Spor arkadasi arayanlarin yeri

elbet başlayacağım hatta yarın:21::21::21: çalışmıyorum evdeyim.her sabah açarım ebruyu saat 10 da yaparım .....onu kaçırısam videoları var zaten ordan yaparım....bir de yürüyüş fazlasını yapamam şuan için kaş yapayım derken göz çıkarmayayım

basdan mi basliyacaksin? yani ilk bolumden

selam kızlar :KK3:

selam kizlar nasilsiniz .ya bide ben bisey sorucam benim isteyim kalca eritmek deyil aksi:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:ne kalca kaldirmak pilatesle becere bilcekmiyim bunu

ben de aynı dertten muzdaribim, squats yapıyorum onun için :KK34:
ayrıca popo kaldırıcı hareketler var ben yapmıyorum ama bulabilirsin hani onlardan yapabilirsin.

süpermiş babana maşallah:nazar::nazar::nazar: darısı başıma:KK34: tmm ben yarın ölçümü alırım.....biraz okudum da ne kadar cok spor yapıyorsunuz ne güzel siz böyle gıderse vileda sopası gıbı kalırsınız:KK1:

ben 5. takımda yarışıyorum cuma zayıflama yarışmaları var ya işte orda.kızlarla gecen gun el bileklerimizi ölçtük benim ki 16 cm çıktı.biraz iri kemikliyim o yüzden bir türlü çok ınce duramıyorum:KK30::KK30::KK30:
ama ilk hedefim 38 beden olmak..:KK17: şuan 40 bedenim....

benim de 15 cm canım el bileğim ne yapalım kemikten o. :KK31:
ben geçen yıl 40 bedendim, 62 kiloydum. şimdi 53 kiloyum 34-36 giyiyorum.
alt beden 34 üst beden 36 elma tipliyim de :KK1::KK1:

yaaa ben sinav cekemiyorum naapcam her denediyimde yere yapisiyorum:26::26::26::26:

yarım şınav çekebilirsin tatlım, dizlerden aşağısı yerde kalıyor.
daha kolay ve etkisi yakın, ben hep yarım şınav çekiyorum kendimi yormuyorum :KK53::KK53:

ilk kez duyuyorum squatsi nerden bulabilirim videolarini :26::26::26::26:

[video=youtube;UXJrBgI2RxA]http://www.youtube.com/watch?v=UXJrBgI2RxA[/video]

bu yardımcı olacaktır canım, ben yine anlatayım kalkarken popoyu sıkıyorsun ve dizlerin ayak parmaklarını geçmiyor eğildiğinde. belinin düz durması lazım eğilmek yok :KK34:

evet ya super cok kolay gibi gozukuyor

pek kolay değil aslında :KK1::KK1:
ağırlığını dizlerine verme mutlaka yapmadan önce ısın yoksa yürüyemezsin ağrıdan canım. umarım sana kolay gelirde bırakmadan yaparsın, şeker aylık programın resmini de vermiş yukarıda. koca popolu bi kız var ya o sayılara göre gidersen etkisini daha çok görürsün :KK34:

pek kolay değil aslında :KK1::KK1:
ağırlığını dizlerine verme mutlaka yapmadan önce ısın yoksa yürüyemezsin ağrıdan canım. umarım sana kolay gelirde bırakmadan yaparsın, şeker aylık programın resmini de vermiş yukarıda. koca popolu bi kız var ya o sayılara göre gidersen etkisini daha çok görürsün :KK34:

yaaa ne guzel sevinmistim kolay diye :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52:simdiki halim bu:KK53:ama :KK34:yapcam

basdan mi basliyacaksin? yani ilk bolumden

yok cnm şuan yaptığı hareketlerı kendımı çok zorlamadan yaparım.....kendısı motor takılmış gibi yapıyor ben ona yetısemem mesela dıyor kı 12x3 yapıyorsam yenı başlayanlar 8x3 yapsınlar....bende öyle yaparım......

selam kızlar :KK3:

ben de aynı dertten muzdaribim, squats yapıyorum onun için :KK34:
ayrıca popo kaldırıcı hareketler var ben yapmıyorum ama bulabilirsin hani onlardan yapabilirsin.

benim de 15 cm canım el bileğim ne yapalım kemikten o. :KK31:
ben geçen yıl 40 bedendim, 62 kiloydum. şimdi 53 kiloyum 34-36 giyiyorum.
alt beden 34 üst beden 36 elma tipliyim de :KK1::KK1:

yarım şınav çekebilirsin tatlım, dizlerden aşağısı yerde kalıyor.
daha kolay ve etkisi yakın, ben hep yarım şınav çekiyorum kendimi yormuyorum :KK53::KK53:

aynen cnm kemık yapımız bu napalım:KK31::KK31::KK31: biraz iri ama yağlar gıderse bende 38 beden olabilirim:KK30::KK30:

yaaa ne guzel sevinmistim kolay diye :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52:simdiki halim bu:KK53:ama :KK34:yapcam

