❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

koza16 Canim beni simdilik listeden cikart daha belli digil ama takimdanda 1 aylik izne ayrilmak istiyorum eger ramazandan sonra kabul edereniz katilirim kusura bakmayin planlarimda biraz degisiklik olduda :)

koza16 Canim beni simdilik listeden cikart daha belli digil ama takimdanda 1 aylik izne ayrilmak istiyorum eger ramazandan sonra kabul edereniz katilirim kusura bakmayin planlarimda biraz degisiklik olduda :)
Sorun değil canım tabii ki istediğin zaman katılabilirsin Görüşmek üzere

canım ölçülerim:
göğüs 95
bel 77
göbek94
kalça 101
basen 96
kol 34
bacak 58
inşallah doğru almışımdır:)

Mezuramı yeni buldum

Tekrardan hepinize merhaba

Boy : 167 cm
Kilo:53
Göğüs: 87
Bel : 67
Karın : 76
Kalça: 92
Basen : 85
Sağ /Sol Bacak : 45

Mart'ın başından beri evde sporumu yapıyorum. Kilo sorunum hiç yoktu. Fakat vücudum zayıf ve kötü duruyordu. Şimdi ise zayıf, sıkı ve daha kıvrımlı. Umarım herkes istediği sonuçları alır

İftardan 1 - 1.5 saat sonra yapabilirsin canım

Koza16" canim bilgilerimi veriyorum benide eklemeyi unutmayasin bu arada yasin cok gencmis

Boy: 168
Kilo: 83.8kg
Bel Ölçüsü: 101cm
Karın Ölçüsü: 112.5cm
Basen Ölçüsü: 116cm
Kalça Ölçüsü: 113cm
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: sag 63.5cm Sol 64cm

Hoşbuldum Canım ölçülerimi yazdım valla uzun zamandır bakmamıştım ölçülerime gördüm ki spor ve diyet zamanı artık gelmişş
Kilo:64
Göğüs:82
Bel:75
Karın:88
Kalça:108
Sol/Sağ bacak:60/61
Böyle birlikte yaparsak daha motive oluruz herkese başarılar

Merhaba ben de varım
Boy 163
Kilo60
Bacak 55
Basen 95
Kalça 90
Göbek 95
Bel 77
Göğüs 90

Bu kilolar nasıl gidecek bana artık insanlar ne zaman çok fit bir kız diyecek. Uf.
Bu arada Koza cım Ramazanda kilo verebilecek miyiz ? Ben gecen sene yaptım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…