- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
boşan demenin bile bir adabı var, güzel yorum3 ay sabredeceksin, sınava kadar.. Sonra kazansan da kaybetsen de boşanmalısın...Şimdi boşanmaya kalksan sınavdan önce mahkeme olması zor. Sizin ki anlaşmalı değil gibi... E sınav öncesi boşanmaya kalksan kendini derslerine yeterince veremeyeceksin.. 3 ay boyunca ders çalış, sadece ders çalış bence. Kim ne derse he de alttan al biraz.
KPSS yi kazanmakla da olmuyor bir de atanma bekleyeceksin... Onu da annenin yanında beklersin o arada çalışırsın...
Şu sınavdan iyi puan al önemli olan o :)
Şakamısın sen ya.biz bütün bir kış eşya taksidi kira doğal gaz ödicez diye bi tarafımızı yırtarken ben kv gittiğimde dolapta bütün et türevleri mevcuttu.sinirden doğru anlatamamış olabilirm.
evet hırslarım çok fazla.özellikle eşime ve ailesine.hem beni onun parasıyla bu şartlarda yaşamay mecbur ettiler hem dönüp bakmadılar.ancak düğünde takılan bilezikler bozdurmaya başlandığında işin ciddiyetini anladılar.ki eşim asla ailesinden para istemez.olmasa da istemez.öyle salaktr.bana 15 yıllık kullanılmış eşya vermeyi bile teklif ettiler.sonra tamam biz alıyoruz dediler.sonra da hadi ödeyin dediler.ben bu kış iki kez bronşit geçirdim.iyi beslenmem gerekirken bana git kasaptan et al ye diyen bi zihniyet vardı karsımda.bizim cebimizde kurul yokken.ki benim ailem biz eve gidince tavuk et alır.kardeşim üni.tatile gidince alır.bizsiz yemezler.onlar doldurmuşlar mübarek.tiksintim bu yüzden.
Herkse seni beslemek zorunda mı?hem beni onun parasıyla bu şartlarda yaşamay mecbur ettiler hem dönüp bakmadılar''
Mezara, hapishaneye gidinceye kadar bosanmak diye bir secenek var, hic dusundunuz mu?
Madem gecinemiyorsunuz, hayatlarinizi birbirinize zindan etmek niye, ayrilirsiniz, olur biter.
hayır evlilik bu iki farklı insan sonuçta bir ömür bir evde. Olur yani. Ben bazen kenime tahmmül edemiyorum. Al daha demin kediye balık kılçığı vericwm verme vercem verme derdine sürtüştük. Baktım evde hzuuru kaçtı işten gelmiş sonuçta akşamı zehir oluyor. Gittim şakamaka düzeldik. Her ieyi kafana takarsan kafaya takaraa eşler oooo herkes ilk senedwn boşanır..vallahi ben de, her biri birer aile danışmanı..
'' boşan yavrucuğum, sonra kangiren olursun kesiveriler kalbini''
Konunun başlığı iğrenç,konunun içeriği iğrenç.Ortada evlilik yok.Evrimini tamamlamamış insanları evlendirmemeli aileler.Diğer konuna baktım kocana sinirlenince şiddet uyguluyorsun.Senin evine et girmiyorsa,başkasının evine et girmesine karışamazsın bunu bile problem haline getirmişsin.arkadaşlar eşimle bi çok problem var.ve bunlar bence aşılmaz durumda artık.
ben kpss ye hazırlanıyorum.bazı arkadaşlar eleştirebilir sen mi öğretmensin şiddet uyguluyosun filan diye ama ben kendimi savunuyorum.oturup dayak yiyemem kimseden.
bu güne kadar bi gün mutlu bi gün ağlayarak bi gün umursamaz geçti günler.kaldı şurda kpss ye 3 ay.ve ben tahammül sınırımın son noktasındayım.
