toplu yazmıştım dün.Kilon ne kadardagci arkadasım
Dıgerlerını yazdım ama kıloyu yazmamıssın sanırım. Yada ben görmedim sımdı ekledım.toplu yazmıştım dün.
69
Dıgerlerını yazdım ama kıloyu yazmamıssın sanırım. Yada ben görmedim sımdı ekledım.
Isınıp yap aman ha sakatlık en son istediğimiz sey.zumba çok hareketli bayağı ter attırdı. eşim bakmadı tabiki de. salona gittim bir aralığını bulup. lakin dizlerim çok ağrıdı. bir daha yapmam sanırım. korktum sakatlarım diye..
ya ısınmadık aslında. hoca ısıtıyor dediler. ama hoca da zumba ile ısıttı. hoplayıp zıplayarak. benim bildiğim yavaş başlar. pek beğenmedim açıkçası. soğumayo da gene zumbayla yaptık o da ters geldi. gözünün yağını yediğim jillianım. o çok harikaydıIsınıp yap aman ha sakatlık en son istediğimiz sey.
Ben varsa yoksa elıptık evde oda cıkamıyom salona dus dert sac dert kıyafet dert evde serbest hepsi.
Herkese gunaydın
Dun uc dılım su boregı ıle dıyetımı cokca bozdum. Kızlar spor yanında dıyetımızede dıkkat edelım. Yoksa maaazalllah irileşiriz.
Benexol almaya basladım o ıstah actı.
Bugun sporla ıcıce pozıtıf bır gun dılerım hepınıze
liste harika olmuş. ellerinize sağlık.
şimdi iki hedefim var
1- totişi benden daha kallavi birini bulup topiğe eklemek
2-totişi cnntrm den sonra en küçük kadın haline gelmek
Cnnn diyet yapma ama sporuda cok tutma arkadasım cınku fala spor sütü acılaştırıyor muş diye biliyorum
Aynen bebişin agzının tadı bozulmasın yeyim onu benSağol canım hatırlattığın için :) Gece yapmamın sebeplerinden biri de bu aslında. İnternette birçok sitede ilgisinin olmadığını yazmışlar hep ama yine de ne olur ne olmaz