Spor Günlüğümüz

nasıl oluyomuş canım o belli günlerde epilasyon falan gerçi ben lazere gidiyorum ama :44:
valla süper o kadar mekik çekebiliyosan bravo sana ben 2 gündür azıcık çektim karnım acıyo gülerken bile
ölçülerimi bilmiyorum tatlım yaa ama ölçer yazarım

bence biz ölçülerimizi alıp kendimize saklayalım bi süre :) paylaşılabişlecek düzeye gelince paylaşırız
:)) o da olur en azindan şöyleydim şöyle oldum diye kıyaslariz

Lazer için de maksimum fayda alacagin tarihler var canim , google a kozmik bakım yaz çıkar blogu ,cok faydasini gördüm ben sagolsun

Mekik cekerken ilk basta benim de agiriyordu ama hoşuma gidiyor etkisi oluyor diye :))
kara kutu yapıp içine atalım o ölçüleri
Azimlisin canim yaparsin sen

Son düzenleme:

allah allah bi inceleyim blogu canım senden duydum ilk :44:

Spor salonuna kaydımı yaptırdım bugün, cuma günü başlıyorummm

Bugün ki sporumda
40 dakikalik yürüyüşüm var :)

günler biraz daha uzasın iş çıkışı bende yürümeye başlarım şimdi hava kararınca olmuyor

günler biraz daha uzasın iş çıkışı bende yürümeye başlarım şimdi hava kararınca olmuyor
Haklısın, yazin çoğu yere yürüyerek giderim ,bugün de hava fena değildi ben de yürümeyi tercih ettim :) ,yani hiç olmazsa inecegimiz yerin iki durak gerisinde inmek bile cok iyi

höytttttttt cevap bekliyorummm
Yazdim canim 5 dk engeline takılıyorum sinir oldum

Haklısın, yazin çoğu yere yürüyerek giderim ,bugün de hava fena değildi ben de yürümeyi tercih ettim :) ,yani hiç olmazsa inecegimiz yerin iki durak gerisinde inmek bile cok iyi

sürekli yapabiliyosan bunu çok güzel canım hadi bakalımm yaza hepimiz fit giriciğiizz inşallahh

Ben cuma gününden itibaren, haftada 4 gün olmak üzere, çok aktif olacağım bu topikteeee

Ben cuma gününden itibaren, haftada 4 gün olmak üzere, çok aktif olacağım bu topikteeee

Ohyy maşallah :119::119:
Moralim de bozuk ya hic yapasim kalmadi bi yandan da kps var o varken spora bi türlü yoğunlaşamiyorum program yapiim diyorum belki hafta sonlari yaparim sadece ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…