SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

Günaydınnn Kızlarrrr
21.08.2019
Sabah ; aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi
1 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir

Ara öğün; 10 çiğ fındık + yeşil çay

Öğlen ; 6 kaşık kurubakla yemeği + 1 bardak kefir

Akşam ; kabak + 1 kase yoğurt

Gece yatmadan önce 2 kaşık yoğurt + 2 damla elma sirkesi + yarım limon + 1 tatlı kaşığı pul biber

3 lt su ..
* Hadi bakalım harika bir gün olsun inşallaahh

günyadın canım kahvaltı 2 dilim hindi füme 4 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
öğle 4 kaşık yoğurt 1 adet salatalık
ara 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam 1adet karnıyarık 1 kase cacık

Günaydınn Canımm ,
Yokk ben takımlara girmeyi sevmiyorummm :) Çok kasıyorr, herşey zorunlu yazmak etmek vs .. o kadar sıkıntıya gelemem ben, yazmadığında hesap veriyorsun felan ben burda iyiyim

22 Ağustos 2019 Menü;
Kahvaltı ; 1 su bardağı yoğurt + 1 ince dilim ananas
Ara; 1 su bardağı probiyotik yoğurt + 1 ince dilim ananas
Öğlen; 1 su bardağı kefir + 1 ince dilim ananas + 1 tane kepekli galeta
Ara; 1 su bardağı yoğurt
Akşam; 6 yemek kaşığı sebze yemeği + 1 dilim etimek
Gece; 1 su bardağı kefir + 1 adet kuru kayısı

3 lt su

Yarın tartı günüm .. 66 görmeyi hedefliyorumm

bugünkü listen çookkkk az inşş acıkmazssın bu kadar az yemekle görürsün merak etme

Kozlar selamlar yeni listemle karşınızdayım 700 gr vermişim bu hafta. Regl zamanım olduğu için durması normalmiş. Sporu arttırdık. Eliptik bisikletim var ufak ufak süre arttırarak oma başladım. Hafta içi de öğle aralarında yürümeye çalışacağım

Eklentiler

• 29EE0DCE-32AE-4745-A304-CC27BEBDDE2A.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 52
Günaydın Kızlarrr,
Cuma günü tartı günümdü biliyorsunuz, birkaç gündür ban yediğim için giremiyorum
2kilo 100 gram daha vermişim ve 66 kilo ile yoluma devam ediyorum kaldı geriye 6 kilom bu ara spora ara verdim.. Eylül'ün 2. haftası nasipse tekrar başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…