SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

artilarim temizlendi çok şükür 😍 şimdi regl bitene kadar tartilmak yok.
Çok iyi canım, çok şükür :KK70:
wc problemimiz çözüldü ise sorun kalmamış demektir :KK70: bende bir regli görsem rahatlayacağım .. 3 aydır regli olmuyorum yani hamileydim ben ikizlere karnımda öldüler 3 aylıkken..
kürtaj oldum 25 gün önce.. şimdi adet görmeyi bekliyorum beni de o etkiliyor vücudum çok şiş şuan da

Çok iyi canım, çok şükür :KK70:
wc problemimiz çözüldü ise sorun kalmamış demektir :KK70: bende bir regli görsem rahatlayacağım .. 3 aydır regli olmuyorum yani hamileydim ben ikizlere karnımda öldüler 3 aylıkken..
kürtaj oldum 25 gün önce.. şimdi adet görmeyi bekliyorum beni de o etkiliyor vücudum çok şiş şuan da
Başın sağolsun canım Rabbim sizi cennette kavuştursun meleklerinle 😭💖
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin bu aciyi. İnşallah bebeklerine kavusursun çok mutlu olursun canım 💗 ben de olamadım hemen hemen 1 hafta gecikti. Ne zaman olursam artık stres etmiyorum 😌

Başın sağolsun canım Rabbim sizi cennette kavuştursun meleklerinle 😭💖
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin bu aciyi. İnşallah bebeklerine kavusursun çok mutlu olursun canım 💗 ben de olamadım hemen hemen 1 hafta gecikti. Ne zaman olursam artık stres etmiyorum 😌
Aminnn canımm inşallahh...

Dualarım seninle canım 💗💗
Hep olumlu güzel düşünmeye calis 💗 zaten çok tatlı bir insansın 😘🌸
Canımm teşekkür ederimm..
Öyle yapıyorum acısı geçmiyor ama alışıyor insan bir şekilde..
Cennette kavuşucaz meleklerimle biliyorum :dua:
Rabbim böyle uygun gördü, yiyecek ekmekleri yokmuş.. hakların da hayırlısı buymuş diyorum. öyle avutuyorum kendimi :)

Ya da canım mısır bulabilirsen mısır al.. haşla ; ya da haşlanmış mısır yiyip üzerine bol su iç..
bağırsakları çalıştırıyor.. yani başka ne yapılır bilemiyorum.
o otu bulup alabilsen çok iyi de iişte..

X