- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
Tabii ki canım hoşgeldinarkadaslar ben de katilabilir miyimm
hosbuldum tatlımm :))Tabii ki canım hoşgeldin
çok geçmiş olsun canımKızlar hepinize merhabaaaaaa uzun zamandır bildirim veremedim , özür dilerim.
Ben eğerki kabul edilirsem ramazandan sonra döneceğim, ama kesin yani.
Şimdi çok rahatsızım dün sabah orucumu bozdum bir saat içinde dört defa kustum, öldüm resmen. adetim daha bir hafta önce bitmişti yine olmuşum . Berbatım yani. Neyse.
Kendinize iyi bakın.
Fit kalın
Sana da geçmiş olsun tatlım, inşallah hemen iyileşirsinçok geçmiş olsun canım
ben de birkaç gün yokum ayaklarımda yaralar çıktı.umarım hemen geçer de sahalara geri dönerim
aynen canım daha tempolu döneceğim ben deSana da geçmiş olsun tatlım, inşallah hemen iyileşirsinBomba gibi döneriz sonra
Geçmiş olsun..Kızlar hepinize merhabaaaaaa uzun zamandır bildirim veremedim , özür dilerim.
Şimdi çok rahatsızım dün sabah orucumu bozdum bir saat içinde dört defa kustum, öldüm resmen. adetim daha bir hafta önce bitmişti yine olmuşum . Berbatım yani. Neyse.
Kendinize iyi bakın.
Fit kalın
Geçmiş olsun ..çok geçmiş olsun canım
ben de birkaç gün yokum ayaklarımda yaralar çıktı.umarım hemen geçer de sahalara geri dönerim
Teşekkür ederim canı m :))Geçmiş olsun..
Kızlar hepinize merhabaaaaaa uzun zamandır bildirim veremedim , özür dilerim.
Kendinize iyi bakın.
Fit kalın
çok geçmiş olsun canım
saol tatlım :)Geçmiş olsun cnm