Spor Günlüğümüz

10 dakika ip atladım, netteki verilere göre 158 kalori yakmışım :KK8:

Son düzenleme:
yatmadan önce yine deneyecem hareket etmeyi bakayım bu sefer olacak mı :)

şimdi çıkıyorum derse gidiyorum görüşürüzz:KK3::KK3::KK23:

10 dakika ip atladım, netteki verilere göre 158 kalori yakmışım :KK8:
Ip atlamak da çok iyidir , ama dizlerde sıkıntın varsa dikkatli olmak lazim

yatmadan önce yine deneyecem hareket etmeyi bakayım bu sefer olacak mı :)

şimdi çıkıyorum derse gidiyorum görüşürüzz:KK3::KK3::KK23:
Görüşürüz canım zorlama kendini cok

Benim hic yapasim yok kps varken sanirim yapamicam :KK43:

15 dk bisiklet
15 dk 6.hızda yürüyüş
30 dk minder ve bacak hareketleri

:KK8::KK8::KK8:

Sporda;
15 dk normal bisiklet, 15 dk eliptik bisiklet, 15 dk yürüyüş, 10 dk mekik, 10 dk iç-dış bacak hareketleri, 5 dk twister= ortalama 250 kalori yaktım geldim :KK9:

Sporda;
15 dk normal bisiklet, 15 dk eliptik bisiklet, 15 dk yürüyüş, 10 dk mekik, 10 dk iç-dış bacak hareketleri, 5 dk twister= ortalama 250 kalori yaktım geldim :KK9:

az önce Leslie ile walk at home yaptım :21:

1 millik videosuyla başladım, çok eğlenceliydi.

15 dk'lık bir videoydu, ve gerçekten iyi hareket ettirdi, nabzım baya arttı yaparken, üstelik hiç de sıkılmadım :KK8::KK8::KK8:

evet kızlarr dün spor yapamadım bugün gittim spora 1 saat aerobik , 20 dk kondisyon yaptım da geldimm :KK8: salon doluydu bugünn :KK55:

az önce Leslie ile walk at home yaptım :21:

1 millik videosuyla başladım, çok eğlenceliydi.

15 dk'lık bir videoydu, ve gerçekten iyi hareket ettirdi, nabzım baya arttı yaparken, üstelik hiç de sıkılmadım :KK8::KK8::KK8:

Ohh maşallah iki gündür guzel spor yapmissin tebrikler :)

evet kızlarr dün spor yapamadım bugün gittim spora 1 saat aerobik , 20 dk kondisyon yaptım da geldimm :KK8: salon doluydu bugünn :KK55:

Nerseyse 1.5 saat nasil dayandin :) ben 50 dk yapıyorum cok yoruluyorum :)

Benim klasik programim
Bugün
25 dk eliptik bisiklet
15 dk twister
220 kez mekik
Toplam 370 kalori yaktim

Nerseyse 1.5 saat nasil dayandin :) ben 50 dk yapıyorum cok yoruluyorum :)

geçen hafta ilk gitmiştim ya kolum bacağım heryerim ağrıyodu bugün yine yaptım hiç dokunmadı bile vucüdum alışıyo spora geçen hafta zorlandığım hareketleri bu hafta daha rahat yapabildiğimi fark ettim :KK8::KK8:

Benim klasik programim
Bugün
25 dk eliptik bisiklet
15 dk twister
220 kez mekik
Toplam 370 kalori yaktim
valla şu mekik sayına imreniyorumm karın kaslarınn baklava dilimi olmuştur hemi :KK56: :KK9: :KK9:

Ohh maşallah iki gündür guzel spor yapmissin tebrikler :)

canım ben sana demiştim, cumadan itibaren burda çok aktif olucam diyee :KK8: :KK55:

bu leslie ablayı çok sevdim ben, yarın sabah 15 dk erken kalkıp, bu videoyla spor yaparak güne başlamak istiyorum mesela :)

15 dk 1 mil yürüyüş - sabah sporu

1 saat 15/20 dk - akşam üstü salon sporu

böylece günde 2 kez spor yapmış olucam

sonra da gitsin yağlar kilolarrr :KK8:

geçen hafta ilk gitmiştim ya kolum bacağım heryerim ağrıyodu bugün yine yaptım hiç dokunmadı bile vucüdum alışıyo spora geçen hafta zorlandığım hareketleri bu hafta daha rahat yapabildiğimi fark ettim :KK8::KK8:

valla şu mekik sayına imreniyorumm karın kaslarınn baklava dilimi olmuştur hemi :KK56: :KK9: :KK9:

hakketten yaaa, biz şimdilik 15erlik 6 set şeklinde yapıyoruz mekik hareketlerini ama ben ölüyorum bitiyorum, çok zorlanıyorummm :KK17:

hakketten yaaa, biz şimdilik 15erlik 6 set şeklinde yapıyoruz mekik hareketlerini ama ben ölüyorum bitiyorum, çok zorlanıyorummm :KK17:

valla bizede yaptırıyo hoca bişiler ama kaç set kaç sayı saymadım hiç o an çalan şarkıya odaklanıyorum daha zevkli oluyo ama yoruluyorum çok :KK24::KK24:

Bende 4 fast miles yaptım 50 dk kaç kalori yaktım bilmiyorum :KK30::KK30::KK30:

Bilemedim canim tahmini bir sayi söyle cok terlemene yorulmana bağlı olarak: )

Evet evet vücut alışıyor ben ilk zamanlar 10 tane mekik cekemezdim :)
Aaa yok kız henüz baklava dilimi degil yaa :'(

canım ben sana demiştim, cumadan itibaren burda çok aktif olucam diyee :KK8: :KK55:

bu leslie ablayı çok sevdim ben, yarın sabah 15 dk erken kalkıp, bu videoyla spor yaparak güne başlamak istiyorum mesela :)

15 dk 1 mil yürüyüş - sabah sporu

1 saat 15/20 dk - akşam üstü salon sporu

böylece günde 2 kez spor yapmış olucam

sonra da gitsin yağlar kilolarrr :KK8:

Inşallah canim , bu gidisle yağlar erir gider çünkü programin cok güzel tebrik ederim walla :)

valla bizede yaptırıyo hoca bişiler ama kaç set kaç sayı saymadım hiç o an çalan şarkıya odaklanıyorum daha zevkli oluyo ama yoruluyorum çok :KK24::KK24:
Ya evet spor yaparken hangi müzikleri dinliyorsun :)

Son düzenleme:
Evet evet vücut alışıyor ben ilk zamanlar 10 tane mekik cekemezdim :)
Aaa yok kız henüz baklava dilimi degil yaa :'(

Ya evet spor yaparken hangi müzikleri dinliyorsun :)
o da olur inşallahh baklava dilimini kutlarız burdaa :KK9:
hoca genellikle yabancı müzik açıyo mesela bugün şarkılardan bitanesi Gangnam Style idi :KK53:
he bi de minder üzerinde hareketlerde orman kuş cıvıltısı su sesi gibi şeyler açıyo değişik bir stili varr :21: :KK53::KK53:

o da olur inşallahh baklava dilimini kutlarız burdaa :KK9:
hoca genellikle yabancı müzik açıyo mesela bugün şarkılardan bitanesi Gangnam Style idi :KK53:
he bi de minder üzerinde hareketlerde orman kuş cıvıltısı su sesi gibi şeyler açıyo değişik bir stili varr :21: :KK53::KK53:

Psy Gentleman de sporya iyi gidiyor :)
Spor müzikleri falan bulursan gönderir misin canim bir yerden sonra sıkılıyorum ayni müziklerle : )

X