:KK9::KK9::KK9:
yap tabiki, ben de baştan başlayacağım. bakalım etkilerini görürüz beraber :13:

yok cnm şuan yaptığı hareketlerı kendımı çok zorlamadan yaparım.....kendısı motor takılmış gibi yapıyor ben ona yetısemem mesela dıyor kı 12x3 yapıyorsam yenı başlayanlar 8x3 yapsınlar....bende öyle yaparım......

aynen cnm kemık yapımız bu napalım:KK31::KK31::KK31: biraz iri ama yağlar gıderse bende 38 beden olabilirim:KK30::KK30:

olursun hiç sıkıntı değil, her hafta düzenli yapalım sporumuzu hepimiz sağlıklı ve fit kadınlar oluruz eminim. :KK12:

Eveeeet benimde gogusumun yanlarinda yag var gogsumde yag sanirim sinav cekiyorum arada o yanlariindaki yaglar nasil gitti peki ?
Ya benimki kucuk goguslu seviyomus . Ondan gectim de artik az sert olsun cunku sarkti resmen goguslerim ya hep kilo alip vermekten oldu :KK43:

vallah özellikle bisey yapmadim sinav haric, kendiliginden gitti galiba canim.. zaten spor yaparken yaglar nerden gidecegini sen karar veremiyorsun maalesef vücut kendisi karar veriyor.. o yüzden biraz sabret derim kendiliginden toparlanir, bide pilates yapiyorsun, daha da hizli gider ordaki yaglar canim.. bide gögüs icin dumbble ile calis, uzanarak kaldir indir, oda iyi calistiriyor gögüsü..

elbet başlayacağım hatta yarın:21::21::21: çalışmıyorum evdeyim.her sabah açarım ebruyu saat 10 da yaparım .....onu kaçırısam videoları var zaten ordan yaparım....bir de yürüyüş fazlasını yapamam şuan için kaş yapayım derken göz çıkarmayayım

aa pilatesde eger zorlanmiyorsan yap canim, ben tavsiye edecektim ama bel fitigi icin doktora danisin der ebru salli hep, o yüzden biraz cekindim sormaya.. hemen yarin basla, bak gör hemen incelirsin :KK34: yaninda yürüyüs yapiyorsan zaten daha ne yapabilirsinki canim, fazlasina gerek yok bence zaten

ayy daha yeni tiffany'yi yaptim yan yaglari icin, bide pilates yapacaktim sadece 10 dklik kalca hareketleri yapabildim, sonra pilim bitti, hem fitnessda hem evde spor olunmuyormus demek:KK53::KK53: neyse bu kadarida kafi bugünlük icin, bide germe hareketlerimide yaptim, benden bugünlük bukadar kizlar :KK55::KK55:

elmaseker qaliba ikimiz kaldik burda saat 11:45 ben gidib biraz squat yapmayi ogreniyim malum yarin basliycam ondan sonra yatcam hemen yarina enerji topliyim malum zor bir gun olcak:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Anladim elma sekerim :)
Squat gorundugu kadar kolay degil ben bugun 230 tane yaptim ama cok yoruldum :KK43: ama alistim birakmicam ama squati bitincede devam edicem :)

ayy sonunda eski bi resmimi bulup koydum albümüme :)) gecen sene neymissim yaa bende sok oldum.. isteyen bakabilir (arkadas olmadan bakilmiyor ama isteyen talep etsin ben onaylarim canlarim :))

ayy sonunda eski bi resmimi bulup koydum albümüme :)) gecen sene neymissim yaa bende sok oldum.. isteyen bakabilir (arkadas olmadan bakilmiyor ama isteyen talep etsin ben onaylarim canlarim :))

Vıssss o sen miydiiiinnn o_O anneeem bu kiz erimis gitmis ya o_O masallah canim benim nazar degmesin insallah coook daha iyi olursun oluruz az ufle bizi :KK70:

Vıssss o sen miydiiiinnn o_O anneeem bu kiz erimis gitmis ya o_O masallah canim benim nazar degmesin insallah coook daha iyi olursun oluruz az ufle bizi :KK70:

hee valla o bendim canim :)) saol canim kimseye nazar degmesin NazarNazar hepimiz güzel kilocuklar attik ve atacagizda :))

bu arada bugün merakimdan tartilayim dedim kesin kilo almissimdir o kadar yiyorum cünki, bi baktim 62,2 kilo ciktim (1,5 hafta önce 63tüm) :KK8: tabi versem bile bu benim icin bi anlam tasimiyor, tartmamaya devamm :)

X