- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Her gün spor süpersin canıım daha da motive olursun tabii burdaBildirim yapmayı unutmazsam bende yarın ölçülerimi yazarım zaten hergün yapıyorum hem motive olurum :)
Ben de varııım tabiii kiiKozacim seni taniyabilirmiyizbu yarismayi daha once duzenledinmi yarismada sende varmisin canm
Oyy hosgeldin takimdasimbende gelicemmmm
Anladim canm iyi dusunmussun ben spor yapamayanlardanm bi turlu konsantre olamiyorum...bu olculeri anlamdm ben basen kalca ayni yer degilmi yaBen de varııım tabiii kiiAmacım zaten benim de geçen yaz ki gibi düzenli spor yapmam Yok canım ilk defa yapıyorum ama geçen yıl bu tarz 2-3 yarışma açılmıştı olaya hakimim
Ben de 17 yaşına giricem 170 boyunda yaklaşık 63 kilo ağırlığındayımAynı zamanda 7.takımdayım
Benim.tatlı ortim.bende seni cagrcaktim hosgeldim ortim sensiz olmazKiz miray sen varsan bende varim
Tatlım kalça poponun en çıkık kısmından ölçülüyorAnladim canm iyi dusunmussun ben spor yapamayanlardanm bi turlu konsantre olamiyorum...bu olculeri anlamdm ben basen kalca ayni yer degilmi ya
Canim benm yapabilirmiyiz kiz senceBenim.tatlı ortim.bende seni cagrcaktim hosgeldim ortim sensiz olmaz
Tabiii kii yaparsıın canımCanim benm yapabilirmiyiz kiz sence
hoşbulduk canımOyy hosgeldin takimdasim
Ayy hadi inşallah.peki bu yarisma 1 aylikmi yani 1 ay hic olcum yapmiyoruz dimi haftada 3 gun spor yapip bildirimde buluncz dimi.ay ne sordum beTabiii kii yaparsıın canımHatta bakarsın bireyselde 1. bile olursun
Hoşgeldiin canııımMerhaba! Kabul ederseniz bu yarışa ben de katılmak isterim:) Elimden geldiğince her hafta bildirim yapmaya çalışıcam
Boy: 1.68
Kilo: 61.5
Bel Ölçüsü: 75
Karın Ölçüsü: 84
Basen Ölçüsü: 100
Kalça Ölçüsü: 96
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: 57
Göbeğimden çok rahatsızımBu sene okul başladığından beri 6 kilo birden aldım ve inanılmaz bir şekilde "şiştim" okul bitti ve üç gündür yediklerime çok dikkat ediyorum göbeğimde çok az da olsa biraz şişkinliğin azalması mevcut bir de adet dönemim geliyor o yüzden şişkinliğim de olabilir bilmiyorum ama artık kararlıyım sıkılaşmak ve daha fit görünmek istiyoruum
İstediğini sorabilirsin canımAyy hadi inşallah.peki bu yarisma 1 aylikmi yani 1 ay hic olcum yapmiyoruz dimi haftada 3 gun spor yapip bildirimde buluncz dimi.ay ne sordum be
Evet tatlım bel ve karın bölgesinde en net sonuç sabah aç karnınaO zaman yarin sabah olculerimi yazarm bende ac karnina daha iyi oluyoms baksana linkte oyle yazmışlar
Hoşgeldiin canııımÖlçülerini kaydettim En az haftada 3 gün 15 dk spor yapıyoruz Sporla ve sağlıklı beslenmeyle en yakın zamanda aldıklarını verirsin
Tabiii ki tatlım istediğin zaman katılırsınCanım güzel bir etkinlik başlatmışsınız :) ama grup olunca nasıl yarışılır ki , bireysel olmak daha iyi gibi ama deneyimleriniz vardır heralde canım .. Ben sizi biraz takip edeyim belki ikinci turda katılırım canlarım :)