Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canıım tabii ki katılabilirsinBende katılmak istiyorum canım yarın bütün ölçülerimi yazıp gönderirim
Evet ramazanda biraz daha zor olucak ama 3 gün 15 dk yürüyüş yapabiliriz bence örneğin Zaten ramazandan sonra da yarışmamış devam edicek katılım olursa Tabii kii 5 inde de alabilirsin hoşgeldiinRamazanda spor zor geliyor gözüme ama bende varım. & sında başlayacaksa yarışma 5. de ölçü alsak olur mu?
Hoşbulduk bu spor yarışması fikri harika olmuş canımHoşgeldin canıım tabii ki katılabilirsin
Evet ramazanda biraz daha zor olucak ama 3 gün 15 dk yürüyüş yapabiliriz bence örneğin Zaten ramazandan sonra da yarışmamış devam edicek katılım olursa Tabii kii 5 inde de alabilirsin hoşgeldiin
Her gün spor süpersin canıım daha da motive olursun tabii burda Ben sana hatırlatırım bildirimi
Tabiii ki tatlım istediğin zaman katılırsın Ben takım olarak daha iyi olur diye düşündüm ama isterseniz bireysel de yapabiliriz
Tabii ki canım istediğin zaman başlayabilirsin Ama asıl yarış pazartesii başlıyor
ARKADAŞLAR ŞU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜM.
'HERKES BİREYSEL YARIŞICAK'. Ama aynı zamanda bir tane spor eşimiz olucak ve bu eşimiz her hafta değişicek. Her hafta o haftanın en çok spor yapan kişisini ve grubunu belirliycez.