- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
-
- Konu Sahibi poncikvegece
İnşallaahh canımm tek temennimizzzinş hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Valla ben bu cuma kilo almamış olmayı hedefliyorum sadeceBen de daha çok yeni başladım diyetisyene. Bakalım ben nerde takılıp nerden itibaren zorlanacağım
bu kadar az yemeye illaki verirsin canımValla ben bu cuma kilo almamış olmayı hedefliyorum sadeceeksi görmesem de bana yeter
İnşallah valla canım dediğim gibi vermesem de olur.. almamış olayım bana yeterbu kadar az yemeye illaki verirsin canım
Canım yediğin ekmekler, buğday ekmeği falan mı yoksa beyaz ekmek migünyadın canım kahvaltı 2 dilim hindi füme 4 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
öğle 4 kaşık yoğurt 1 adet salatalık
ara 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam 1adet karnıyarık 1 kase cacık
tahıllı tam buğday çavdar vb beyaz ekmek tüketmiyorum canımCanım yediğin ekmekler, buğday ekmeği falan mı yoksa beyaz ekmek mi
O zaman güzelllllllltahıllı tam buğday çavdar vb beyaz ekmek tüketmiyorum canım
Su ne kadar tükettin canım bugün ?tahıllı tam buğday çavdar vb beyaz ekmek tüketmiyorum canım
Rahat 3 litre olmusturSu ne kadar tükettin canım bugün ?
Ben 3 lt yi bitirdimm
bugünkü listen çookkkk az inşş acıkmazssın bu kadar az yemekle görürsün merak etme22 Ağustos 2019 Menü;
Kahvaltı ; 1 su bardağı yoğurt + 1 ince dilim ananas
Ara; 1 su bardağı probiyotik yoğurt + 1 ince dilim ananas
Öğlen; 1 su bardağı kefir + 1 ince dilim ananas + 1 tane kepekli galeta
Ara; 1 su bardağı yoğurt
Akşam; 6 yemek kaşığı sebze yemeği + 1 dilim etimek
Gece; 1 su bardağı kefir + 1 adet kuru kayısı
3 lt su
Yarın tartı günüm .. 66 görmeyi hedefliyorumm
İnşallah bakalım.. Yemek az ama hareket yok 1 haftadır.. Umarımm görürüm bakalımmbugünkü listen çookkkk az inşş acıkmazssın bu kadar az yemekle görürsün merak etme