Spor arkadasi arayanlarin yeri

herkese selam
ben de spor arkadaşı olmak istiyorum, keza baya bi tembelim
ölçülerimi düzenli bir şekilde alıyorum zaten sizinle de paylaşayım hemen,
göğüs 87
bel 67
göbek 79
popo 88
kol 25
üst bacak 50
tiffany rothe'nin bel videolarını ve aylık squats programını yapıyorum. ama düzenli değil tabi, baştan başlayacağım sınavlarım hafifleyince sınav dönemi daha az spor yapıyorum ama tamamen kopmamak için sizin gibi azimli arkadaşlara ihtiyacım var. beni de kabul eder misiniz :13:

canımmmm hoşgeldinnnnnnn

ayy kiz tebriklerrrrrrrrrrrrr, senin adina cok sevindim. yag oranin 24'se normal demektir, artik bu saatten sonra normal yiyerek sporunu yaparsin hic kasmadan

:) benım patronum odası ayrı olduğu için yazıyorum çatır çatır canım şiddetle tavsiye ediyorum vallahi yapmalısın

benim patronda yan odada oturuyor ama sIk sIk iceriye geliyor deli
yaparim kesinlikle, herkes övgüyle bahsediyor artik bende yapmaliyim .. tatil bitsin rahat rahat yaparim artik onu

heheheh bende bilgi işlem muhasebe olduğum için rahatım izlemiyo kimsecikler. herkes kendi derdinde

fndkkrdm ne güzel yağların gitmişşşşş nasıl bakıyorlar bu yağ oranına. ben bilmiyorum yağ oranımı :26:

lazkızımmm tek kelimeyleeee fevkaladenin fevkinde olmuşsunnn eski haline göre

elmasekerim o popo hareketleriyle küçültücez popişini

teşekkürler tatlımmmmmmmmmmm

Hoşgelsin canım

kabul etmek ne demek listeye aldim bile seni canim hosgeldin aramiza
bende tiffany'yi yapiyorum, düzenli yapmaya calisiyorum pilatesin yaninda. yanlarim ve göbegimin gitmesine ona borcluyum zaten

kesinlikle canim pes etmek yok.. hafifim hafifiz, hafif

hoşbuldum
başlığın formatı nasıl şimdi her gün girip yaptığımız sporu yazacağız değil mi canım?

evet canim yaptigimiz sporu yaziyoruz, ve eger sikayet oldugumuz bölgeler varsa burdaki arkadaslara danisiyorum, tavsiyelerde bulunuyoruz..
ölcü günümüz pazartesi bu arada

kesinlikle canım

hoşbuldum şekerim (elmaşekeri çok uzun şeker desem olur mu?)
düzenli yaparsam tiffany işe yarar diye umuyorum çünkü bel ve göbekten şikayetçiyim ben de
tamam o zaman bana uygun pazartesi günleri, yeni hafta yeni başlangıç

olur canim sana ne kolay gelirse onu diyebilirsin
tiffany cok yararli gercekten canim eger düzenli olarak 1-2 hafta yaparsan yan yaglarin'dan ve belinden kurtulursun bence.
benim göbegim 98 santimdi suan 79 santime indi 3 ayda. kalcam 113den 99'a indi. sadece youtube'da videolar ve fitness'a giderek oldu bunlar canim. bence sakin birakma, 10 dk.lik bisey, ne yaparsan vücuduna kardir biz burda motive etmek icin burdayiz )

o zaman azimle devam edeyim ben, sonuçların çok güzel tebrik ederim
ben bilgisayara indirdim bütün bel videolarını zaten, zaman buldukça yapıyorum bakalım ne kadar sürede fayda edecek bana

lazkızı diyet ve sporla gitti yağlarım

elmaşekerim aynen kasmıcam incelmeye bakıcam artık bebanın verdiği linkleri tiffanynin bel videoları yani onu yapıcam ağırlıklı olarak :)

müzeyyencim diyetisyenim ölçtü valla :)

sporum= plates
squat 230 tane
spor salonundada yaptım bişeyler baya terledim

squatta son 2 kaldı yarın dinlenme günüm cumartesi biticek ve popom çoook güzel bence

platese son gaz devam ebru şallıyla squat bitince tiffaniynin tüm bel videolarını yapıcam hepsi bi arada yapamıyorum sınavım var temmuzda çok çalışmam lazım

elmasekerim şu tiffanının linkini alabilir miyim. ben bulamadım onu

Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube

buyur canim burda

oo süper spor yaptin bugünde canim. su squati ben hafta ici hergün halterle spor salonunda yapiyorum canim o yüzden sayamiyorum artik senin gibi ( 150de biraktim, cünkü hem fitnessda hem evde cok zor oluyor benim icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…