Spor arkadasi arayanlarin yeri

ayyyyy geldim geldimmmm, sizleri cok ozledim kizlarrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3:

bende ara sira girip geldinizmi diye bakiyordum, yazmayan oluncada yazmadan cikiyordum:KK17: bu aralar is yerinde cok yogun oldugum icinde girip bakamadim, daha yeni gordum.. ama gorur gormez sizin yazidiginizi gorunce nasilllllll sevindim.. ayyy fndkrum muzeyyencim gelmiyeceksiniz diye cooooook korktummmm.. :KK43: ama gelmissiniz yine ve hemen baslamissiniz spora ne guzel.. bende bugun basliyorum diye buraya yazmaya gelmistim, bende 2 kilo almissim oruc ayinda :KK52: ayy 1 ayda yaptigim tek bol bol oturup yemek yemek oldu.. hic spor yapmadim yapamadim acikcasi, canim hic bisey yapmak gelmiyordu.. ayyyyy ben 2 kilo aldigima degilde gobekten 2 cm almissim yaa.. bende sizle basliyorum.. bugun olculerimi aldim, tartildimda, artik oructan onceki halime geri donmeliyimm.. hatta donmeliyizzzz kizlarrrr..

ben yokken buraya yazan arkadaslar olmus, hala katilmak istiyorlarsa olculerini yazsinlarki listeye alayim.. herkes gelsin spor yapsin bizimlee :KK76:

Fndkkrdum ve muzeyyencim.. Fndkkrdumun bana yazmasiyla aklima bisey geldiii..

Spor isi disiplin isi ve eger duzenli yapmayinca eninde sonunda ipin ucu kaciyor ve sporu bosluyoruz. halbuki kendimize kurallar koyup ve onu uygularsak belki yaptigimiz hatalari yapmayiz diye dusunuyorum. hani bugun yapamadim cok yorgundum boyle oldu soyle oldu yapamadim diyoruzya bazen, onlari dememek icin bir takim kurallar koyup onlari uygulayabiliriz. uygulamayan daha cok spor yapma cezasi alabilir mesela.

o yuzdende yeni bi topik acip kendimize yeni bir baslangic yapalim diye dusundum birden fndkkrdu sorunca :KK53: tabi 3umuzun atacagi bi adim, sizin fikirlerinizde onemli. bu yolda bir cok kisi geldi gitti ama biz 3umuz hep beraberdik, hic ayrilmadik. ve eger bi adim atilacaksa hep beraber atalim istiyorum. ayy biri gelsin duruuuun siz kardessiniz desin istiyorum, o derece yanii :KK16::KK16::KK16:

yeni topikte yeni liste yapariz, bi kac kural koyariz, mesela haftada en az 4 gun spor yapilmali diye.
mesela her birimiz kendimize haftalik spor listeside yapabilir. atiyorum pazartesi spor salonuna gidecem, tiffany yapacam diye her gun icin bi liste yapar ve onu ilk sayfaya koyariz, ve belki baskalarida bundan yararlanir, begenir, uygular. kendimiz o listeyi yaptigimiz icinde sikilmayiz diye dusunuyorum.

aklima fikir olarak bunlar geldi canlarimmm.. sizin fikirlerinizide bekliyorum, eger eski topikte kalalim eskisi gibi bu sekilde devam edelim diyorsaniz onada tamam derim.. benimkisi sadece bi oneri:44:

Spor isi disiplin isi ve eger duzenli yapmayinca eninde sonunda ipin ucu kaciyor ve sporu bosluyoruz. halbuki kendimize kurallar koyup ve onu uygularsak belki yaptigimiz hatalari yapmayiz diye dusunuyorum. hani bugun yapamadim cok yorgundum boyle oldu soyle oldu yapamadim diyoruzya bazen, onlari dememek icin bir takim kurallar koyup onlari uygulayabiliriz. uygulamayan daha cok spor yapma cezasi alabilir mesela.

o yuzdende yeni bi topik acip kendimize yeni bir baslangic yapalim diye dusundum birden fndkkrdu sorunca :KK53: tabi 3umuzun atacagi bi adim, sizin fikirlerinizde onemli. bu yolda bir cok kisi geldi gitti ama biz 3umuz hep beraberdik, hic ayrilmadik. ve eger bi adim atilacaksa hep beraber atalim istiyorum. ayy biri gelsin duruuuun siz kardessiniz desin istiyorum, o derece yanii :KK16::KK16::KK16:

yeni topikte yeni liste yapariz, bi kac kural koyariz, mesela haftada en az 4 gun spor yapilmali diye.
mesela her birimiz kendimize haftalik spor listeside yapabilir. atiyorum pazartesi spor salonuna gidecem, tiffany yapacam diye her gun icin bi liste yapar ve onu ilk sayfaya koyariz, ve belki baskalarida bundan yararlanir, begenir, uygular. kendimiz o listeyi yaptigimiz icinde sikilmayiz diye dusunuyorum.

