-
- Konu Sahibi poncikvegece
afiyet olsun canım akşam içerim iş yerinde bitti
Harikasınnn canımmmSabah 1 bardak yesil cay ictim
1 domates 2 biber 1 sogan ve 1 yumurtadan yaptigim menemeni yedim
Ogle 1 turk kahvesi
Az oncede koca bir kase marul mor lahana ve havuctan olusan salatayı yedim
Böylelikle bugun ki yemek isi bitti
Aksamda 1 saat yürüyüş yaptim mi tamamdir
Tesekkurler aklımda bulunsunHarikasınnn canımmm
Ama akşam 1 kase yoğurt felan yiyebilirsin bence.. güçsüz düşme saat daha erken çünki 7 gibi 1 kase yoğurt masumane olur diye düşünüyorum :)
Baya azimlisin menünden anladığım kadarı ileTesekkurler aklımda bulunsun
34 yasinda 157 boy ve evliyimBaya azimlisin menünden anladığım kadarı ile
bolll bollll eksilerimiz osun inşallaahhh :)
evli misin canım? yaş kaçtı
Canım selam 1-2 yazı üst te ödem atıcı çay paylaştım ananas işe yapılanGunaydin herkese 3 gündür kilom ayni durumda Gr gitmiyor Hem nezleyim hemde regl oldum Ödem atici onerileriniz var mi?
Hoşgeldin canımm :)Selamlar siz yazmışsınız zaten beni ama yine de bende yazayımevlendiğimde 66 kiloydum. 76 ula hamile kalıp. En son 88 gördüm sürekli yiyor yedikçe mutsuz oluyordum kilo aldığım için. En son diyetisyende aldım soluğu. Henüz hayat tempomda spora bir türlü ta olarak yer açamadım ama yürümeye başladım.1. Hafta kontrolümde-2 kilo girmiş bile
günaydın canım hafta sonu eh işte diyelim kendi yaptığım 2 adet lahmacun yedim dün pazardan baya sebze yeşillik aldım akşmadan her şeyimi hazırladım yarında detok suyumu hazırlayıp getiticem detoks şişem iş yerinde kalmışGünaydınnnnn kızlarrrr :)
G guziss35 M Mayonez
Hafta sonu nasıl geçti ?? neler yediniz ? kaçamaklar neler :)
İlk bn itiraf edeyim4 yemek kaşığı salçalı makarna yedim dün akşam saat 7 de , ama çok canım çekti dayanamadım 4 haftadır ilk kez.. bugün tekrardan ipin ucunu tuttum bırakmamak üzere ay sonu tatile çıkıyorum 10 gün boyunca sıkı bir diyet tekrardan beni bekliyorrr :)
Sabah kahvaltım ; 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği , 2 zeytin
Harikasınn canımmmgünaydın canım hafta sonu eh işte diyelim kendi yaptığım 2 adet lahmacun yedim dün pazardan baya sebze yeşillik aldım akşmadan her şeyimi hazırladım yarında detok suyumu hazırlayıp getiticem detoks şişem iş yerinde kalmış
kahvaltım
2 dilim ekmek ekmek hakkım bitti bugünlük
1 yumurta 4 kaşık lor 5 zeytin bol yeşillik biber salatalık domates
ara 1 sade kahve içiçem 1 fincanada kayısılı form çayı
öğle 6 kaşık zyağlı bamya
4 kaşık yoğurt
ara 1 adet şeftali 4 kaşık yoğurt tarçın
akşam 5 kaşık kuru fasulye salata
2,5 litre en az su
45 dk yürüyüş
bugünkü planım
süper canım bende kendi diyet listeme dödümHarikasınn canımmm
Benim de 1 saat sonra 1 fincan yeşil çayım var, öğlen ise 5 kaşık sebze yemeği ve 1 bardak kefir
ara öğün saat 4 gibi ; 1 fincan sade türk kahvesi
Akşam menüm ise ; kabaklı yoğurt
3 lt su
Cuma günü tartı günümüzzz bu 5 gün sıkalım dişimizi -2 görelim inşallaahhhsüper canım bende kendi diyet listeme dödüm
inşş canımmmCuma günü tartı günümüzzz bu 5 gün sıkalım dişimizi -2 görelim inşallaahhh
Maşallah canım.. dikkat et kendine kilo almadan geri gel :) :)Selamlar int. olmadigi icin fazla giremiyorum Yarinda koye gidicem ve ordada internet cekmiyor O yuzden bu hafta yokum
Hafta sonu guzel gecti 3 dilim pizzaya rağmen tartıda eksileri gordum bugün