❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Arkadaşlar spesifik bi sahur ve iftar menüsü belirlediniz mi ?
Ben
Sahurda
1 yumurta
patates kızartması( kocamın vazgecilmezi)
Peynir zeytin domates
Ve sadece 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.
İftarda
Bi kase corba
Günün yemeginden yarim porsiyon
Meyve tatlı vs az az.
Sonra
İftar ile teravih arasi yarim saat spor
Sonra teravih
Teravihten sahura kadar uyumam film falan izlerim.
Sizce bu plan nasıl?

Boy: 1.55
Kilo: 53.9
Bel Ölçüsü: 74 cm
Karın Ölçüsü: 86 cm
Basen Ölçüsü:94 cm
Kalça Ölçüsü: 94.5 cm
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: Sağ - 57 / Sol - 56

koza16 koza16

Arkadaşlar spesifik bi sahur ve iftar menüsü belirlediniz mi ?
Ben
Sahurda
1 yumurta
patates kızartması( kocamın vazgecilmezi)
Peynir zeytin domates
Ve sadece 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.
İftarda
Bi kase corba
Günün yemeginden yarim porsiyon
Meyve tatlı vs az az.
Sonra
İftar ile teravih arasi yarim saat spor
Sonra teravih
Teravihten sahura kadar uyumam film falan izlerim.
Sizce bu plan nasıl?

Plan senin yaşam tarzına göre o yüzden birşey diyemem :)
Sahurda patates kızartması yemen iyi değil.. Yani kilo sorunun varsa diye diyorum yoksa sen bilirsin tabi :)
Kilo sorunu olan için iftardan sonra yenilen meyve, tatlı da sakıncalı zaten..

Ayrıca benim en büyük zaafım olan çikolata - cips- gong- gofret vb abur cubur tüm Ramazan boyunca yemicem ! Kendime verdiğim sözleri tutamıyorum. Şu anda sizlerin önünde VALLAHİ YEMIN EDERIM Kİ tüm ramazan boyunca bir ay hicbir sekilde abur cubur yemeyecegim. ! kendime yasak olmayan sağlıklı cerez meyve ve dondurma bunlar da çok az olacak inş.

Plan senin yaşam tarzına göre o yüzden birşey diyemem :)
Sahurda patates kızartması yemen iyi değil.. Yani kilo sorunun varsa diye diyorum yoksa en bilirsin tabi :)
Kilo sorunu olan için iftardan sonra yenilen meyve, tatlı da sakıncalı zaten..
Haklısin ama bu dediklerin de bıçak keser gibi kesilmiyor

Ayrıca benim en büyük zaafım olan çikolata - cips- gong- gofret vb abur cubur tüm Ramazan boyunca yemicem ! Kendime verdiğim sözleri tutamıyorum. Şu anda sizlerin önünde VALLAHİ YEMIN EDERIM Kİ tüm ramazan boyunca bir ay hicbir sekilde abur cubur yemeyecegim. ! kendime yasak olmayan sağlıklı cerez meyve ve dondurma bunlar da çok az olacak inş.
Süpersinn sana güveniyoruzz:KK200:

peki amac zayıflamak mı burda ben spor yapıyorum ama amacım sıkılasmak hatta kilo alıp biraz kutle kazanmak uygunssaa bende katılmak isterim:KK68:
Hayır tatlım amacımız spor yapmak :KK66: Ama çoğumuz zayıflamak istiyoruz aynı zamandan :confused: Tabii kii sen de katılabilirsin ortak amaç spor çünkü :spor:

Tabi ki de öyle.. Yavaş yavaş olduğu kadar artık, Ramazan sonuna kadar bırakmış oluruz belki :KK48:
Tatlıyı geçtim de meyve az da olsa yeniliyor, bu ay kilo alsam geç saatte yediğim meyvelerden alıcam sanırım :))
Ya ben gecen sene ramazanda da böyle yaptim ama hic kilo veremedim. Hic almadim da çok şükür. Galiba metabolizma hızı düştüğü için kilo vermek zorlaşıyor. E biz de arada kacamak yapınca :KK53::oops:

Mezuramı yeni buldum

Tekrardan hepinize merhaba

Boy : 167 cm
Kilo:53
Göğüs: 87
Bel : 67
Karın : 76
Kalça: 92
Basen : 85
Sağ /Sol Bacak : 45

Mart'ın başından beri evde sporumu yapıyorum. Kilo sorunum hiç yoktu. Fakat vücudum zayıf ve kötü duruyordu. Şimdi ise zayıf, sıkı ve daha kıvrımlı. Umarım herkes istediği sonuçları alır :KK200:
Not ettim tatlım ölçülerini :KK200: Yaşımız ve boyumuz yakın ben de 54 olmak istiyorum :KK49: Ama biraz daha yolum var :KK43: Ölçülerin çok iyi süpersin :KK9: Örnek olması açısından mart ayındaki ölçülerin varsa onları da yazıp öncesi sonrası yapabilir misin ? :KK37: Sıkılaşmak için çok iyi bir örneksin :KK39:

Boy:160
Kilo:72.5
Bel Ölçüsü:88
Karın Ölçüsü:99
Basen Ölçüsü:97
Kalça Ölçüsü:101
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü:59

Koza16" canim bilgilerimi veriyorum benide eklemeyi unutmayasin bu arada yasin cok gencmis:anne:

Boy: 168
Kilo: 83.8kg
Bel Ölçüsü: 101cm
Karın Ölçüsü: 112.5cm
Basen Ölçüsü: 116cm
Kalça Ölçüsü: 113cm
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: sag 63.5cm Sol 64cm
:mad::mad::KK61::KK57:
Evet 99 doğumluyum daha küçüğüm biraz :emir_bebek::p Not ettim tatlım ölçülerini :KK19:

X