Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Bugün duası okunucak arkadaşlarimız

Birinci duası okunucak arkadaşımız

🔷 L lov3y 🔷

Allahümme salli alâ Muhammedin ve ala ali Muhammed
Rabli hebli MİNESSALİHİN
Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
Rabbim senin kapına geldim sen kapından beni boş çevirme sen kalbimden geçirdiğim dualarımız ümitlerimi hayırlıysa çevirerek önüme çıkart Rabbim sen Rahimsin sen Rahmansin sen beni ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip eyle Rabbim sen kimseyi evlatsizlikla sınama Rabbim Allahim hasta olan herkese şifa ver kayinvalideminde hayırlısıyla ameliyatta damarları acilmiş ve tüm hastalıkları yok olmuş şekilde çıkart Rabbim Allahim sen büyüksün eşime sen yardımcı ol borçlarını kolayca ödemesini nasip et sen haramsız helal yollardan parasını kazanmayı nasip et Rabbim kimseyi kimseye sen muhtaç etme ..Allahim

Allahümme salli alâ Muhammedin ve ala ali Muhammed...

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔹🔷🔹

ikinci duası okunucak arkadaşımız

🔷 B begonviil 🔷

Bismillahirrahmanirrahim

Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Küçük kızıma kolay hamilelik nasip et sağlıcakla kucağına alsın yavrusunu. Büyük kızımında tedavisi olumlu olsun onun da kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma zihin açıklığı ver. Oğluma hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Muhabbetimizi arttır. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle...

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

İSM-İ AZÂM DUASI

Eûzü billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.

Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.
Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l Mülkü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir... Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”...

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

👍 okumalarımız bitiyor
👍

🤲🤲 Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

❗⛔❗Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın ❗⛔❗

❗❗Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

@Hazellll 🔷

Ssero Ssero 🔷

@penyez83🔷

@ilknurrr22 🔷

@Ada-Anne 🔷

@papatyamm 🔷

MssPARE MssPARE 🔷

@Freddy 🔷

@Cittaslow 🔷

@oralardamevsimyazmi 🔷

@kamera 🔷

nursevdi nursevdi 🔷

PiXiEE PiXiEE 🔷

L lov3y

B begonviil

@zeyno genc

@MMorsalkimm

@littlezelda

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

@Sudansebeplerivar

@sunpineapple

@Yaz2021

dolar milyoneri dolar milyoneri

@dunyadanuzak

@MoonfacedMom

@selin18

@ilknurrr22 arkadaşı

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

nursevdi nursevdi ve PiXiEE PiXiEE için okumayanlar

@MMorsalkimm ❌

@sunpineapple ❌

@MoonfacedMom ❌
L lov3y ve B begonviil niyetlerine okudum Allah kabul etsin

MssPARE MssPARE

Bugün duası okunucak arkadaşlarimız

Birinci duası okunucak arkadaşımız

🔷 L lov3y 🔷

Allahümme salli alâ Muhammedin ve ala ali Muhammed
Rabli hebli MİNESSALİHİN
Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
Rabbim senin kapına geldim sen kapından beni boş çevirme sen kalbimden geçirdiğim dualarımız ümitlerimi hayırlıysa çevirerek önüme çıkart Rabbim sen Rahimsin sen Rahmansin sen beni ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip eyle Rabbim sen kimseyi evlatsizlikla sınama Rabbim Allahim hasta olan herkese şifa ver kayinvalideminde hayırlısıyla ameliyatta damarları acilmiş ve tüm hastalıkları yok olmuş şekilde çıkart Rabbim Allahim sen büyüksün eşime sen yardımcı ol borçlarını kolayca ödemesini nasip et sen haramsız helal yollardan parasını kazanmayı nasip et Rabbim kimseyi kimseye sen muhtaç etme ..Allahim

Allahümme salli alâ Muhammedin ve ala ali Muhammed...

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔹🔷🔹

ikinci duası okunucak arkadaşımız

🔷 B begonviil 🔷

Bismillahirrahmanirrahim

Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Küçük kızıma kolay hamilelik nasip et sağlıcakla kucağına alsın yavrusunu. Büyük kızımında tedavisi olumlu olsun onun da kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma zihin açıklığı ver. Oğluma hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Muhabbetimizi arttır. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle...

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

İSM-İ AZÂM DUASI

Eûzü billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.

Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.
Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l Mülkü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir... Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”...

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

👍 okumalarımız bitiyor
👍

🤲🤲 Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

❗⛔❗Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın ❗⛔❗

❗❗Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

@Hazellll 🔷

Ssero Ssero 🔷

@penyez83🔷

@ilknurrr22 🔷

@Ada-Anne 🔷

@papatyamm 🔷

MssPARE MssPARE 🔷

@Freddy 🔷

@Cittaslow 🔷

@oralardamevsimyazmi 🔷

@kamera 🔷

nursevdi nursevdi 🔷

PiXiEE PiXiEE 🔷

L lov3y

B begonviil

@zeyno genc

@MMorsalkimm

@littlezelda

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

@Sudansebeplerivar

@sunpineapple

@Yaz2021

dolar milyoneri dolar milyoneri

@dunyadanuzak

@MoonfacedMom

@selin18

@ilknurrr22 arkadaşı

🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷🔹🔷

nursevdi nursevdi ve PiXiEE PiXiEE için okumayanlar

@MMorsalkimm ❌

@sunpineapple ❌

@MoonfacedMom ❌
L lov3y B begonviil niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah 🌸 MssPARE MssPARE

X