Spor arkadasi arayanlarin yeri

kizlarr bugün fitnessda bodypump vardi ona katildim, her carsamba yaptigim gibi (bilmeyenler youtubeda bodypump yazarsa görebilir, halterle calisiliyor grup seklinde), ondan önce 10 dk isinma amacli hizli tempoda yürüdüm.
eve geldim sütümü ictim (spordan sonra protein lazim) sonra bi türk kahvesi canim cekti yaptim onuda ictim, suan yavas yavas ayak parmaklarimdan yukariya dogru bi enerji geliyor sanki :)) pilates ve ardindan tiffany yapmayi düsünüyorum, biraz vücut dinlensin (yeni geldim eve), sonra rahatlamak amacli pilatesimi yaparim insallah..

ayy bayıldım buraya.tam da aradığım şey spor arkadaşı........ yarın sabah ölçülerimi alıp aranıza katılabilirim....
7 ocaktan beri diyetteyım mutlaka incelmişimdir ama aynada ki görüntümden hoşnut değilim

not: bel fıtığım var hem de ileri sevıye de o yüzden kendımı çok zorlamadan bir şeyler yapıyorum ama bunu sürekli hale getirmek ıcın aranızda yer alabiliirm tabi isterseniz

bu arada eve gelmisken baslangic ölcülerimi yazayim dedim, aradaki farki görmeniz icin

Tarih: 18 subat 2013
Kilo: 75,3
Gögüs: 95
Bel: 80
Göbek: 98
Kalca: 113
Üst bacak: 68
Kol: 34

Simdiki ölcülerim
Kilo (en son 1-2 hafta önce tartilmistim): 63
Gögüs: 84
Bel: 65
Göbek: 79
Kalca: 99
Üst bacak: 56
Kol: 28

kizlar sporu hic birakmayalim, yorgunum yapmicam bugün demeyin sacinizi basinizi yolarim haaa

Son düzenleme:
Ayyy elmasekerim ne guzel incelmissin :) goguslerin nasil kuculdu bide kac ayda bu hale geldin :) ayy benim bel gobek durdu incelmiyo daha 60lara iner insallah

hosgeldin canim istedigin zaman gel katil bize, burda hepimiz birbirimize yardim etmek destek cikmak icin variz :)) gecmis olsun bu arada, benim babamda bel fitigidi 30 kilo verdi ve suan ameliyatsiz, tedavisiz bel fitigini yendi, kendisi o zamanlarda 45-46 yaslarindaydi. ilk baslarda yürüyemiyordu bile, zorluya zorluya yürüyordu, ardindan hafif egzersizler yapiyordu.. gün gectikce hizli yürümeye basladi ve suan kosuda kimse gecemez onu, suan 53 yasinda tig gibi adam :)) yani hicbirsey imkansiz degildir, kendini zorlamadan sporunu yapabilirsin

ölcülerini aldiktan sonra buraya yaz, ben seni listeye alirim her pazartesi ölcülerimizi bildiriyoruz ..

selam kizlar nasilsiniz .ya bide ben bisey sorucam benim isteyim kalca eritmek deyil aksine kalca kaldirmak pilatesle becere bilcekmiyim bunu

Ayyy elmasekerim ne guzel incelmissin :) goguslerin nasil kuculdu bide kac ayda bu hale geldin :) ayy benim bel gobek durdu incelmiyo daha 60lara iner insallah

ayy tarihini yazmayi unutmussun, simdi yazdim canim, 18 subat'ta basladim ölcmeye. gögüslerim aslinda kücülmedi, yanlarim ve sirtimdaki yaglarim gitti sadece, yani cok genistim yoksa hala ayni sütyeni giyiyorum. sende eger gögüs tarafinda eger yanlarda yaglar varsa ve onlari eritirsen sende o ölcüye inersin cünkü gögüs kücülmüyor, sadece dirilesir, yani kas yapilir..

hem sen kücültme kiz ne güzel tam ölcüde, delimisin sen herkes büyütmek ister, sen ise kücültmek..

