- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
herkese selam
ben de spor arkadaşı olmak istiyorum, keza baya bi tembelim
ölçülerimi düzenli bir şekilde alıyorum zaten sizinle de paylaşayım hemen,
göğüs 87
bel 67
göbek 79
popo 88
kol 25
üst bacak 50
tiffany rothe'nin bel videolarını ve aylık squats programını yapıyorum. ama düzenli değil tabi, baştan başlayacağım sınavlarım hafifleyincesınav dönemi daha az spor yapıyorum ama tamamen kopmamak için sizin gibi azimli arkadaşlara ihtiyacım var. beni de kabul eder misiniz :13:
tamam canlar yazıverin o zaman
ay diyetisyendeydim ya kadın bana bida gelme dedi
yağ oranım 30lardan 24e kadar düşmüş 58.6 kiloyum kadın dedi zaten amacımız yağ oranını düşürmekti oda çok güzel düşmüş dedi öğlende gitmiştim kahvaltı felan etmiştim orda 59.1 kilo çıktım bende evden tartılıp çıktıp 500-600 gr almışım öğlene kadar o yüzden 58.6 kabul ediyoruz kilomu
listeyi devam ettir yine dedi bi kaç kilo daha versen yeter dedi yani artık tartı umrumda değil yaz sonuna kadar 50 olucam ama kararlıyım
bütün kilolarım yağdan gitmiş ama naısl sevindim var ya sadecde 200-300 gr sudan gitmiş
yani artık incelicem plates tiffany felan yapıcam vücudumu geliştiricem yani artık
neyse ben spora gidiyom akşam görüşürüz
:) benım patronum odası ayrı olduğu için yazıyorum çatır çatırcanım şiddetle tavsiye ediyorum vallahi yapmalısın
hoşbuldum tatlımmm
nasılsın
heheheh bende bilgi işlem muhasebe olduğum için rahatım izlemiyo kimsecikler. herkes kendi derdinde
fndkkrdm ne güzel yağların gitmişşşşşnasıl bakıyorlar bu yağ oranına. ben bilmiyorum yağ oranımı :26:
lazkızımmm tek kelimeyleeee fevkaladenin fevkinde olmuşsunnn eski haline göre
elmasekerim o popo hareketleriyle küçültücez popişini
herkese selam
göğüs 87
bel 67
göbek 79
popo 88
kol 25
üst bacak 50
tiffany rothe'nin bel videolarını ve aylık squats programını yapıyorum. ama düzenli değil tabi, baştan başlayacağım sınavlarım hafifleyincesınav dönemi daha az spor yapıyorum ama tamamen kopmamak için sizin gibi azimli arkadaşlara ihtiyacım var. beni de kabul eder misiniz :13:
iyiyim canım :) daha iyi olmak için uğraşıyorum sen nasılsın :)
Hoşgelsin canım
aynen ben de canım
çok yoğunum ama kendime zaman ayırmayı ihmal etmek istemiyorum, düzgün bi zamanlamayla herşeye yetişmem lazım
:) ah biz bayanlar onca işin altında nasılda kalkmayı beceriyoruzzz yaaaa
herkese selam
göğüs 87
bel 67
göbek 79
popo 88
kol 25
üst bacak 50
heheheh bende bilgi işlem muhasebe olduğum için rahatım izlemiyo kimsecikler. herkes kendi derdinde
fndkkrdm ne güzel yağların gitmişşşşşnasıl bakıyorlar bu yağ oranına. ben bilmiyorum yağ oranımı :26:
lazkızımmm tek kelimeyleeee fevkaladenin fevkinde olmuşsunnn eski haline göre
elmasekerim o popo hareketleriyle küçültücez popişini
hoşbuldum
başlığın formatı nasıl şimdi her gün girip yaptığımız sporu yazacağız değil mi canım?
kesinlikle canım
kabul etmek ne demek listeye aldim bile seni canim hosgeldin aramiza
bende tiffany'yi yapiyorum, düzenli yapmaya calisiyorum pilatesin yaninda. yanlarim ve göbegimin gitmesine ona borcluyum zaten
evet canim yaptigimiz sporu yaziyoruz, ve eger sikayet oldugumuz bölgeler varsa burdaki arkadaslara danisiyorum, tavsiyelerde bulunuyoruz..
ölcü günümüz pazartesi bu arada
hoşbuldum şekerim (elmaşekeri çok uzun şeker desem olur mu?)
düzenli yaparsam tiffany işe yarar diye umuyorum çünkü bel ve göbekten şikayetçiyim ben de
tamam o zaman bana uygun pazartesi günleri, yeni hafta yeni başlangıç
olur canim sana ne kolay gelirse onu diyebilirsin
tiffany cok yararli gercekten canim eger düzenli olarak 1-2 hafta yaparsan yan yaglarin'dan ve belinden kurtulursun bence.
benim göbegim 98 santimdi suan 79 santime indi 3 ayda. kalcam 113den 99'a indi. sadece youtube'da videolar ve fitness'a giderek oldu bunlar canim. bence sakin birakma, 10 dk.lik bisey, ne yaparsan vücuduna kardirbiz burda motive etmek icin burdayiz )
elmasekerim şu tiffanının linkini alabilir miyim. ben bulamadım onu
lazkızı diyet ve sporla gitti yağlarım
elmaşekerim aynen kasmıcam incelmeye bakıcam artık bebanın verdiği linkleri tiffanynin bel videoları yani onu yapıcam ağırlıklı olarak :)
müzeyyencim diyetisyenim ölçtü valla :)
sporum= plates
squat 230 tane
spor salonundada yaptım bişeyler baya terledim
squatta son 2 kaldı yarın dinlenme günüm cumartesi biticek ve popom çoook güzel bence
platese son gaz devam ebru şallıyla squat bitince tiffaniynin tüm bel videolarını yapıcam hepsi bi arada yapamıyorum sınavım var temmuzda çok çalışmam lazım