Spor arkadasi arayanlarin yeri

hadi canım 62 mi canım ciddi anlamda daha az görünüyorsun yaa

süpersin canım bende jillian 30days i bitirmiş biri olarak devam etmeni tavsiye ediyorum ciddi erime sağlıyor benı ekleyip resımlerıme bakabilirsin :)

Aaaaaaa süpperrrrr, bayıldım, inanılmaz incelmişsin.. Cok gaza geldim cok mutluyum.. Ben hep internette yabancıların resimlerini gormustum, ara ara bakıyodum ama içimizden birinin sonuclarını görünce inancım arttı :)

Kesinlikle bırakma niyetim yok hele bu fotoları gördükten sonra hiç yok :) hem cok guzel kilo vermişsin hem de cok iyi incelmişsin, göbek kısmı inanılmaz değişmiş.. Aman tüh tüh maşallah diyelim devamını dileyelim :)

benim başım kel mi beni de alın

göbek 93
bel 75
göğüs 90
bacak=59
kol=28

Son düzenleme:

:) teşekkür ederim canım biz bu azimle gidersek yapamayacağımız hiç bişey yok :) vallahi bel kısmımın kıvrımı bile oluştu o derece inceltti beni jillian teyze :) umarım senın içinde sonuç başarılı olur hiç aksatmadan yap tatlımmmm

canim bende senin resimlerine bakayim dedim o neydi öyle sok oldum, jillian seni nasil degistirmis yaa.. inanilmaz güzel incelmissin, göbek kismi ne olmus öyle tebriklerrr azmine hayranim, süpersin

spora baslamadan önce keske resim cekseymissim yaa (

teşekkür ederim canımmmmmmm evet canım ya baya değişim sağladı görenler şaşırıyo ne çabuk bu kadar zayıfladın diye :) 58 kilodan düştüm bu sabah tartıldığımda 50,4 dı :) keşke çekseydın canım benım ama belli senınde azmın yerınde maşallahhhhh

fndkkrducum bende tam seni bekliyordum, bu kiz nerelerde, coktaaan görmüs olmaliydi diye düsündüm :))

canim bacak istemiyorsan yazmam ama pilates yapiyorsun zaten, bacaklar büyük büyük kasli olmaz, cok zarif ve ince bacak ayni ebru salli gibi olursun pilateste.. bence yinede yazayim derim, hem incelmek istemesende o hep ayni durur

tamam canlar yazıverin o zaman
ay diyetisyendeydim ya kadın bana bida gelme dedi
yağ oranım 30lardan 24e kadar düşmüş 58.6 kiloyum kadın dedi zaten amacımız yağ oranını düşürmekti oda çok güzel düşmüş dedi öğlende gitmiştim kahvaltı felan etmiştim orda 59.1 kilo çıktım bende evden tartılıp çıktıp 500-600 gr almışım öğlene kadar o yüzden 58.6 kabul ediyoruz kilomu
listeyi devam ettir yine dedi bi kaç kilo daha versen yeter dedi yani artık tartı umrumda değil yaz sonuna kadar 50 olucam ama kararlıyım
bütün kilolarım yağdan gitmiş ama naısl sevindim var ya sadecde 200-300 gr sudan gitmiş

yani artık incelicem plates tiffany felan yapıcam vücudumu geliştiricem yani artık

neyse ben spora gidiyom akşam görüşürüz

ayy ipin ucu kacti takip edemiyorum sizi
biseyler yaziyorum bi bakiyorum yeniler gelmis, yine yaziyorum yine yeni mesajlar yeni begeniler geliyor.. kizlarr suan iste calisamiyorum bile, ben sizi sefimde beni takip ediyor, hahaahah amannn neyse canim calismak istemiyor zaten, gizli gizli yazarim

llazkizi canim eger bu kadar etkiliyse bende yapmayi düsünüyorum bu ablayi.. 2 hafta sonra tatile gidiyorum, tatilden döndügümde bide bunu denerim diye düsünüyorum.. önce bi pilatesimi yapayim tatile kadar :))

canmmm neler yaptın nasıl gitti o yağlar?

:) benım patronum odası ayrı olduğu için yazıyorum çatır çatır canım şiddetle tavsiye ediyorum vallahi yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…