh dedım okurken ne kötü gitti o kelime. Kacmıyo bısı sizden Ucan tekmeyı ona atarım size ne atcem. :)Kocanin metresini bulursan fotosunu da koy.
Bakalim Hanginiz guzelsiniz
Saka tabi cok fena saka.. kizarsan ucan tekmik atabilirsin
Kahveyi ben de duymuştum.hatırlattığınız iyi oldu :)) 20 mekik yaparım.iyi sayı.teşekkürler.Ok 20 mekik olsun oda guzel.
Ben elıptıkteyım kahve ıctım spor oncesı kahve yag yakımını arttırıyor. Ama taşikardi de yapıyormuş. Ben riski göze alıp iki fincan fondipliyorum.
Iyı yuruyusler sıkarak tempolu unutmayın :)
Ozelden yazılamayan ben değilim biliyorum netekim ben h er tür iletişime açığım.dagci da fena bir pot kirmisti bugun ustune atlayacaktim ama kacirdim arada kaynadi gitti.
Bacim sana ozelden yazamiyorum. Iletisime kapalisin. Burada delismen bir yagmur basladi. Cikip yurusem simdi.. ohh hayallerdeyim