Yok canim ya olur mu hic , aksine simdi not al ölçülerini,kilo verince de karsilastirir, güven bana cok moral verici oluyor
hımmm bi düşüneyim bunu :122:
Aycangül blogunda bize epilasyon tarihleri veriyor biz de o günlerde epilasyon yapıyoruz ve tüylerimiz her geçen ay azalıyor :)
Mekige100 ile basladim 150-200- şimdi de 220 deyim
Himm ölçülerini biliyor musun göğüs altı göğüs üstü, bel,göbek ve kalça
bence biz ölçülerimizi alıp kendimize saklayalım bi süre :) paylaşılabişlecek düzeye gelince paylaşırız
:)) o da olur en azindan şöyleydim şöyle oldum diye kıyaslarizbence biz ölçülerimizi alıp kendimize saklayalım bi süre :) paylaşılabişlecek düzeye gelince paylaşırız
Lazer için de maksimum fayda alacagin tarihler var canim , google a kozmik bakım yaz çıkar blogu ,cok faydasini gördüm ben sagolsunnasıl oluyomuş canım o belli günlerde epilasyon falan gerçi ben lazere gidiyorum ama :44:
valla süper o kadar mekik çekebiliyosan bravo sanaben 2 gündür azıcık çektim karnım acıyo gülerken bile
ölçülerimi bilmiyorum tatlım yaa ama ölçer yazarım
Azimlisin canim yaparsin senkara kutu yapıp içine atalım o ölçüleri
:)) o da olur en azindan şöyleydim şöyle oldum diye kıyaslariz
Lazer için de maksimum fayda alacagin tarihler var canim , google a kozmik bakım yaz çıkar blogu ,cok faydasini gördüm ben sagolsun
Mekik cekerken ilk basta benim de agiriyordu ama hoşuma gidiyor etkisi oluyor diye :))
Azimlisin canim yaparsin sen
Hoş geldin canım gördüğüme sevindim :)ben bugün spor yapmadım hiç ama yinede bi uğrayım dedim topike
Oooh maşallahSpor salonuna kaydımı yaptırdım bugün, cuma günü başlıyorummm
Bugün ki sporumda
40 dakikalik yürüyüşüm var :)
Haklısın, yazin çoğu yere yürüyerek giderim ,bugün de hava fena değildi ben de yürümeyi tercih ettim :) ,yani hiç olmazsa inecegimiz yerin iki durak gerisinde inmek bile cok iyigünler biraz daha uzasın iş çıkışı bende yürümeye başlarım şimdi hava kararınca olmuyor
Yazdim canim 5 dk engeline takılıyorum sinir oldumhöytttttttt cevap bekliyorummm
Haklısın, yazin çoğu yere yürüyerek giderim ,bugün de hava fena değildi ben de yürümeyi tercih ettim :) ,yani hiç olmazsa inecegimiz yerin iki durak gerisinde inmek bile cok iyi
sürekli yapabiliyosan bunu çok güzel canım hadi bakalımm yaza hepimiz fit giriciğiizz inşallahh
Yazdim canim 5 dk engeline takılıyorum sinir oldum
Ohyy maşallahBen cuma gününden itibaren, haftada 4 gün olmak üzere, çok aktif olacağım bu topikteeee