- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
günaydın canımmmmmmmmmm
nasılsın canım, ben de hastayım, bitsin de öyle başlayacağım
öyle bi selam vereyim dedim çıkmam gerek şimdi, akşama gelirim yine
katrnım ağrıyo malesef canım bende öyle yapacağım ve spor olarakda akşsamları sahile koşuya çıkacağım büyük ihtimal çünkü evde spor yaptığımda sıkılıyorum bırakmaktan korkuyorum
aa ama evde de spor yapılır kışın mesela hep dışarı çıkamayabilirsin canım
öyle motivasyonunu bozma bak ben hep evde yapıyorum, açıyorum cıstak bi şarkı ohh
canım çok haklısın sundan 15 gün öncesine kadar bende evde yapıyordum sanırım bu aralar duygusal yoğunluk yaşıyorum dışarı atmak istiyorum kendimi
hayırdır canım kötü birşey yok değil mi :44:
yok canım sanırım evlilik yaklaşıyor diye
ahahah hepimiz peşpeşe oluyoruz demek ki bende olucam 1-2 gune..
Ya bu dönemlerde spor yapmak daha mı sağlıklı olur yoksa dinlenmek mi gerek, bazıları spor yapılmalı rahatlatır diyor, kimisi ise kesinlikle yapılmamalı vücut hassas dinlenilmeli diyor.. ben bi türlü karar veremedim hangisini uygulamalı..
ahahah hepimiz peşpeşe oluyoruz demek ki bende olucam 1-2 gune..
Ya bu dönemlerde spor yapmak daha mı sağlıklı olur yoksa dinlenmek mi gerek, bazıları spor yapılmalı rahatlatır diyor, kimisi ise kesinlikle yapılmamalı vücut hassas dinlenilmeli diyor.. ben bi türlü karar veremedim hangisini uygulamalı..
kızlarr günaydın........
ben ölçülerimi aldım.gözlerim böyle oldune kadar kalınmışım ben ya.....bu arada kalçayı falan tam basenden mi ölçtünüz ben öyle yaptım:26::26:
kızlarr günaydın........
ben ölçülerimi aldım.gözlerim böyle oldune kadar kalınmışım ben ya.....bu arada kalçayı falan tam basenden mi ölçtünüz ben öyle yaptım:26::26:
günaydın canım,
en şişkin yerden almak gerek ölçüyü
göğüs:95
bel:71
üst bacak:58
göbek:85
kalça:99
kol:29
kilom:64
boyum:174
yarışmacılara başarılar dilerim
heyecan mı yaptın sen
hazırlıklar nasıl gidiyor canım?
evet denk gelmiş hepimizin
bence yapılmaması gerekiyor çünkü vücudun çok su kaybediyor bu dönemde, ağrılar için belki çok hafif egzersizler olabilir fakat vücut daha hassas oluyor zaten ağrıya acıya karşı, bünyeyi zorlamamak gerek bence.
tmm cnm en şişkin yerden ölçtüm......belimi de göğüs altından ölçtüm..gelinlik provasında bel ölçüsünü ordan almışlardı:44::44: