❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Evet canim hem olcu hemde 1. secicez demissin bence 1 ay uzun bilmem belk bana oyle geldi ? ben Jillian yapmisdim sona kadar bekleyememisdim olmusdum kendimi oda 1 ay yapiliyor sikilmisdim bence arkadaslarda sikilir :)
Bide burda degisik yarismalarda yapabilirsiniz guzel olur yarisma yapinca insan hem motive oluyor hemde hirs yapiyor :)
Tatlım her haftanın 1.sini zaten seçicez :KK66: Ama ayın 1.sini de seçicez :KK66: Asıl değişimi görmek için ölçü bazında 1 ay ideal bence canım :) Yoksa demorilize de olabiliriz :)

Merhaba.Birazcik erimekten bisey olmaz :)
Boyum kisa ince kemikli bir yapim var o yuzden kilolu gorunuyorum daha yolum uzun :) Beraber zayifliyacagiz insaAllah sen kac kilosun ?
ayy de mi:):)ben60.5im 21 aylık oğlum var ve hala emiyor danam:):):):) ama kemiklerim ince 52 olsam baya çıtır olurum galiba:):):)10. takımdayım ayrıca .cuma zayıflama yarışmasına katılalı daha bi dikkatli oldum diyetimde:):)

Kız yok günlük açtım öyle kendime özel Ramazan'da kaytarmım diye sırf yoksa sporumu yine yapıyordum:KK45:
İyiym valla evde çocuk büyütüyorum ücretsiz izne ayrıldım nisan 15 itibari ile ama böyle giderse oğlum 1. Yaşını doldurunca başlıcam çok sıkıldım evde çalışmayı özledim yahuu...
Sen neler yapıyorsun bu sene isticen mi tayin yerler belli olmuş, kardeşimde Doğubeyazıt'tan isticek bakalım 3. Senesi doldu
Ben de iyiyim canım şükür. Burada sokağa çıkma yasağı vardı işte o kaldırıldı pazartesi geldim ben telafi eğitimi için çağırdılar.
Seni öyle iyi anlıyorum ki 80 gündür okula gitmedim resmen sıkıntıdan patladım ya çalışmaya alışkın insan evde yapamıyo hapis hayatı gibiydi.
Yok canım bu sene istemicem seneye isticem inşaallah evlenip gitcem seneye buradan.
Senin kardeşinin branşı neydi söylemiştin ama unuttum bak

Ben de iyiyim canım şükür. Burada sokağa çıkma yasağı vardı işte o kaldırıldı pazartesi geldim ben telafi eğitimi için çağırdılar.
Seni öyle iyi anlıyorum ki 80 gündür okula gitmedim resmen sıkıntıdan patladım ya çalışmaya alışkın insan evde yapamıyo hapis hayatı gibiydi.
Yok canım bu sene istemicem seneye isticem inşaallah evlenip gitcem seneye buradan.
Senin kardeşinin branşı neydi söylemiştin ama unuttum bak
Evet canım çok haklısın aynen öyle senin ki yine 80 günmüş ben Silvan'da ikinci senemde de ücretsiz izne ayrılmıştım yani ağustosta 2 sene olacak çalışmayalı, bebeğimi de düşünüyorum ama bilemiyorum büyük ihtimal başlıcam gibi, tabi içime sinen Bi bakıcı bulabilirsem

Kardeşim ilk öğretim matematik canım gerçi şuan müdür yard yapıyor

Biliyorum tabii ki aslında Msj yanlış oldu ben miyav su bak derken foto eklicektim sonra vazgeçtim diğer arkadaşa yapacakken o kısım yukarda kalmış:KK57:
Bilmez miyim ne kadar azimli olduğunu??
Şimdi Nasıl spor yapıcaksın salona gidiyor musun hala?
Evet spor salonuna devam ediyorum inşallah ptesi itibaren :KK200::KK200::KK200::KK200:

ayy de mi:):)ben60.5im 21 aylık oğlum var ve hala emiyor danam:):):):) ama kemiklerim ince 52 olsam baya çıtır olurum galiba:):):)10. takımdayım ayrıca .cuma zayıflama yarışmasına katılalı daha bi dikkatli oldum diyetimde:):)
MasaAllah Allah korusun :nazar: InsaAllah istedigin kiloya ulasirsin canim :KK200: evet bende takima katilali hiic kacamak yapmiyom tamam 1 2 defa oldu )))

Canım nasıl yapiyorsun bunları, izlerken Yoruldum:-) zumba yapıyorum ben de ama bu baya zor geldi gözüme. Başlamadan öncesi ve şimdi arasındaki farktan bahseder misin?
kız eriyecen mi:-):-)boyumuz aynı ve hedef kilomdasin da dikkatimi cekti canım:-):-)
Canım Max30 günlüğümdeki yazına cvp verdim orada sana tavsiyelerim oldu.. Insanity programları tamamen Kardio ağırlıklı ve vücut ağırlığıyla kaslanma ( ama kas önceliği değil, öncelik yağ yakmakda ama yinede kaslarınız artıyor )
Biraz komdüsyon isteyen bir spor.. Gözümüz hiç korkmasın ama bir aylık bir Jill programı yapan tahatlıkla yapabilir bana göre tatlım ..
Vücudumdaki değişimler incelmem müthiş canım şı an 74 kilo civarında olmama rağmen 67 kilomdaki kıyafetlerimi rahatlıkla giyiyorum .. Karın kaslarım belirmeye başladı, eşim dün hatta kaslara bak ya bile dedi :)) ınsanity bittiğinde p90x ile Insanity karışık hibrit bir program ile kas yoğunluğumu arttırmaya geçicem inşallah :) yağlarımı eritebilirsem inşallah bakalım :)

Canım ölçü için mi dedin 1 ayı ? Zaten katılım olduğu takdirde yarışmamız 2-3 ay devam eder :KK66: Amacımız da bıkmamak zaten düzenli spor yapmak :KK66:

Ay inşallah bende sporu düzen haline getirmek için yapıcam çünkü 1 ay yapıp hemen sıkılıyorum bırakıyorum ara ara yapıyorum o da iyi olmuyor :)

Evet canim hem olcu hemde 1. secicez demissin bence 1 ay uzun bilmem belk bana oyle geldi ? ben Jillian yapmisdim sona kadar bekleyememisdim olmusdum kendimi oda 1 ay yapiliyor sikilmisdim bence arkadaslarda sikilir :)
Bide burda degisik yarismalarda yapabilirsiniz guzel olur yarisma yapinca insan hem motive oluyor hemde hirs yapiyor :)

Evet yarışma olunca hırs oluyor

X