❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Kozacim seni taniyabilirmiyiz bu yarismayi daha once duzenledinmi yarismada sende varmisin canm
Ben de varııım tabiii kii Amacım zaten benim de geçen yaz ki gibi düzenli spor yapmam Yok canım ilk defa yapıyorum ama geçen yıl bu tarz 2-3 yarışma açılmıştı olaya hakimim
Ben de 17 yaşına giricem 170 boyunda yaklaşık 63 kilo ağırlığındayım Aynı zamanda 7.takımdayım

Anladim canm iyi dusunmussun ben spor yapamayanlardanm bi turlu konsantre olamiyorum...bu olculeri anlamdm ben basen kalca ayni yer degilmi ya

Anladim canm iyi dusunmussun ben spor yapamayanlardanm bi turlu konsantre olamiyorum...bu olculeri anlamdm ben basen kalca ayni yer degilmi ya
Tatlım kalça poponun en çıkık kısmından ölçülüyor Basen ise bu üst bacaktaki çıkıntının en fazla olduğu yerden Umarım anlatabilmişimdir İlk sayfaya örnek koyucam şimdi önceki spor topiklerinden

Merhaba! Kabul ederseniz bu yarışa ben de katılmak isterim:) Elimden geldiğince her hafta bildirim yapmaya çalışıcam

Boy: 1.68
Kilo: 61.5
Bel Ölçüsü: 75
Karın Ölçüsü: 84
Basen Ölçüsü: 100
Kalça Ölçüsü: 96
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: 57

Göbeğimden çok rahatsızım Bu sene okul başladığından beri 6 kilo birden aldım ve inanılmaz bir şekilde "şiştim" okul bitti ve üç gündür yediklerime çok dikkat ediyorum göbeğimde çok az da olsa biraz şişkinliğin azalması mevcut bir de adet dönemim geliyor o yüzden şişkinliğim de olabilir bilmiyorum ama artık kararlıyım sıkılaşmak ve daha fit görünmek istiyoruum

Hoşgeldiin canııım Ölçülerini kaydettim En az haftada 3 gün 15 dk spor yapıyoruz Sporla ve sağlıklı beslenmeyle en yakın zamanda aldıklarını verirsin

Ayy hadi inşallah.peki bu yarisma 1 aylikmi yani 1 ay hic olcum yapmiyoruz dimi haftada 3 gun spor yapip bildirimde buluncz dimi.ay ne sordum be
İstediğini sorabilirsin canım Haftada 3 gün bildirim zorunlu canım. En az 3 gün spor yapmamız gerekiyor. Ama onun dışında her gün spor yaparsan her gün de yazabilirsin Ki yaz zaten sonuçta grup olarak yarışıyo olucaz Bakalım o hafta kim en uzun süre spor yapmış Ölçülerimizi 1 ayın sonunda alıcaz ama devamlılık olursa eylüle kadar yarışırız canım belki daha da uzun

Canım güzel bir etkinlik başlatmışsınız :) ama grup olunca nasıl yarışılır ki , bireysel olmak daha iyi gibi ama deneyimleriniz vardır heralde canım .. Ben sizi biraz takip edeyim belki ikinci turda katılırım canlarım :)

Tabiii ki tatlım istediğin zaman katılırsın Ben takım olarak daha iyi olur diye düşündüm ama isterseniz bireysel de yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…