- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
Memnun oldum canım Ben de 7.takımdayım, 17 yaşında giricem 16.5 um , adım Bilge
Ah o yaşlarımda olaydımm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun oldum canım Ben de 7.takımdayım, 17 yaşında giricem 16.5 um , adım Bilge
Merhaba ne guzel kac kilodun kaca dusdun ?Merhaba cnm bende 3.takımdayım mezun oldum ama kaptanlık yapıyorum mezun olduğumdan beri :)
Merhaba ne guzel kac kilodun kaca dusdun ?
Bekliyorum canımHosbuldum bende ölçülerimi ilk fırsatta yazarım :)
Teşekkürler ablacım 28 kişiyiz galiba 1 ayın sonundaki kilomuzu yazarız tekrardanEpey kalabalık sanırım , Allah sana kolaylık versin canım :)
Kilo vermeyide koyacak mısın listeye ??
Geçmiş olsun canım dikkat etTşk ederim dün gelemedim hastaydım evet tatlı rakabet güzel oluyor :)
İnşallah tatlım Bırakmak yok pes etmek yok yapıcaz hep beraberAy inşallah bende sporu düzen haline getirmek için yapıcam çünkü 1 ay yapıp hemen sıkılıyorum bırakıyorum ara ara yapıyorum o da iyi olmuyor :)
Hahaha evet güzel yaşlar Ama sen de 24 dün diymi 7 yaşcık var aramızdaAh o yaşlarımda olaydımm :)
Hoşgeldin canıımyas :30
boy:1.58
kilo:55
göğüs:89
bel:65
simit:79
kalça:90
basen:86
üst bacak:51
alt bacak:34
kol:26
ben de varım :) bel, bacak ve kol inceltmek istiyorum :)
Hoşgeldiiin canıım sen deseni mi kiricaz
girelim her yere girelim canim
Jıllıan fenadır yaa acayip yorucu ama etkili Zamanla daha da artırırsın canım süreyi bu gayet iyiBen bugün on beş dk jill shared yaptım,kalbim o kadarına dayandı.500 tane bel için yana esneme hareketinden yapacağım.y yuruyus d e yaparsam yazarım kizlar
Hoşgeldin Ayçacım Seninle tanışmıştık öncedenBen de varımmmmm. Akşam ölçülerimi yazacağım
Tatlım karın ve kalça ölçülerini de yazar mısın Örnek olması açısından ilk sayfada nasıl ölçü alıcağımızla ilgili bir link var oraya bakabilirsinYaş 24
Gögüs 93
Bel 87
Basen 102
Sağ/sol bacak 48
Kilo 65.5
Boy 1.61
koza16 ölçülerim ve ben geldik tekrar