❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Ramazanda spor zor geliyor gözüme ama bende varım. & sında başlayacaksa yarışma 5. de ölçü alsak olur mu?

Ramazanda spor zor geliyor gözüme ama bende varım. & sında başlayacaksa yarışma 5. de ölçü alsak olur mu?
Evet ramazanda biraz daha zor olucak ama 3 gün 15 dk yürüyüş yapabiliriz bence örneğin :KK66: Zaten ramazandan sonra da yarışmamış devam edicek katılım olursa :KK54: Tabii kii 5 inde de alabilirsin hoşgeldiin :KK200:

Evet ramazanda biraz daha zor olucak ama 3 gün 15 dk yürüyüş yapabiliriz bence örneğin :KK66: Zaten ramazandan sonra da yarışmamış devam edicek katılım olursa :KK54: Tabii kii 5 inde de alabilirsin hoşgeldiin :KK200:

Hoşbuldum.
Motivasyona ihtiyaç vardı çok iyi oldu bu yarışma.

ben de katılmak istiyorum canım:KK200:
güncel kilom:86.100
Boy:160
Kilo:86
Bel Ölçüsü:97cm
Karın Ölçüsü:-
Basen Ölçüsü:125cm
Kalça Ölçüsü:-
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:-
eksik olanları da yarın doldururum:KK76:

beni motive ediiinnnn :KK70: ben de geldim...
ölçülerimi bı mkac gune kadar ölçüp yazarımm :) nasıl olculdugunu de bılmıyorum bakalım arastırırım :)

31.05.2016 salı bugünkü ölçümlerim bunlar,,hadi bismillah
Boy:1.68
Kilo:54.4
Bel Ölçüsü:69
Karın Ölçüsü:82
Basen Ölçüsü:83
Kalça Ölçüsü:89
Bacak Ölçüsü:sağ:46 sol:46

Bikaçgündür egzersiz yapıyorum.
Belfıtığı ameliyatı oldum geçen yıl ama bifaydası olmadı,hatta başka biyerden yine fıtık başlamış.zorlanıyorum çok spor yaparken ama idare ediyorum :))
Bende kkda 6yıl önce 2.ci doğumumdan sonra kilo vermeye başlamıştım.80den 56ya inmiştim 1sene içinde.şükür yıllardır koruyorum,ama geçen yaz 53ü görmüştüm ve en mutlu olduğum kilo oydu ama bikaç ayda bikaç kilo alarak tüm motivem gitti.ogün bugündür 55 54 arası sabitlerde,ne yapsam olmuyo,yemekle aram bu aralar çok iyi oyüzden gitmiyo ne yazıkki,,aslında boyuma göre ideal kilom 60,61miş idealin fazla altında olsamda çok taktım kafama illa 53ü görücem ve inanıyorumki sporsuz daha fazla inmiycek kilom.bende varım en azından kural gereği spordan kaçmam ve motive olurum.herkeze başarılar :))

Yaşım 21
Kilom 77.9
Boyum 170
Evde mezuram olmadığı için olculerimi yazamadım en kisa zamanda almaya calisirim

Boy:163
Kilo:58.3
Ölçüler için en kısa sürede mezura almam lazım :KK49:

Her gün spor süpersin canıım daha da motive olursun tabii burda :21: Ben sana hatırlatırım bildirimi :p:KK70:

Evet aksatmamaya çalışıyorum sıkılaşmak için dün bayağı yaptım yazayım sporları ama beden ölçülerimi alamadım akşam alırım :)

10 dk Cardio Dance
10 dk Cardio Plates
7 dk iç bacak eritme egzersizi
5 dk kolları sıkılaştırma egzersizi

ARKADAŞLAR ŞU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜM.

'HERKES BİREYSEL YARIŞICAK'. Ama aynı zamanda bir tane spor eşimiz olucak ve bu eşimiz her hafta değişicek. Her hafta o haftanın en çok spor yapan kişisini ve grubunu belirliycez.

Gayet güzel bence

Ha bu arada
Yaş 24
Kilo 52 ydi 51,5 ta olabilir tam emin değilim :) bi gidiyor bi geliyor o 500 grcık :KK70:
Boy 1,58

Diğer ölçüleri yarın sabah ölçüp yazarım inşallah

X