- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi poncikvegece
Hiç birşey olmaz canım, zararlı bir şey yokki içinde :)Canım senin detox suyunu hazırladım şimdi yarın deneyeceğim ama bebek düşünüyorum korunmuyorum yani sıkıntı olur mu ki
Günaydın canım bende senden mj bekliyodum tadi nasıl Peki :)Hiç birşey olmaz canım, zararlı bir şey yokki içinde :)
Gönül rahatlığı ile içebilirsin..
Günaydınnn
Ben çok beğendim :)Günaydın canım bende senden mj bekliyodum tadi nasıl Peki :)
Tamam canım insallahBen çok beğendim :)
Burda bir arkadaş daha yapıyordu, o da çok beğendi..
Tabi damak zevki, herkesin ki bir değill :) bir de sen dene bakalım :)
Harikaa canım, hem göze hem mideye hitap ediyor benceee
Sagol canım teşekkür ederimHarikaa canım, hem göze hem mideye hitap ediyor benceee
gerçekten bayıldım nasıl özenle hazırlamışsın.. Mükemmel.
Hem sağlıklı, hem doyurucu bir kahvaltı :)
Fakat o 2 tane yan yana duran şeyi anlamadım, salam mı yoksa sucuk mu bilemedim; tam seçemiyorum da :) ama dediğim şeylerden biri ise, bence şarküteri ürünü tüketme :) zaten bebiş te istiyorsun hamilelikte şarküteri ürünleri zaten yasak biliyorsundur.. zaten ha 2 tane yemişsin ha yememişsin ne farkeder amaannnn :) afiyet olsun canımmmm
Tamam bugünlük ye mademSagol canım teşekkür ederimya canım o kadar cekti ki o salamı anlatamam normalde hiç yemiyorum eşime doğradım dünden kaldı canım oyle cekti ki iki tane yiyeyim bişey olmaZ dedim
Ya aslında hindi füme alacaktım unuttum oyle kaldı neyse artık bidaha yemeyeyim eşim ben cok sevdiğim için gidip en büyüklerinden almış diyette yiyeyim diyeTamam bugünlük ye madem
ama sürekli yeme :)
Hele bebişten sonra şarküteri türü hiç tüketme.. :)
Bak hele bak ınstagram sunumcusu gibi tabak afiyet bal olsun yağ yaksın
Çok güzel hazırlamış dimiBak hele bak ınstagram sunumcusu gibi tabak afiyet bal olsun yağ yaksın
Benmi detox suyumuu yooook nerdeeÇok güzel hazırlamış dimibayıldım valla
sular içiliyor mu ? detoks suları
Neden yapmıyorsunnnnnnBenmi detox suyumuu yooook nerdee
Ay evet aklımdan gecmiyo değilBak hele bak ınstagram sunumcusu gibi tabak afiyet bal olsun yağ yaksın
Sirke bana dokunuyor kötüüü 🌬Neden yapmıyorsunnnnnn
İlk takipçin olayımAy evet aklımdan gecmiyo değil
Sende sirkesiz sadece limon tarçın su yapppp bahaneee değilllllSirke bana dokunuyor kötüüü 🌬
Kış gelince halledelim detox suyunuSende sirkesiz sadece limon tarçın su yapppp bahaneee değilllll
İlk burda konu açcam burda randıman alırsam instagrama geccemİlk takipçin olayım