çünkü geçen gün eşimin annesinin terbiyesizce yaptığı bir şey anlattım- eşimin haberi vardı muhtemelen ama benim anlatmamı beklemiştir.çok şeytandır kendisi-.ben ara tatilde gidip annemde kaldım.hem çok hastaydım -bronşit- hem de onların evinde rahat edemezdim.hem sobalıydı ev.hem de açıkcası gitmek istemedim.eşim de beni aramadı.kv benim annemi arayıp sövdü saydı.ben yine gitmedim.en son 1 gün gttim.bizim eve et kıyma filan girmez.bi gittim köye bi rafta sucuk bi rafta et bi rafta kıyma bi rafta balık.abartmıyorum.sonra tiksindim iyice soğudum zaten
.ama 24 saat durmadım.çünkü nefret geliyo bana o köyde.paramız yok dedim bi bilezik bozdurdum filan.ben geldim arkamdan annemi arayıp özür dilemiş kv ve 3 mil yar para gönderdiler eşya borcunu da biz ödüyoruz bu arada.bu arada kv oğlunu arayıp direktif vermiş hemen evine gitsin annesinde kalmıcak diye.ben yne gitmedim.3 gün sonra filan gitti.işte eşim de bana msj atmış şu gün geliyosun diye.ben anladım annesi aramış belli.gazla çalışıyo ya.neyse gittim
bizimki aşka gelmiş bi ilgiler tabiki de yatak konusunda.işi bitince öküzleşti yine.bende evde öyle bir kavga cıkardım ki.deli gibiydim aynı.seni görünce içime şeytan giriyo benim dedim korkuttum onu.öyle sakinleşti.ilaç aldım uyuyabilmek için ama aşırı dozdan zehirlendim.gece 5 te geldik hastaneden.
neyse bunlar ayrıntı.yine bi kaç kez birlikte olduk.ama bikere bu beni reddetti.sen reddedilmez misin ders çalışıyorum diye beni kaç kere reddettin ben bişey dedim mi filan dedi..neyse yine büyük olay olmadı.ama ben ondan sonra bi soğudum.
çalışma masam yatak odasındaydı diğer odaya taşıdım.
en son annesinin yaptığı terbiyesizlik yüzünden bana kahpesin dedi.bi tane çaktım buna.yine dedi yine bi tane daha vurdum.ben kahpeysem sen de piç kurususun dedim.öyle anneden ancak piç doğar dedim.çok sinirlendi çekti gitti.kapıyı açmıcaktım ama açtım yine gece gelince.dudağım patlamış ağzıma kan gelince fark ettim.bi de parmağımı sıktı.baya çürüdü.kalem tutamadım bi kaç gün.
dedim kendi kendime eğer bu adamla bidaha o yatağa girersen sana her şey müstehaktır dedim.
bi kere yanaşmaya çalıştı o da napıyon gız dedi güldü.hiç bakmadım suratına.buna bile yanaşmaya calışmak diyorum düşünün.ayrı yatıyoruz zaten.sabah kahvaltı yok.maaşını yeni aldığı için aksam dışardan yemek yiyip geliyo.bi hafta sonra ne olur bilemem.
benim derdim bu olaydan sonra ondan para istemek.harçlığımı tek seferde ver dedikçe -bence sırf bana her hafta param bitti dedirtmek için- vermiyo.az az veriyo.ben şu son üç ayda nasıl davranmalıyım ki kendim için çalışmalarım için olumsuz etkilenmiyim.çünkü bütün günüm temmuzdan sonra ne yapcam.nereye gitcem.bu evde nasıl durcam.boşlukta olcam.bu kadar şeyden sonra atanamazsam onunla aile olmak için mi uğrascam.ya yüzünü görmek istemiyorm.bu haldeyken bile ailesine etrafına iyi bir evliliğimiz varmış gibi davranıyo ya deli etcek beni.
annesi aradığında açmıyorum o günden beri.dün oğluna emir vermiş yine.açsın telefonumu diye.eşim de geldi bidaha açmazsan görürsün ne olcağını dedi.ben de aramasım ben konuşmak istersem ararım dedim.büyüğü küçüğü bu kadar ısrarla araması ne demekmiş dedim.temmuzda sınav gecince eve gitsem annem bi taraftan oraya git dicek bi taraftan onlar gel dicek.burda dursam nefret gelcek.