SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

Günaydın Kızlarrrr
Bugünün menüsü
Sabah; 1 mürdüm eriği + 1 bardak süt

Ara öğün; 1 fincan yeşil çay

Öğlen ; 3 köfte + 1 bardak kefir

Ara; 1 fincan sade türk kahvesi

:kahve:
Akşam ; bol salata

3 lt su

benimde bugünkü menüm
kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmek arası domates peynir
1 yumurta

ara 1 sade türk kahvesi
1 fincan kayısı çayı

öğle 4 kaşık kuru fasulye bol salata

ara 4 kaşık yoğurt 1 şeftali tarçın
akşam ya zyağlı bamya ya da yoğutlu semiz otu

Valla sevinirim. Bir moral motivasyon iyi olurdu 😍 26 yaşındayım. 1.70 boyum son kontrolde 86.5 çıktım
Günlük menülerini yazmanı rica edicem senden :) her gün ne yedin ya da ne yiyeceksin, kaç lt su tükettin, spor yaptın mı vs falan :) böylelikle birbirmize ilham oluyor bir nevi :) Listeye adını ekliyorum :) Cuma günleri bizim tartı günümüz:spor:

benimde bugünkü menüm
kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmek arası domates peynir
1 yumurta

ara 1 sade türk kahvesi
1 fincan kayısı çayı

öğle 4 kaşık kuru fasulye bol salata

ara 4 kaşık yoğurt 1 şeftali tarçın
akşam ya zyağlı bamya ya da yoğutlu semiz otu
Yoğurtlu semiz otu'ndan yana kullanıyorum oy hakkımı :)

BBF6925C-D1CA-414C-8ABC-1B78168817F4.jpeg

Sizin menülere nazaran benim liste baya dolu😅 kozlar ben bir de tip 1 diyabet hastasıyım insülin kullanıyorum o yüzden de daha dikkatli olmam gerekiyor

Afiyet olsun kuzum şimdiden.. Bakalım cuma kaç olacağız bu haftadan cok beklentim yok.. bayramda kaçırdık maalesef.. 500-600 gram bile versem şükredeceğim :KK70:
canım bende düzen oturtmaya çalışıyorum evde misafirlerim var zor oluyo ama yapıcam inşş dikkat ettiğimde veiyorum ama ipin ucu kaçınca geri hemen alıyorum kilo almaya çok müsait vücudum

canım bende düzen oturtmaya çalışıyorum evde misafirlerim var zor oluyo ama yapıcam inşş dikkat ettiğimde veiyorum ama ipin ucu kaçınca geri hemen alıyorum kilo almaya çok müsait vücudum
Benimde öyle kuzum maalesef. :KK43: bayramdan beri değişik bir düzen oldu diorum sanki aldım galibaa :KK43:

ben 32 yaşındayım geçn kış 81 den 76 ya kendi imaknımla düştüm sonra aylarca aynı yerde takılıp kaldım şubat ayında diyetisyene başladım 76,6 falan ramazan ayına kadar 3 ayda 67,7 oldum sonra malesef düzensizlikler yuzunden 71 e çıktım tekrar balasım bakalım ilk hedefim 67 sonra 64 falan

ben 32 yaşındayım geçn kış 81 den 76 ya kendi imaknımla düştüm sonra aylarca aynı yerde takılıp kaldım şubat ayında diyetisyene başladım 76,6 falan ramazan ayına kadar 3 ayda 67,7 oldum sonra malesef düzensizlikler yuzunden 71 e çıktım tekrar balasım bakalım ilk hedefim 67 sonra 64 falan
Harika canım 5 kilo ideal bir kilo şimdilik..
Benim de hedefim ay sonuna kadar 65 görmekti ama dedğim gibi bayram dolayısı ile düzen bozuldu sanmıyorum 10 günde 3 kilo gideceğini tabi gene de belli olmaz..
hedef ise 60 :dua: 60kiloyu ben eylül sonu en geç Ekim'in 2. haftasına kadar görüp sonra korumaya geçmek istiyorumm

Harika canım 5 kilo ideal bir kilo şimdilik..
Benim de hedefim ay sonuna kadar 65 görmekti ama dedğim gibi bayram dolayısı ile düzen bozuldu sanmıyorum 10 günde 3 kilo gideceğini tabi gene de belli olmaz..
hedef ise 60 :dua: 60kiloyu ben eylül sonu en geç Ekim'in 2. haftasına kadar görüp sonra korumaya geçmek istiyorumm
inş hepimiz hedeflerimize ulaşırız

X