- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
- Konu Sahibi poncikvegece
Ben de şekeri bayadır çıkardım hayatımdan ..inşş hedefine ulaşırsın canım bende bugün şekersiz 21 güne başladım bakalım nasıl olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şekeri bayadır çıkardım hayatımdan ..inşş hedefine ulaşırsın canım bende bugün şekersiz 21 güne başladım bakalım nasıl olcak
Bnmde kaçtı ipin ucuGünaydın kızlar G gamzeli_bebis nqsil gidiyor hamislik poncikvegece Youlost16 nasılsınz bayadr denk gelmiyoruz diyetiniz hayrli olsun insAllah hedefinize saglikla ulaşırsnz
Olsun canım toparlarsn istersenBnmde kaçtı ipin ucu
Merhaba Canım.. Eksileri görmek hedefimiz ama sen artıları görmüşsünn :)Selam herkese Bende +700 gr ile kapattim bayrami Sabah 71.100 geldim Tarti günü ne zamandi?
OkMerhaba Canım.. Eksileri görmek hedefimiz ama sen artıları görmüşsünn :)
Ceza verelim mi şimdi sana
Tartı günü yarın.. Fakat benim evde tartı olmadığından dolayı diyetisyende yarın kapalı oldugundan dolayı bayram sonrası ilk tartı günümüz 23.08.2019 olacak canımm :)
Evet canım 2 dilim ekmek yerine 1 dilim tam buğday ya da çavdar yiyebilirsin..su 2 litre sabahki ekmek ve zeytin fazla olduğunu biliyorum yarın daha az yıcem inş
İyi gidiyor canım 15+0 olduk erkekmiş bebişimiz senin nasıl gidiyor nazlı bebe gelmedimi halaGünaydın kızlar G gamzeli_bebis nqsil gidiyor hamislik poncikvegece Youlost16 nasılsınz bayadr denk gelmiyoruz diyetiniz hayrli olsun insAllah hedefinize saglikla ulaşırsnz
MasAllah canım ya sağlıklı olsun da insAllah vala ben zayiflamaya devam yok hala nazlanıyorİyi gidiyor canım 15+0 olduk erkekmiş bebişimiz senin nasıl gidiyor nazlı bebe gelmedimi hala
Günaydınnnnnn :)günaydın herkese
Annesini iyice zayıflatıp öyle gelcek demekki bu bebiş hayırlısı olsun canım inşalah tez zamanda gelirMasAllah canım ya sağlıklı olsun da insAllah vala ben zayiflamaya devam yok hala nazlanıyor
İnsAllah hayrlisi bklm kuzumAnnesini iyice zayıflatıp öyle gelcek demekki bu bebiş hayırlısı olsun canım inşalah tez zamanda gelir