- 28 Nisan 2012
- 217
- 0
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
elbet başlayacağım hatta yarınçalışmıyorum evdeyim.her sabah açarım ebruyu saat 10 da yaparım .....onu kaçırısam videoları var zaten ordan yaparım....bir de yürüyüş fazlasını yapamam şuan için kaş yapayım derken göz çıkarmayayım
selam kizlar nasilsiniz .ya bide ben bisey sorucam benim isteyim kalca eritmek deyil aksine kalca kaldirmak pilatesle becere bilcekmiyim bunu
süpermiş babana maşallahdarısı başıma tmm ben yarın ölçümü alırım.....biraz okudum da ne kadar cok spor yapıyorsunuz ne güzel siz böyle gıderse vileda sopası gıbı kalırsınız
ben 5. takımda yarışıyorum cuma zayıflama yarışmaları var ya işte orda.kızlarla gecen gun el bileklerimizi ölçtük benim ki 16 cm çıktı.biraz iri kemikliyim o yüzden bir türlü çok ınce duramıyorum
ama ilk hedefim 38 beden olmak..şuan 40 bedenim....
yaaa ben sinav cekemiyorum naapcam her denediyimde yere yapisiyorum:26::26::26::26:
Meryemcim youtubeda var bayanlarin nasil sinav cektigi bi bak istersen :)
ilk kez duyuyorum squatsi nerden bulabilirim videolarini :26::26::26::26:
squatsın videosu yok canım
bu sayfada squat gösterriliyo canım http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html
evet ya super cok kolay gibi gozukuyor
pek kolay değil aslında
ağırlığını dizlerine verme mutlaka yapmadan önce ısın yoksa yürüyemezsin ağrıdan canım. umarım sana kolay gelirde bırakmadan yaparsın, şeker aylık programın resmini de vermiş yukarıda. koca popolu bi kız var ya o sayılara göre gidersen etkisini daha çok görürsün
basdan mi basliyacaksin? yani ilk bolumden
selam kızlar
ben de aynı dertten muzdaribim, squats yapıyorum onun için
ayrıca popo kaldırıcı hareketler var ben yapmıyorum ama bulabilirsin hani onlardan yapabilirsin.
benim de 15 cm canım el bileğim ne yapalım kemikten o.
ben geçen yıl 40 bedendim, 62 kiloydum. şimdi 53 kiloyum 34-36 giyiyorum.
alt beden 34 üst beden 36 elma tipliyim de
yarım şınav çekebilirsin tatlım, dizlerden aşağısı yerde kalıyor.
daha kolay ve etkisi yakın, ben hep yarım şınav çekiyorum kendimi yormuyorum
yaaa ne guzel sevinmistim kolay diyesimdiki halim bu ama yapcam
yok cnm şuan yaptığı hareketlerı kendımı çok zorlamadan yaparım.....kendısı motor takılmış gibi yapıyor ben ona yetısemem mesela dıyor kı 12x3 yapıyorsam yenı başlayanlar 8x3 yapsınlar....bende öyle yaparım......
aynen cnm kemık yapımız bu napalımbiraz iri ama yağlar gıderse bende 38 beden olabilirim
Eveeeet benimde gogusumun yanlarinda yag var gogsumde yag sanirim sinav cekiyorum arada o yanlariindaki yaglar nasil gitti peki ?
Ya benimki kucuk goguslu seviyomus . Ondan gectim de artik az sert olsun cunku sarkti resmen goguslerim ya hep kilo alip vermekten oldu
elbet başlayacağım hatta yarınçalışmıyorum evdeyim.her sabah açarım ebruyu saat 10 da yaparım .....onu kaçırısam videoları var zaten ordan yaparım....bir de yürüyüş fazlasını yapamam şuan için kaş yapayım derken göz çıkarmayayım
ayy sonunda eski bi resmimi bulup koydum albümüme :)) gecen sene neymissim yaa bende sok oldum.. isteyen bakabilir (arkadas olmadan bakilmiyor ama isteyen talep etsin ben onaylarim canlarim :))
Vıssss o sen miydiiiinnnanneeem bu kiz erimis gitmis ya masallah canim benim nazar degmesin insallah coook daha iyi olursun oluruz az ufle bizi