Spor Günlüğümüz

"bennu" hiç aklımın ucundan bile geçmedii bende mi bi tuhaflık var acabaa

ben bu bisikleti bi araştırıyım o zaman bakalımm

Ben de Bennu sandıydım
Ahahah klasik canim alistim ben
Seni burda gördüğüme sevindim :)
Tepindin mi diceem ama desem mi
"bennu" hiç aklımın ucundan bile geçmedii bende mi bi tuhaflık var acabaa

ben bu bisikleti bi araştırıyım o zaman bakalımm

Yok canim sen nokta atışı yaptin
Bak bi ,üzerine cok sey yazılmıştır bu bisikletlerin ,pisman olmayacagina eminim :)

Son düzenleme:
selam kızlar bugün sporumun ilk günüydü sabah gittim spora ve deee
30 dk step
30 dk plates
20 dk kondisyon aletlerinde vakit geçirdik kızlar ilk gün için çok yoruldum ama genel olarak iyiydi

selam kızlar bugün sporumun ilk günüydü sabah gittim spora ve deee
30 dk step
30 dk plates
20 dk kondisyon aletlerinde vakit geçirdik kızlar ilk gün için çok yoruldum ama genel olarak iyiydi

Oooh maşallah imrendim walla
Benim dün biraz yürüyüşüm vardi bu gun de evde cok işim vardi onlari hareketten sayıyorum ama düzenli bi spor yapmadim kps meşgul ediyor ya

Oooh maşallah imrendim walla
Benim dün biraz yürüyüşüm vardi bu gun de evde cok işim vardi onlari hareketten sayıyorum ama düzenli bi spor yapmadim kps meşgul ediyor ya

leslie sansone nin videoları evde olunca iyi oluyor kpss zamanı bende kilo almıştım çok şükür atlattım o dönemi allah kolaylık versin canım

leslie sansone nin videoları evde olunca iyi oluyor kpss zamanı bende kilo almıştım çok şükür atlattım o dönemi allah kolaylık versin canım
Oyy bu çok moral oldu bari hafta sonları yapiim haftada iki gun de yeter kilo almamak için :)
Ama herşey planlandığı gibi gitmeyebiliyor ,umari hafta sonları yapabilirm.
Sen haftada kaç gün yapmayı planlıyorsun canim

hafta sonları spora gidicem bi aksilik olmazsa canım hafta içi de yorgun olmadığım zamanlar inşallah bazen pestilim çıkmış gibi geliyorum eve de

hafta sonları spora gidicem bi aksilik olmazsa canım hafta içi de yorgun olmadığım zamanlar inşallah bazen pestilim çıkmış gibi geliyorum eve de

Evet spordan sonra yatip uzanmak istiyorum kps ye çalışamıyorum, o yüzden birkaç gündür yapmak istemiyorum ben de :))

Evet spordan sonra yatip uzanmak istiyorum kps ye çalışamıyorum, o yüzden birkaç gündür yapmak istemiyorum ben de :))

hafif bişiler yap canım ders çalışmaktan sıkıldığın vakit hem canlandırır hemde yormaz seni

evet arkadaşlar bugünkü spor aktivitem ; 1 saat aerobik , 30 dk kondisyon aletleri

dünden daha beter yoruldum yürümekte zorlanıyorum o derece tabi iyice tembelleşmiş vucüdum

evet arkadaşlar bugünkü spor aktivitem ; 1 saat aerobik , 30 dk kondisyon aletleri

dünden daha beter yoruldum yürümekte zorlanıyorum o derece tabi iyice tembelleşmiş vucüdum
Maşallah canim birbuçuk saat mi spor yaptin
Ara verince vücut gercekten zorlaniyor , istediğim kiloya gelince spora ara vermistim geri döndüğümdeyse 10 tane mekiği bile zor çeker olmuştum şu an 220 tane çektiğimi düşünürsek oyyy kondisyondan baya düşmüştüm

Sen aycangül ü bilir misin , iki gündür epilasyon tarihlerindeyiz , nihayet bitti ,gaza geldim yarin spora devam

Canım bu arada boyunu kilonu ve ölçülerini yazar misin

Son düzenleme:

evet canım 1.5 saat haftada 2 gün yapabilicem ancak , 220 tane mekik mi çekiyosunn süpeerrr aycangül dediğin bilmiyorum canım boyum 1.61 , kilom ise 62 bu sabah tartıldım .. :125:

evet canım 1.5 saat haftada 2 gün yapabilicem ancak , 220 tane mekik mi çekiyosunn süpeerrr aycangül dediğin bilmiyorum canım boyum 1.61 , kilom ise 62 bu sabah tartıldım .. :125:
Aycangül blogunda bize epilasyon tarihleri veriyor biz de o günlerde epilasyon yapıyoruz ve tüylerimiz her geçen ay azalıyor :)

Mekige100 ile basladim 150-200- şimdi de 220 deyim
Himm ölçülerini biliyor musun göğüs altı göğüs üstü, bel,göbek ve kalça

oo iyice spor koçuna bağladın sen

ben az zayıflayım ölçülerimi veririm millete rezil olmak istemiyorum şu an

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…