Son düzenleme:

süpermiş babana maşallah darısı başıma tmm ben yarın ölçümü alırım.....biraz okudum da ne kadar cok spor yapıyorsunuz ne güzel siz böyle gıderse vileda sopası gıbı kalırsınız

ben 5. takımda yarışıyorum cuma zayıflama yarışmaları var ya işte orda.kızlarla gecen gun el bileklerimizi ölçtük benim ki 16 cm çıktı.biraz iri kemikliyim o yüzden bir türlü çok ınce duramıyorum
ama ilk hedefim 38 beden olmak.. şuan 40 bedenim....

canim hangi sporu yapiyorsun?

canim hangi sporu yapiyorsun?

sadece yürüyüş yapıyorum bir de arada fıtness yapıyorum..bir ara step yapayım dedim belimden 2 hafta yattım.zıplamak bel fıtığına iyi gelmıyormus onu teyıt ettim.....gecen yıl ebruyla plates yapıyordum sabahları.....ama bıraktım

selam kizlar nasilsiniz .ya bide ben bisey sorucam benim isteyim kalca eritmek deyil aksine kalca kaldirmak pilatesle becere bilcekmiyim bunu

canim eger kalcanda yag varsa onlari eritip kas yapicaksin, ardindan kendiliginden kalkiyor kalcan, popon.. yani yag yerine kas yapicaksin, ölcülerinde bi degisiklik olmaz..

tabbiki ziplamak bele zarar veriyo.peki neden pilatesi birakdin?ben her sabah yapiyorum 1 ay oldu beyazgazeteden yapiyorum .ve bel agrilarimada cok iyi geliyo .ama bir doktora git hangi sporu yapabilirsin bir sor bence

canim eger kalcanda yag varsa onlari eritip kas yapicaksin, ardindan kendiliginden kalkiyor kalcan, popon.. yani yag yerine kas yapicaksin, ölcülerinde bi degisiklik olmaz..

insallah.annem falan dalqa geciye senin popon cikmiycak diye anlatiyorum pilatesle kas falan yapiyosun kalca kalkiyor diye anlamiyolar.insallah gostericem onlara kalca nasil kalkiyor

amin canim.
biz hepimiz bir oldukmu istedigimiz vücuda sahip oluruz canim sende ne güzel elinden geldigince biseyler yapmaya calisiyorsun. el bileklerin 16 diyince bende hemen gidip ölctüm benimki 15 cikti.. yani arada fazla bi fark yok aslinda gayet iyi bence

benimde alt tarafim 38 üstüm 36.. bende kalca ve bacak bölgesine odaklandim cogunlukla
yakin zamanda 38 olursun canim ben bi ay önce 40'a veda ettim sende 1 ay sonra edersin, belki daha erken

Son düzenleme:
tabbiki ziplamak bele zarar veriyo.peki neden pilatesi birakdin?ben her sabah yapiyorum 1 ay oldu beyazgazeteden yapiyorum .ve bel agrilarimada cok iyi geliyo .ama bir doktora git hangi sporu yapabilirsin bir sor bence

gittim tabi ki ömrüm doktor da gecıyor bu belım yuzunden:26::26: yürüyüşü önermişti...
platesı neden bıraktım:44::44::44: sanırım tembellikten....

gittim tabi ki ömrüm doktor da gecıyor bu belım yuzunden:26::26: yürüyüşü önermişti...
platesı neden bıraktım:44::44::44: sanırım tembellikten....

yapma hadi basla tekrar.spor yapmazsan nasil inceliceksin .hedef koy karsina ben bunu yaparim de o zaman tenbellik bile bir sey yapamaz sana

Eveeeet benimde gogusumun yanlarinda yag var gogsumde yag sanirim sinav cekiyorum arada o yanlariindaki yaglar nasil gitti peki ?
Ya benimki kucuk goguslu seviyomus . Ondan gectim de artik az sert olsun cunku sarkti resmen goguslerim ya hep kilo alip vermekten oldu

insallah.annem falan dalqa geciye senin popon cikmiycak diye anlatiyorum pilatesle kas falan yapiyosun kalca kalkiyor diye anlamiyolar.insallah gostericem onlara kalca nasil kalkiyor

ayy anneler öyle iste
pilatesin yaninda bide squat yap derim canim, hepimiz iyi sonuc aldik, kalca popo sekillendi ve kalkti..
al burdan bakabilirsin, 3 gün yapip 1 gün dinleniyorsun

böyle bisey istiyorsan bugün basla ben bunu hergün fitnessda yapiyorum ve antrenörüm bile siddetle tavsiye ediyor
ATTACH=CONFIG]718026[/ATTACH]

Eklentiler

• $tumblr_mj9rpoHUE31rpnvmjo1_500.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 43
yapma hadi basla tekrar.spor yapmazsan nasil inceliceksin .hedef koy karsina ben bunu yaparim de o zaman tenbellik bile bir sey yapamaz sana

elbet başlayacağım hatta yarın çalışmıyorum evdeyim.her sabah açarım ebruyu saat 10 da yaparım .....onu kaçırısam videoları var zaten ordan yaparım....bir de yürüyüş fazlasını yapamam şuan için kaş yapayım derken göz çıkarmayayım

yaaa ben sinav cekemiyorum naapcam her denediyimde yere yapisiyorum:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…