- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
çeyiz tamam canım ufak tefek eksikler var sadece haziran da söz var canım onun için stresliyim malesef çünkü erkek tarafı düğünü ekimde istiyor bizim taraf yazın olsun diyo yani 2014 mayısa da
tmm cnm en şişkin yerden ölçtüm......belimi de göğüs altından ölçtüm..gelinlik provasında bel ölçüsünü ordan almışlardı:44::44:
güle güle kullan hepsini canım, siz ne zaman olmasını istiyorsunuz peki? sözlünle konuştunuz mu size nasıl uygun olacaksa öyle yapın :44:
ben kaçayım kızlar, derslerim var yarın sınava gireceğim.
akşam uğrarım yine görüşürüz hadi
tam kum saatisin yaa
o kalça ve göğüse o bel çok güzel, ahh ahh çok imreniyorum ince belli insanlara
yok tatlım o gelinlik modelinden dolayıdır, hani göğüs altından oturtacaklardır.
beli en ince yerden alman gerek böyle bi oyuk yapıyor ya iki taraftan, kaburgaların bitmek üzere olduğu yer diyeyim
ben kaçayım kızlar, derslerim var yarın sınava gireceğim.
akşam uğrarım yine görüşürüz hadi
ben belimi tekrar ölçtüm 73 geldi bu sefer.tam oyuktan ölçtüm......sen 73 olarak kaydet belimi...
napdiniz sporunuzu yaptinizmi ?
yaptım ebruyla platesımıakşama da rampalı yürüyüşümü yapacağım çok terletıyor
benım sıkıntım hanı kot pantolon gıyınce tam üstte kalan yağlar varya onlar
birde bacaklar lömbür lömbür.....
sanırım bu bölgeler ıcın tiffany yapıyorlar arkadaşlar.......bende onun videosu yok geçmişi okudum linkı hemen aldım....onu da yaparım
bide yanilmiyosam bisiklet de iyi geliyor alt karini bacaklari falan sikilasdiryor sirtustu uzanip yapa bilirsin.ben kondisyon bisikletle yapiyorum
ben de yaptim pilates annemle beraber.squatsi daha yapmadim birazdan yapcam
göğüs:95
bel:71
üst bacak:58
göbek:85
kalça:99
kol:29
kilom:64
boyum:174
yarışmacılara başarılar dilerim
ben belimi tekrar ölçtüm 73 geldi bu sefer.tam oyuktan ölçtüm......sen 73 olarak kaydet belimi...
Ben ölçülerimi yazacaktımm.
13 mayıs ölçülerim: şuan şiş oldugum için ölçmek istemiyorum
bel 78
karın 88
kalça 95
sol bacak üst 52 alt 34
sağ bacak üst 50 alt 32
sağ kol 25
sol kol 22
Kilo 58,3, kilom pazar günü 56,6 dı bugün şişkinliğimden dolayı 57,5neyse bu dönemi saymayalım bence, bittiğince ancak belli olur gerçek ölçüler :)
ben salı günü spor yapamadıgım icin dun hem sabah hem de aksam jillian 30 days shred yaptım :) hem de 30dk hidrolik fitness yaptım salonda, bugün içim çok rahat :)
tamam canim, listeye aldim seni
bu arada ölcülerin benimkine yakin ölcüler :)) senin kalcanda benimki gibi 99napcaz biz bu kalcayi..
canim sol ve sag bacak ve kol farkli oldugu icin en büyük ölcüleri aldim öyle koydum listeye.. bu arada gögüs ölcmemissin galiba? yazmayimi unuttun yoksa?
bu arada dün cok güzel spor yapmissin, tebriklerrrr:13::13: süpersin
inanilmaz bir sey ne guzel zayifladin elmaseker