- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ip atlamak da çok iyidir , ama dizlerde sıkıntın varsa dikkatli olmak lazim10 dakika ip atladım, netteki verilere göre 158 kalori yakmışım
Görüşürüz canım zorlama kendini cokyatmadan önce yine deneyecem hareket etmeyi bakayım bu sefer olacak mı :)
şimdi çıkıyorum derse gidiyorum görüşürüzz
Ip atlamak da çok iyidir , ama dizlerde sıkıntın varsa dikkatli olmak lazim
Görüşürüz canım zorlama kendini cok
Benim hic yapasim yok kps varken sanirim yapamicam
Sporda;
15 dk normal bisiklet, 15 dk eliptik bisiklet, 15 dk yürüyüş, 10 dk mekik, 10 dk iç-dış bacak hareketleri, 5 dk twister= ortalama 250 kalori yaktım geldim
az önce Leslie ile walk at home yaptım
1 millik videosuyla başladım, çok eğlenceliydi.
15 dk'lık bir videoydu, ve gerçekten iyi hareket ettirdi, nabzım baya arttı yaparken, üstelik hiç de sıkılmadım
evet kızlarr dün spor yapamadım bugün gittim spora 1 saat aerobik , 20 dk kondisyon yaptım da geldimm salon doluydu bugünn
Nerseyse 1.5 saat nasil dayandin :) ben 50 dk yapıyorum cok yoruluyorum :)
valla şu mekik sayına imreniyorumm karın kaslarınn baklava dilimi olmuştur hemiBenim klasik programim
Bugün
25 dk eliptik bisiklet
15 dk twister
220 kez mekik
Toplam 370 kalori yaktim
Bende 4 fast miles yaptım 50 dk kaç kalori yaktım bilmiyorum
Ohh maşallah iki gündür guzel spor yapmissin tebrikler :)
geçen hafta ilk gitmiştim ya kolum bacağım heryerim ağrıyodu bugün yine yaptım hiç dokunmadı bile vucüdum alışıyo spora geçen hafta zorlandığım hareketleri bu hafta daha rahat yapabildiğimi fark ettim
valla şu mekik sayına imreniyorumm karın kaslarınn baklava dilimi olmuştur hemi
hakketten yaaa, biz şimdilik 15erlik 6 set şeklinde yapıyoruz mekik hareketlerini ama ben ölüyorum bitiyorum, çok zorlanıyorummm
Bende 4 fast miles yaptım 50 dk kaç kalori yaktım bilmiyorum
Evet evet vücut alışıyor ben ilk zamanlar 10 tane mekik cekemezdim :)geçen hafta ilk gitmiştim ya kolum bacağım heryerim ağrıyodu bugün yine yaptım hiç dokunmadı bile vucüdum alışıyo spora geçen hafta zorlandığım hareketleri bu hafta daha rahat yapabildiğimi fark ettim
valla şu mekik sayına imreniyorumm karın kaslarınn baklava dilimi olmuştur hemi
canım ben sana demiştim, cumadan itibaren burda çok aktif olucam diyee
bu leslie ablayı çok sevdim ben, yarın sabah 15 dk erken kalkıp, bu videoyla spor yaparak güne başlamak istiyorum mesela :)
15 dk 1 mil yürüyüş - sabah sporu
1 saat 15/20 dk - akşam üstü salon sporu
böylece günde 2 kez spor yapmış olucam
sonra da gitsin yağlar kilolarrr
Ya evet spor yaparken hangi müzikleri dinliyorsun :)valla bizede yaptırıyo hoca bişiler ama kaç set kaç sayı saymadım hiç o an çalan şarkıya odaklanıyorum daha zevkli oluyo ama yoruluyorum çok
o da olur inşallahh baklava dilimini kutlarız burdaaEvet evet vücut alışıyor ben ilk zamanlar 10 tane mekik cekemezdim :)
Aaa yok kız henüz baklava dilimi degil yaa :'(
Ya evet spor yaparken hangi müzikleri dinliyorsun :)
o da olur inşallahh baklava dilimini kutlarız burdaa
hoca genellikle yabancı müzik açıyo mesela bugün şarkılardan bitanesi Gangnam Style idi
he bi de minder üzerinde hareketlerde orman kuş cıvıltısı su sesi gibi şeyler açıyo değişik bir stili varr
Psy Gentleman de sporya iyi gidiyor :)
Spor müzikleri falan bulursan gönderir misin canim bir yerden sonra sıkılıyorum ayni müziklerle : )