❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Not etmiştim hemen bulacağım . Çok teşekkürler bitanem

Hayır tatlım amacımız spor yapmak Ama çoğumuz zayıflamak istiyoruz aynı zamandan Tabii kii sen de katılabilirsin ortak amaç spor çünkü

ozaman tamam bende varım ben spor salonunda yapıyorum sporumu haftanın 4 gunu bildirim yaparımmmm

Boy:172
Kilo:56
Gögüs:92
Bel Ölçüsü:70
Karın Ölçüsü:85
Basen Ölçüsü:95
Kalça Ölçüsü:92
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:56

Eylüle kadar bomba gibi olucaz canıım Ölçülerini not ettim Boyunu,yaşını, basen ölçünü de yazabilir misin ?

En kısa zamanda gidicek canım Zaten ölçülerin çok da fazla değil ama en geç 3 ay düzenli spor ve sağlıklı beslenme sonucuuuu felemez fıstık gibi oldun diyecekler Canım yaşını da yazabilir misin ? Bilmiyorum ki canım bakalım Ramazan için sağlıklı beslenme taktiklerimizi paylaşırız

Hosbulduk ben simdi spor yapıyom gencler ya linkteki sporlar bana sıkıcı geldi dans ediyom latin dance. Konu sahibi kızmass umarım
Tatlım linkteki spor önemli değil orda yazdım ya ölçü için bakabilirsiniz diye ölçünün nasıl alınacağı için Canıım herkes istediği sporu yapıcak tabii ki önemli olan spor yapmamız ne yaptığımız hiç önemli değil

Ya ben gecen sene ramazanda da böyle yaptim ama hic kilo veremedim. Hic almadim da çok şükür. Galiba metabolizma hızı düştüğü için kilo vermek zorlaşıyor. E biz de arada kacamak yapınca

Ne oluyorsa o kaçamaklardan oluyor valla
Ben de pek kilo alıp veren değilim Ramazanda ama bu ay vermek istiyorum, inşaAllah veririm :)

İşte buduur canıım

Yaşım 24 umarim istikrarlı oluruz

Martın başındaki ölçülerim :
Kilo : 51,5
Göğüs : 84
Bel : 74
Karın : 81
Kalça : 90

An itibariyle =

Boy : 167 cm
Kilo:53
Göğüs: 87
Bel : 67
Karın : 76
Kalça: 92
Basen : 85
Sağ /Sol Bacak : 45

Sporu evde yapıyorum haftada 3-4 gün
Yaptığım videolar :
Kol için (duruş bozukluğunu iyi gideriyor) :
Karın için (yaptığım zaman birini seçip yaparım ) :
Bacak için (dizdeki yağlanmaya büyük faydası oldu ) :
Ve 50 SQUAT .

Genel olarak bu şekildeydi programım Artık ek olarak squatı ağırlıkla yapacağım ( yarım litrelik pet şişelerle )

Umarım sizede faydalı olurum. Ben çok faydasını gördüm sporun . Ve asla bırakmayacağıma söz veriyorum

Not ettim tatlım

herkes istedigi olculere istedigi kiloya kavusabilir ama istemek gerekiyor..cevremde var geliyorlar spora bir hafta devam edip sonrasında zor geldi isim var hastayım biraz gibi bahanelerle bırakıyorlar..kilo verirken spor yapılmazsa vucutta deforme oluyor sıkı degil yumusak bir vucud ortaya cıkıyor benim size bir tavsiyem dumbell alın evde kol kasllarınızı ve omuz kaslarınızıda calıstırın hatta bilek agırlıklarıyla calısırsanız yaptıgınız basen hareketleri daha faydalı olur

Gerçekten süpersiiin canıım senii çok tebrik ederiim Spora başlamak bence tüm mesele. Spor yaptıkça yapası geliyo çünkü insanın Hem mental olarak rahatlıyorsun hem de etkilerini gördükçe yapmayı bırakamıyorsun

Kesinlikleeee . Sadece sabır gerekiyor. Ben ilk bir ay boyunca karnımda bel bölgemde düzgün sonuç alamadım. Ve bir kaç hatamı tespit edip düzelttim. Bel karın bölgesi uzun bir süreç istiyor. Ama sonuç güzel. Aynadaki fit vücudu görmek paha biçilemez. Tabi daha yolun başındayım. Bırakmaya niyetim yok

koza16 Merhaba canım ölçülerini aldım geldim
Yaş 35
Kilo 88.5
Boy 1.65
Bel 92
Karın 105
Basen 102
Kalça 116
Sağ/sol bacak 60 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…