SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

Sabah 1 bardak yesil cay ictim
1 domates 2 biber 1 sogan ve 1 yumurtadan yaptigim menemeni yedim
Ogle 1 turk kahvesi
Az oncede koca bir kase marul mor lahana ve havuctan olusan salatayı yedim
Böylelikle bugun ki yemek isi bitti
Aksamda 1 saat yürüyüş yaptim mi tamamdir

Harikasınnn canımmm
Ama akşam 1 kase yoğurt felan yiyebilirsin bence.. güçsüz düşme saat daha erken çünki 7 gibi 1 kase yoğurt masumane olur diye düşünüyorum :)

Harika bir ödem atıcı çay tarifi veriyorum şimdiiiii :)
Malum ödem konusunda çoğu kadın hatta insan dertli.. mesela marketten, pazardan ananas alıyoruz onlar kesiyor kabuğu hoppp çöpe
Artık ananasın kabuklarını çöpe atmıyoruzzzz :)

1 adet ananasın kabukları ile 1 lt suyu kaynatıyoruz içerisine de 1 adet çubuk tarçın koyuyoruz.. bunu da gün boyu içiyoruzzzz :)
Müthiş ödem atıyorr benden söylemesiiii 15-20 gün denemenizi tavsiye ederim
Hatta emziren anneler ve hamileler dahi tüketebiliyor .. zararlı hiç birşey yok içerisinde ( tabi gene doktoruna danışmak isteyen danışabilir )

Selamlar siz yazmışsınız zaten beni ama yine de bende yazayım evlendiğimde 66 kiloydum. 76 ula hamile kalıp. En son 88 gördüm sürekli yiyor yedikçe mutsuz oluyordum kilo aldığım için. En son diyetisyende aldım soluğu. Henüz hayat tempomda spora bir türlü ta olarak yer açamadım ama yürümeye başladım.1. Hafta kontrolümde-2 kilo girmiş bile

Bu arada giden. -2 yağdanmış buna çok mutlu oldum. Benim diyetisyenim de tarçın sevmiyorum diye akşamdan sıcak suyla bal limon zencefil karışımı önerdi. Sabah aç karna içiyorum. Psikolojik mi bilmiyorum tok tutuyor giib

Hoşgeldin canımm :)
Günaydın bu aradaaa

Şuan da kaç kilosun ? boy yaş kaç :)

Listeye adını ekleyeyim mi ?

Günaydınnnnn kızlarrrr :)
G guziss35 M Mayonez
Hafta sonu nasıl geçti ?? neler yediniz ? kaçamaklar neler :)

İlk bn itiraf edeyim 4 yemek kaşığı salçalı makarna yedim dün akşam saat 7 de , ama çok canım çekti dayanamadım 4 haftadır ilk kez.. bugün tekrardan ipin ucunu tuttum bırakmamak üzere ay sonu tatile çıkıyorum 10 gün boyunca sıkı bir diyet tekrardan beni bekliyorrr :)

Sabah kahvaltım ; 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği , 2 zeytin

günaydın canım hafta sonu eh işte diyelim kendi yaptığım 2 adet lahmacun yedim dün pazardan baya sebze yeşillik aldım akşmadan her şeyimi hazırladım yarında detok suyumu hazırlayıp getiticem detoks şişem iş yerinde kalmış
kahvaltım
2 dilim ekmek ekmek hakkım bitti bugünlük
1 yumurta 4 kaşık lor 5 zeytin bol yeşillik biber salatalık domates
ara 1 sade kahve içiçem 1 fincanada kayısılı form çayı
öğle 6 kaşık zyağlı bamya
4 kaşık yoğurt
ara 1 adet şeftali 4 kaşık yoğurt tarçın
akşam 5 kaşık kuru fasulye salata
2,5 litre en az su
45 dk yürüyüş
bugünkü planım

Harikasınn canımmm
Benim de 1 saat sonra 1 fincan yeşil çayım var, öğlen ise 5 kaşık sebze yemeği ve 1 bardak kefir
ara öğün saat 4 gibi ; 1 fincan sade türk kahvesi

Akşam menüm ise ; kabaklı yoğurt
3 lt su

Selamlar int. olmadigi icin fazla giremiyorum Yarinda koye gidicem ve ordada internet cekmiyor O yuzden bu hafta yokum
Hafta sonu guzel gecti 3 dilim pizzaya rağmen tartıda eksileri gordum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…