- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
-
- Konu Sahibi poncikvegece
günaydın canım listen çok sıkı maşallah azmineGünaydın Kızlarrrr
Bugünün menüsü
Sabah; 1 mürdüm eriği + 1 bardak süt
Ara öğün; 1 fincan yeşil çay
Öğlen ; 3 köfte + 1 bardak kefir
Ara; 1 fincan sade türk kahvesi
Akşam ; bol salata
3 lt su
Diyestisyen öyle diyor bende uyguluyorum kuzumm napayımgünaydın canım listen çok sıkı maşallah azmine
Valla sevinirim. Bir moral motivasyon iyi olurduHoşgeldin canımm :)
Günaydın bu aradaaa
Şuan da kaç kilosun ? boy yaş kaç :)
Listeye adını ekleyeyim mi ?
Günlük menülerini yazmanı rica edicem senden :) her gün ne yedin ya da ne yiyeceksin, kaç lt su tükettin, spor yaptın mı vs falan :) böylelikle birbirmize ilham oluyor bir nevi :) Listeye adını ekliyorum :) Cuma günleri bizim tartı günümüzValla sevinirim. Bir moral motivasyon iyi olurdu26 yaşındayım. 1.70 boyum son kontrolde 86.5 çıktım
Yoğurtlu semiz otu'ndan yana kullanıyorum oy hakkımı :)benimde bugünkü menüm
kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmek arası domates peynir
1 yumurta
ara 1 sade türk kahvesi
1 fincan kayısı çayı
öğle 4 kaşık kuru fasulye bol salata
ara 4 kaşık yoğurt 1 şeftali tarçın
akşam ya zyağlı bamya ya da yoğutlu semiz otu
aynen öyle canım ben de kışın diyetisyene gittim ama bu kadar sıkı değildiDiyestisyen öyle diyor bende uyguluyorum kuzumm napayım
Para veriyorum boşa gitmesin bari diyorum
sanırım bende onu yicem 2 gündür çok şükür bamya yedimYoğurtlu semiz otu'ndan yana kullanıyorum oy hakkımı :)
Menün baya zengin canımmEki Görüntüle 2299988
Sizin menülere nazaran benim liste baya dolukozlar ben bir de tip 1 diyabet hastasıyım insülin kullanıyorum o yüzden de daha dikkatli olmam gerekiyor
Afiyet olsun kuzum şimdiden.. Bakalım cuma kaç olacağız bu haftadan cok beklentim yok.. bayramda kaçırdık maalesef.. 500-600 gram bile versem şükredeceğimsanırım bende onu yicem 2 gündür çok şükür bamya yedim
liste çok güzel ve doyurucu maşallahEki Görüntüle 2299988
Sizin menülere nazaran benim liste baya dolukozlar ben bir de tip 1 diyabet hastasıyım insülin kullanıyorum o yüzden de daha dikkatli olmam gerekiyor
canım bende düzen oturtmaya çalışıyorum evde misafirlerim var zor oluyo ama yapıcam inşş dikkat ettiğimde veiyorum ama ipin ucu kaçınca geri hemen alıyorum kilo almaya çok müsait vücudumAfiyet olsun kuzum şimdiden.. Bakalım cuma kaç olacağız bu haftadan cok beklentim yok.. bayramda kaçırdık maalesef.. 500-600 gram bile versem şükredeceğim
Benimde öyle kuzum maalesef.canım bende düzen oturtmaya çalışıyorum evde misafirlerim var zor oluyo ama yapıcam inşş dikkat ettiğimde veiyorum ama ipin ucu kaçınca geri hemen alıyorum kilo almaya çok müsait vücudum
Ben 29 yaşındayım canım, 74 ile başlamıştım.. şuan 68,100 geliyorum..Sizin yaş ve kilolar kaç
Harika canım 5 kilo ideal bir kilo şimdilik..ben 32 yaşındayım geçn kış 81 den 76 ya kendi imaknımla düştüm sonra aylarca aynı yerde takılıp kaldım şubat ayında diyetisyene başladım 76,6 falan ramazan ayına kadar 3 ayda 67,7 oldum sonra malesef düzensizlikler yuzunden 71 e çıktım tekrar balasım bakalım ilk hedefim 67 sonra 64 falan
inş hepimiz hedeflerimize ulaşırızHarika canım 5 kilo ideal bir kilo şimdilik..
Benim de hedefim ay sonuna kadar 65 görmekti ama dedğim gibi bayram dolayısı ile düzen bozuldu sanmıyorum 10 günde 3 kilo gideceğini tabi gene de belli olmaz..
hedef ise 6060kiloyu ben eylül sonu en geç Ekim'in 2. haftasına kadar görüp sonra korumaya geçmek istiyorumm