Spor arkadasi arayanlarin yeri

çeyiz tamam canım ufak tefek eksikler var sadece haziran da söz var canım onun için stresliyim malesef çünkü erkek tarafı düğünü ekimde istiyor bizim taraf yazın olsun diyo yani 2014 mayısa da

güle güle kullan hepsini canım, siz ne zaman olmasını istiyorsunuz peki? sözlünle konuştunuz mu size nasıl uygun olacaksa öyle yapın :44:

ben kaçayım kızlar, derslerim var yarın sınava gireceğim.
akşam uğrarım yine görüşürüz hadi

güle güle kullan hepsini canım, siz ne zaman olmasını istiyorsunuz peki? sözlünle konuştunuz mu size nasıl uygun olacaksa öyle yapın :44:

canım şöyle bir durum var daha tanışalı 2 ay olmadı bile yani tanıştırıldık büyükler tarafından ama gayet iyi anlaştık. ev sıfır daire ama içinde yapılması gereken şeyler var ekime kadar yetişir ama acele etmek yerine rahat rahat yapalım istiyorum. kapılar seçilcek mutfak dolabı seçilcek yerler parke olcak duvar boyası yapılcak. Allahtan kaynanam kayın babam şeker gibi insanlar hepsini sen seç kızım ne istersen öyle olcak olcak diyorlar bende erken istiyorum ama seneye olsa daha iyi olcak gibi geliyo bana hem ekimde olsa tüm kuzanlerım şehir dışında okuyo eee kardeşimde bu sene ünv. gidicek en iyisi seneye okul kapanınca sence nasıl yapıyım canımm?

Ben ölçülerimi yazacaktımm.

13 mayıs ölçülerim: şuan şiş oldugum için ölçmek istemiyorum

bel 78
karın 88
kalça 95
sol bacak üst 52 alt 34
sağ bacak üst 50 alt 32
sağ kol 25
sol kol 22

Kilo 58,3, kilom pazar günü 56,6 dı bugün şişkinliğimden dolayı 57,5 neyse bu dönemi saymayalım bence, bittiğince ancak belli olur gerçek ölçüler :)

ben salı günü spor yapamadıgım icin dun hem sabah hem de aksam jillian 30 days shred yaptım :) hem de 30dk hidrolik fitness yaptım salonda, bugün içim çok rahat :)

tam kum saatisin yaa
o kalça ve göğüse o bel çok güzel, ahh ahh çok imreniyorum ince belli insanlara

yok tatlım o gelinlik modelinden dolayıdır, hani göğüs altından oturtacaklardır.
beli en ince yerden alman gerek böyle bi oyuk yapıyor ya iki taraftan, kaburgaların bitmek üzere olduğu yer diyeyim

ben kaçayım kızlar, derslerim var yarın sınava gireceğim.
akşam uğrarım yine görüşürüz hadi

hıh bende kendımı nasıl anlatsam dıyordum bildiğin kum saati gibiyim ya belim ince evet yanı bu vücuda iyi

oyuktan ölçtüm cnm ama birdaha ölçerim yarın.....
sınavında başarılarrrr

napdiniz sporunuzu yaptinizmi ?

yaptım ebruyla platesımı akşama da rampalı yürüyüşümü yapacağım çok terletıyor

benım sıkıntım hanı kot pantolon gıyınce tam üstte kalan yağlar varya onlar
birde bacaklar lömbür lömbür.....
sanırım bu bölgeler ıcın tiffany yapıyorlar arkadaşlar.......bende onun videosu yok geçmişi okudum linkı hemen aldım....onu da yaparım

bide yanilmiyosam bisiklet de iyi geliyor alt karini bacaklari falan sikilasdiryor sirtustu uzanip yapa bilirsin.ben kondisyon bisikletle yapiyorum

bide yanilmiyosam bisiklet de iyi geliyor alt karini bacaklari falan sikilasdiryor sirtustu uzanip yapa bilirsin.ben kondisyon bisikletle yapiyorum

bisiklet bacakları kalınlaştırıyor dıyorlardı.aklım da öyle kalmış o yüzden çok kullanmıyorum ama 100 er tane yaparım.....

göğüs:95
bel:71
üst bacak:58
göbek:85
kalça:99
kol:29

kilom:64
boyum:174

yarışmacılara başarılar dilerim

ben belimi tekrar ölçtüm 73 geldi bu sefer.tam oyuktan ölçtüm......sen 73 olarak kaydet belimi...

tamam canim, listeye aldim seni
bu arada ölcülerin benimkine yakin ölcüler :)) senin kalcanda benimki gibi 99 napcaz biz bu kalcayi..

canim sol ve sag bacak ve kol farkli oldugu icin en büyük ölcüleri aldim öyle koydum listeye.. bu arada gögüs ölcmemissin galiba? yazmayimi unuttun yoksa?

bu arada dün cok güzel spor yapmissin, tebriklerrrr süpersin :13::13:

Son düzenleme:

valla en iyisi yürüyüş yapmak bence bu basenleri eritmenın başka yolu yok...yürüyüş+bacak hareketleri..zamanla incelecek zaten sen cok fitsin....
benım eskıden bu kadar basenım yoktu ya:26:ye otur ye otur bu hale gelmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…