Sporella'ların günlüğü

Dıgerlerını yazdım ama kıloyu yazmamıssın sanırım. Yada ben görmedim sımdı ekledım.

zumba çok hareketli bayağı ter attırdı. eşim bakmadı tabiki de. salona gittim bir aralığını bulup. lakin dizlerim çok ağrıdı. bir daha yapmam sanırım. korktum sakatlarım diye..

zumba çok hareketli bayağı ter attırdı. eşim bakmadı tabiki de. salona gittim bir aralığını bulup. lakin dizlerim çok ağrıdı. bir daha yapmam sanırım. korktum sakatlarım diye..
Isınıp yap aman ha sakatlık en son istediğimiz sey.

Ben varsa yoksa elıptık evde oda cıkamıyom salona dus dert sac dert kıyafet dert evde serbest hepsi.

Isınıp yap aman ha sakatlık en son istediğimiz sey.

Ben varsa yoksa elıptık evde oda cıkamıyom salona dus dert sac dert kıyafet dert evde serbest hepsi.
ya ısınmadık aslında. hoca ısıtıyor dediler. ama hoca da zumba ile ısıttı. hoplayıp zıplayarak. benim bildiğim yavaş başlar. pek beğenmedim açıkçası. soğumayo da gene zumbayla yaptık o da ters geldi. gözünün yağını yediğim jillianım. o çok harikaydı

IMG_3131.PNG
IMG_3131.PNG

liste harika olmuş. ellerinize sağlık.
şimdi iki hedefim var

1- totişi benden daha kallavi birini bulup topiğe eklemek
2-totişi cnntrm den sonra en küçük kadın haline gelmek

Spor yapan kişi;

• Sabırlı olmayı öğrenir. Gelişimin kolay elde edilemeyeceğini bilir, sonucunu alana kadar sabreder.
  • Hayatını düzene sokmaya başlar. Zaman geçtikçe büyük bir hayat disiplini kazanır.
  • Hayatın her alanında bir şeyleri değiştirebileceğini bilir. Her zaman yapabileceği bir şeyler vardır.
  • Fedakarlık yapmaya alışır. Yeri geldiğinde yediklerinden, yeri geldiğinde antrenman için arkadaşlarla buluşmayıp sosyal hayatından fedakarlık yapar.
  • Herhangi bir işte harekete geçmek için ihtiyacı olan enerjiyi her zaman içinde bulur. Eğer yoksa da 1 antrenman sonra o enerjinin daha fazlasını elde edebilir.
  • Uzun soluklu planlar yapmaya başlar. Zaten hayatı boyunca spor yapma fikri, yapabileceği en uzun soluklu plandır.
  • Ağır işlerin altına girmekten korkmaz. Zaten tüm gayesi daha ağır çalışmaktır.
Spor, spor yapan kişinin zihinsel olarak dinlenmesini sağlar. Ayrıca fiziksel yorgunluktan dolayı uyku kalitesini arttırır. Depresyona girme ihtimali düşer.

Sporun bu denli faydalarını bilip hala spor yapmamak, düşüncesizlerin veya iradesizlerin işidir. Kaliteli bir yaşam için spor yapın!

Dusuncesıs ve ıradesız ben demedım sert yaZmıs yazan sakın baska topıge alıp yapıstırmayın
Aramızda sır :)

Herkese gunaydın
Dun uc dılım su boregı ıle dıyetımı cokca bozdum. Kızlar spor yanında dıyetımızede dıkkat edelım. Yoksa maaazalllah irileşiriz.
Benexol almaya basladım o ıstah actı.
Bugun sporla ıcıce pozıtıf bır gun dılerım hepınıze

Ben diyet uygulamıyorum. Şu sıra 60 bile olsam uygulamayı da düşünmüyorum. Sütün kalitesini bozmak istemiyorum çünkü. Yalnız normalde su içmek için kendimi zorlamam gerekirdi. Spora başlayınca gün içinde susuzluk hissedip kendimi zorlamadan su içebiliyorum. Bu çok hoşuma gitti :) Bu arada yaşımı yazmamışım 33 yaşındayım

liste harika olmuş. ellerinize sağlık.
şimdi iki hedefim var

1- totişi benden daha kallavi birini bulup topiğe eklemek
2-totişi cnntrm den sonra en küçük kadın haline gelmek

Ben de benimki büyüdü diye seviniyorum :KK70: Hayat çok garip :))

Cnnn diyet yapma ama sporuda cok tutma arkadasım cınku fala spor sütü acılaştırıyor muş diye biliyorum

Cnnn diyet yapma ama sporuda cok tutma arkadasım cınku fala spor sütü acılaştırıyor muş diye biliyorum

Sağol canım hatırlattığın için :) Gece yapmamın sebeplerinden biri de bu aslında. İnternette birçok sitede ilgisinin olmadığını yazmışlar hep ama yine de ne olur ne olmaz :KK66:

Sağol canım hatırlattığın için :) Gece yapmamın sebeplerinden biri de bu aslında. İnternette birçok sitede ilgisinin olmadığını yazmışlar hep ama yine de ne olur ne olmaz :KK66:
Aynen bebişin agzının tadı bozulmasın yeyim onu ben

Bazen içimizden gelmicek bazen zor gelicek ama bu harika rutinden vazgeçmeyelim diyerek kamçı kamçı yapıyorum :) come on

Fit kadın angelina popo uma thurman göbegi nıcole kidman kolu için napıyorıZz spor yapıyoruZZ.

Bu iyi bir şey oldugu ıcın saglıgımız ıcın yapıyoruZ

Cocular evlı torun torba aahıbı ıken dinç olabilmek için yapıyoruzz.
1 saat daha iyi bir olasılıgımız olmadıgı ıckn yapıyoruzz

Bir öğrencim var fatih 16 yasında tam genc :) nasıl fit görseniz. Fitness salonuna gıdıyor bana dıyorkı hocam sigaram yok ilişkim yok bi sporum var turkıye yarısmasına hazırlanıyorum. Dedım tamam yegenıme alcem senı. :). Bugun mac yaparken ıZledım nasış calımlar attı bi sahank. Basından sonuna şaşarsınız topu evırdı cevırdı. Getırdı kalecı tuttu topu gol olmadı. Ama bızımkı hozını alamadı kalecı cocugu bı kucakladı kaldırdı ındırdı cok komıktı. Cok güldüm

Valla genclık gıbısı cevıklık gıbısı yok

spor gıbısı yok :)

X