aklima fikir olarak bunlar geldi canlarimmm.. sizin fikirlerinizide bekliyorum, eger eski topikte kalalim eskisi gibi bu sekilde devam edelim diyorsaniz onada tamam derim.. benimkisi sadece bi oneri:44:

bana uyar canım :KK54:

Oyyyy canlarımmmmm siz dersiniz de ben kabul etmez miyim :KK16::KK16:
Güzel fikir olmuş benim gibi tembele iyi bi ders olur hem :KK4:
elmasekerimmmm hoşşşş geldinnnnnn bu aradaaa :KK16::KK16::KK16:
yazdığını görünce çok sevindim:KK19:
kısa bi aradan sonra yine sizlerle burda konuşmak gerçekten çok iyi geldi.:KK19::KK19:

topikciği ne zaman açarsın :21::21:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de geldim.

bel: 64cm
göğüs: 89 cm
basen: 90 cm
üst kol: 22 cm

spora başladım 3-4 hafta kadar bir süre oldu. belim 67 cm.di 64 cme indi. ben 59-60 cm olmasını istiyorum. ve sıkı bir vücuda sahip olmak istiyorum. kaslarımı da çalıştırıyorum. sorum ne kadar sürede belim incelir istediğim gibi ve göbeğim dümdüz olur? haftada 3 gün gidiyorum spora. :44:

Kızlarrr yazmadan önce her mesajı okumak istedim ama o kadar çok mesaj varki bitmesini bekleyemedim. :) Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. Çünkü tek başıma tembellik yapıyorum sürekli erteliyorum. :KK43: Beni çok gaza getirdiniz bende yarın sabah ölçülerimi öğrenicem. O değişim fotoğraflarına bayıldım. Umarım bende o değişimi yaşarım. (Amin) :KK66:))

Arkadaşlar beni de aranıza alın:KK43:

Ölçülerim (ölçmez olaydım)

Göbek: 77
Bel: 80
Kalça: 81
üst bacak: 58
üst kol:25
gögüs:75

Şu anda 54 kg'yum 1. 55 boyundayım:2::2:
. Hedef 46:KK52::KK52: Pilates, yürüyüs, egzersiz yapıyorum. inşallah hedefime ulaşıcam:KK17::KK17:

Bende yapmak istiyorum kızlar leslie başlamak istiyorum azimle devam ederim umarım çok ihtiyacım var basenlerim şişti eşim selülitlerin arttı diye mızıklanır oldu.:KK43:

Beni de alin araniza.Is yerindeyim simdi olculerimi yazamam.Boyum 1.70 kilom 62 sanirim belkide daha fazladir bilemiyorum simdi.Kilo vermekten ziyade sıkılasmam gerekiyor galiba.Evde yurume bandim var ama yuruyen yok.59kiloya inmek ve sıkılasmak istiyorum.18aylik kizim varYuruyusle baslasam egzersizle devam etsem iyi olcak ama iste icraat yok.:KK1:

Kızlar sakın iyice araştırmadan spor merkezine üyelik yapmayın. Spor salonlarına yazılanların yüzde 75 i gidebiliyor. Evde spor çok keyifli . Ve sözleşme yapıyorlar paranızı geri alamıyorsunuz. Ayrıca Kızlar ben B fit şubesinde dolandırıldım . 15 bin tl paramı şubeyi devir yapacak olan bu kadın ve kızı aldı ve geri vermiyor devirde olmadı. İsimleri Hadiye Sibel Kabadayı , Didem Kabadayı. Şuan davalık. burda kilo verileceğine asla inanmıyorum. Spor huzur veren ortamlarda yapılır. Bukadar kötü zihniyetteki insanların işletmesinde iyi şeyler olmasını beklemiyorum. Bana göre amaç para kazanmak. Ben evimde süper bir şekilde sporumu yapıyorum. Diyete gelince diyet diye birşey yok sağlıklı beslenmek var. Oda hayat boyu yapılmalı. Okadar ölçmeye biçmeye gerek yok 1500 kalori geçilmeyecek ortalama günlük ve biraz sporla bu iş hallolur.
414526_270285073061844_186102252_o.jpg
10537031_750661074975444_2622436615957148115_n.jpg

X