❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Tartıldıkça depresyona giriyorum. Tartılmadan kendimi ölçmeden spor yapacağım kabul ederseniz spor bildirimine katılarak yarışta olurum.
Zaten spor süresi olarak yarışacağız.

Selam ben de varım yarışa bensiz olur mu hiç:halay::KK70: daha önceden arkadaşımız C CallanPinckney yapmıştı çok iyi gidiyorduk özel nedenlerden ayrılmak zorunda kalınca yarım kalmıştı, umarım bu topikte onunki kadar rağbet görür:KK66:

Evet yaşım 31 iki çocuk annesiyim kilom 76.6
Ölçülerimi yarın bildiricem:cool:

Selam ben de varım yarışa bensiz olur mu hiç:halay::KK70: daha önceden arkadaşımız C CallanPinckney yapmıştı çok iyi gidiyorduk özel nedenlerden ayrılmak zorunda kalınca yarım kalmıştı, umarım bu topikte onunki kadar rağbet görür:KK66:

Evet yaşım 31 iki çocuk annesiyim kilom 76.6
Ölçülerimi yarın bildiricem:cool:
Canım sensiz hiçbir yarışmayı düşenemiyorum nasılsın iyi misin

merhaba kızlar..aranıza alırsanız bende katılmak istiyorum 9.takımdanım 35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 89,9 kiloyum boyum 165 diğer ölçülerimi yarın bildiririm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK48:

Himm işte bu çok güzel ,benim gibi tembellere birebir olur inşallah:-)
Ölçülerimi yazarım aç karnına aldigimda:-)
Bütün sayfaları okudum evet bireysel mantıklı hatta diyorum ki ilk sayfaya egzersiz videoları falan mı eklesek.ordan bazılarını ortak yapmış da oluruz ya da ne bileyim bildiğiniz etkili bölgesel incelme egzersizlerini falan:-):-) ne dersiniz?

Canım sensiz hiçbir yarışmayı düşenemiyorum nasılsın iyi misin
Sen nerdesin hiç yazmıyorsun günlük açtım gelmiyorsun etmiyorsun :işsiz:
Bugün biraz hasta gibiyim terliyorum oturduğumm yerden dün akşam dondurma yedim de :dondurma:
Sen nasılsın katılacakmısın sende yarışmaya eski günlerdeki gibi
Hatırlıyor musun sen ben su321 su321 ilk 3 E gidiyorduk :KK68:

Sen nerdesin hiç yazmıyorsun günlük açtım gelmiyorsun etmiyorsun :işsiz:
Bugün biraz hasta gibiyim terliyorum oturduğumm yerden dün akşam dondurma yedim de :dondurma:
Sen nasılsın katılacakmısın sende yarışmaya eski günlerdeki gibi
Hatırlıyor musun sen ben su321 su321 ilk 3 E gidiyorduk :KK68:
Geçmiş olsun canım günlüğünü görmedim kusura bakma sporuda tekrar başladım kararsız kaldım şuan beni bir tek sen tetiklersin biliyor musun sen varsan bende varım :eğlence::duduk:

merhaba kızlar..aranıza alırsanız bende katılmak istiyorum 9.takımdanım 35 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 89,9 kiloyum boyum 165 diğer ölçülerimi yarın bildiririm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK48:
Hosgeldinnnn kuzummmm ben burdayım :KK19:

Evet katılıyorum akşama yazarım Canım ölçülerimi M Metebatur :KK53::KK53:varsa bende varım kıskanıyorum o hatunu :KK45::KK45:
Ben de seni kıskanıyordum kız Zaman'ında 180 dk yürüyüş yok 120 dk ağırlık:spor:
Gel kapışalım yine eski günlerdeki gibi :sopa:
Biliyorsun yaptığım her neyse bunu önce kendimiz için yapıyoruz, ben spor yaptıkça Mutlu oluyorum Mutlu oldukça da etrafımı Mutlu ediyorum :KK37:

Geçmiş olsun canım günlüğünü görmedim kusura bakma sporuda tekrar başladım kararsız kaldım şuan beni bir tek sen tetiklersin biliyor musun sen varsan bende varım :eğlence::duduk:
Niye kararsız kalıyorsun ki bak biz aylar önce tanıştık spor yarışmasında ben o gün bugündü hala devam ediyorum tam 7 ay oldu, 1 aylık hastalık sebebiyle ara verdim sadece o kadar, bende bağımlılık haline geldi yapmayınca rahat edemiyorum ve inan ter attıkça Mutlu oluyorum

X