Evet gerçekten etkili hem selülitlere de bayağı faydası varKalori yakımıda fazla oluyor diğer sporlara göre hem eğlencelide
Sağol canım :))
Valla derdim yarış değil zaten hani en sonuncu bile olmak dert değil buraya yazmam gerektiği için bi sorumluluk hissi aşıladım sanırım kendime umarım böyle devam ederim ramazan sonrası da spor salonuna gitmeyi düşünüyorum bakalım
Sanırım ben de o yola gireceğimCanim ben kendim icin sadece spor olarak yuruyus yapmaya calisicam hareketler cok guzel ama ramazanda zorlandigim icin yapmiyorum artik. Birde imkanim varsa sabah gune baslamadan yuruyusumu yapiyorum ardindan dus alinca gunum daha zinde geciyor. Oruclu oldugumu bile unutuyorum bazen
Sesimin cikmadigina bakmayin yazmaya vakit bulamadim ama sporumu aksatmiyorum
Önemli olanda o zaten istikrar sağlayabilmek.Aynen bende yarışma için değil de sadece günlük sporumu aksatmayayım en azından diye yapıyorum :)
Önemli olanda o zaten istikrar sağlayabilmek.
İnşallah devamı da gelir bir ay da bi mucize beklemek doğru değil ama en azından daha toparlanmış olmayı bir kaç kilo vermiş olmak bile çok iyi olacak bayrama kadar
Malesef benim 6-7 kilo fazlam var normalde de yağlı bir vucüda sahibim o yüzden bende çubuk gibi olmayı beklemiyorum ama fazlalıkları verip bende şekle girmek istiyorum daha kıvrımlı hatlarım olsun istiyorumİdeal kilomdayım kilo vermem zor oluyor artık ama vücudum şekle girsin o da yeter :) Çok şükür 3 gündür yapıyorumm
Malesef benim 6-7 kilo fazlam var normalde de yağlı bir vucüda sahibim o yüzden bende çubuk gibi olmayı beklemiyorum ama fazlalıkları verip bende şekle girmek istiyorum daha kıvrımlı hatlarım olsun istiyorum
İnşallah istediğimiz vücutlara ulaşırız canım
Sesimin cikmadigina bakmayin yazmaya vakit bulamadim ama sporumu aksatmiyorumiftar oncesi zorlamistir eminimki @pia miya Allah kabul etsin . Bende sezeryan dikislerimden dolayi karin hareketlerini tam olarak yapamiyorum ama onemli olan hepimiz icin su asamada istikrarli bir sekilde hareket ediyor olmak diye dusu uyorum. Bugun eger yapabilirsem yuryuse de baslamak istiyorum, belki iftar sonrasi hemde aksam serinliginde yuruyus de iyi olabilir ne dersin @pia miya
Arkadaslar! Evet tarti gunu ama hangi saatte tartilmamiz daha dogru olur acaba sahurdan oncemi iftardan oncemi acaba. Aksam gec yedigimiz icin sahurdan once gercekkilomuzun ustunde cikicak mesele kendim 3 litre suyu tamamlamaya calisiyorum sahur kadar. Iftardan once daha dogru kilomuzun gozterir terazilerimiz diye dusunuyorumdabilemiyorum
Canim aslinda bende emin degilim tarti gunun oldugundan:) bir arkadas yazmisti sanki yarin tarti gunu ondan yazdim yada topikleri karistirdimtartı günümü ne zaman bugün müüüniye haberimiz yokkk
Canım en doğrusu sabah aç karnına kıyafetsiz tartılman yani sadece çamaşırlarınla. Ben öyle yapıyorum.
Canım biz ölçülerimizi ayda 1 alıcazCanim aslinda bende emin degilim tarti gunun oldugundan:) bir arkadas yazmisti sanki yarin tarti gunu ondan yazdim yada topikleri karistirdim