Not etmiştim hemen bulacağım . Çok teşekkürler bitanemNot ettim tatlım ölçüleriniYaşımız ve boyumuz yakın ben de 54 olmak istiyorum Ama biraz daha yolum var Ölçülerin çok iyi süpersin Örnek olması açısından mart ayındaki ölçülerin varsa onları da yazıp öncesi sonrası yapabilir misin ? Sıkılaşmak için çok iyi bir örneksin
Hayır tatlım amacımız spor yapmakAma çoğumuz zayıflamak istiyoruz aynı zamandan Tabii kii sen de katılabilirsin ortak amaç spor çünkü
Eylüle kadar bomba gibi olucaz canıımHoşbuldum Canım ölçülerimi yazdım valla uzun zamandır bakmamıştım ölçülerime gördüm ki spor ve diyet zamanı artık gelmişş
Kilo:64
Göğüs:82
Bel:75
Karın:88
Kalça:108
Sol/Sağ bacak:60/61
Böyle birlikte yaparsak daha motive oluruz herkese başarılar
En kısa zamanda gidicek canımMerhaba ben de varım
Boy 163
Kilo60
Bacak 55
Basen 95
Kalça 90
Göbek 95
Bel 77
Göğüs 90
Bu kilolar nasıl gidecek bana artık insanlar ne zaman çok fit bir kız diyecek. Uf.
Bu arada Koza cım Ramazanda kilo verebilecek miyiz ? Ben gecen sene yaptım olmadı
Tatlım linkteki spor önemli değil orda yazdım ya ölçü için bakabilirsiniz diye ölçünün nasıl alınacağı içinHosbuldukben simdi spor yapıyom gencler ya linkteki sporlar bana sıkıcı geldi dans ediyom latin dance. Konu sahibi kızmass umarım
Ya ben gecen sene ramazanda da böyle yaptim ama hic kilo veremedim. Hic almadim da çok şükür. Galiba metabolizma hızı düştüğü için kilo vermek zorlaşıyor. E biz de arada kacamak yapınca
Not ettim tatlımYaş: 21
Boy: 1.55
Kilo: 53.9
Bel Ölçüsü: 74 cm
Karın Ölçüsü: 86 cm
Basen Ölçüsü:94 cm
Kalça Ölçüsü: 94.5 cm
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: Sağ - 57 / Sol - 56
koza16
İşte buduur canıımAyrıca benim en büyük zaafım olan çikolata - cips- gong- gofret vb abur cubur tüm Ramazan boyunca yemicem ! Kendime verdiğim sözleri tutamıyorum. Şu anda sizlerin önünde VALLAHİ YEMIN EDERIM Kİ tüm ramazan boyunca bir ay hicbir sekilde abur cubur yemeyecegim. ! kendime yasak olmayan sağlıklı cerez meyve ve dondurma bunlar da çok az olacak inş.
Yaşım 24 umarim istikrarlı oluruzEn kısa zamanda gidicek canımZaten ölçülerin çok da fazla değil ama en geç 3 ay düzenli spor ve sağlıklı beslenme sonucuuuu felemez fıstık gibi oldun diyecekler Canım yaşını da yazabilir misin ? Bilmiyorum ki canım bakalım Ramazan için sağlıklı beslenme taktiklerimizi paylaşırız
Not ettim canımYaş:34
Boy:160
Kilo:72.5
Bel Ölçüsü:88
Karın Ölçüsü:99
Basen Ölçüsü:97
Kalça Ölçüsü:101
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:59
Not ettim tatlımozaman tamam bende varımben spor salonunda yapıyorum sporumu haftanın 4 gunu bildirim yaparımmmm
Boy:172
Kilo:56
Gögüs:92
Bel Ölçüsü:70
Karın Ölçüsü:85
Basen Ölçüsü:95
Kalça Ölçüsü:92
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:56
Umarım canım birbirimizi gaza getirmek için var yarışmamızYaşım 24 umarim istikrarlı oluruz
Gerçekten süpersiiin canıım senii çok tebrik ederiimMartın başındaki ölçülerim :
Kilo : 51,5
Göğüs : 84
Bel : 74
Karın : 81
Kalça : 90
An itibariyle =
Boy : 167 cm
Kilo:53
Göğüs: 87
Bel : 67
Karın : 76
Kalça: 92
Basen : 85
Sağ /Sol Bacak : 45
Sporu evde yapıyorum haftada 3-4 gün
Yaptığım videolar :
Kol için (duruş bozukluğunu iyi gideriyor) :
Karın için (yaptığım zaman birini seçip yaparım ) :
Bacak için (dizdeki yağlanmaya büyük faydası oldu ) :
Ve 50 SQUAT .
Genel olarak bu şekildeydi programım Artık ek olarak squatı ağırlıkla yapacağım ( yarım litrelik pet şişelerle)
Umarım sizede faydalı olurum. Ben çok faydasını gördüm sporun . Ve asla bırakmayacağıma söz veriyorum
Kesinlikleeee .Gerçekten süpersiiin canıım senii çok tebrik ederiimSpora başlamak bence tüm mesele. Spor yaptıkça yapası geliyo çünkü insanın Hem mental olarak rahatlıyorsun hem de etkilerini gördükçe yapmayı bırakamıyorsun
Canım unutmusum kusura bakma yaş 29, boy 155 kilo 60Canım yaş,boy ve kilonu da yazabilir misin
Teşekkür ederim canım yarın başlıyoruz değil miNot ettim canım