sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

boşan demenin bile bir adabı var, güzel yorum

Sok oldum! ikiniz de hic hos davranmiyorsunuz. Saygi kalmamis artik. Esnizin söyledikleri kötü sizin soyledikleriniz de ayni sekilde. Kufurde hakarette yarismissiniz resmen . Sinav stresi herseyi daha katlanilmaz yapabilir evet ama madem muhtacsiniz ve burada 3 aylik idare edecek tavsiyeler bekliyorsunuz biraz alttan alip kvye dayi diyeceksiniz. .
ogretmenim demissiniz. Umarim sinif veya okuloncesi değildir

Ne iğrenc bir iliskiymis bu okurken dehsete kapıldım,önceki konunu da okudum esinin zaten ne olduğu ortada da,bence sen de fazla sinirlisin,sinirini kontrol edemediğinden falan bahsetmissin gereğinden fazla sinirli bir yapıya sahipsin bence.İkiniz de hic bir konuda alttan alan taraf olmuyorsunuz demek ki,anlasmaya zaten niyetiniz yokmus.Bir slayt yüzünden kimse evlendiği günü zehir etmez birbirine.sizin gecinmeye niyetiniz yokmus bastan.

ben .ahpeysem sende .iç kurususun yazan yerden sonrasını okumadım daha doğrusu okumaya gerek duymadım
sizinde ağzınız çok bozuk ve siz bu bozuk ağız şiddet eğilimi ile öğretmen mi olacaksınız?
Çocukların vay haline.
Yazık boşanında adamda rahat etsin biraz illallah setmiştir mutlaka

Mezara, hapishaneye gidinceye kadar bosanmak diye bir secenek var, hic dusundunuz mu?

Madem gecinemiyorsunuz, hayatlarinizi birbirinize zindan etmek niye, ayrilirsiniz, olur biter.

Şakamısın sen ya.
Zorla mı evlendirdiler seni...
hem beni onun parasıyla bu şartlarda yaşamay mecbur ettiler hem dönüp bakmadılar''
Herkse seni beslemek zorunda mı?
Çalış kazan paranı.

"oturup dayak yiyemem kimseden" demişsiniz ama küfür yiyorsunuz.
"çok şeytandır kendisi" dediğiniz bir eşiniz var.
yatakta gördüğünüz ilgi ilgi değildir, o erkeğin kendi menfaatidir. tüm bunların üzerine cinsellik yaşamak yersiz zaten.
sırf harçlık için, sırf sınav için ya da çıkar konusu her ne ise bir insan kendini şu hale sokmamalı.

k....pe, öyle anneden ancak p.ç doğar şeklinde alenen küfür yazdığınız için de kibledim sizi.

Mezara, hapishaneye gidinceye kadar bosanmak diye bir secenek var, hic dusundunuz mu?

Madem gecinemiyorsunuz, hayatlarinizi birbirinize zindan etmek niye, ayrilirsiniz, olur biter.

ölmek sanki çözüm birde ha deyince ölünecek herkesin elinde ölmek ve hapishane iyi bir yer azıcık düşünmek gerek bunlar kolaya gitmekten başka bir şey değil

insanlar neden mantık düşünüp kendi kendine çözüm aramak ve bu işlerden en basit ve çözülür şekli bulmak yerine öleyim kurtulayım olmazsa hapishaneye giderim

azıcık çaba ve azıcık akıl fikir yapın bu nedir

şaka gibi ama kötü bir şaka

Eşiniz ne iş yapıyor.?? Bu dönem sizin için çok önemli. Burnunuzdan getiriyorlar
Ne demek k..pe, ben yazamadım bile. Sizin de sinirleriniz bozulmuş. Sakin olun

Diğer sayfaları okumadım. Sizde çalışabilirsiniz.
Sınava hazırlanıp çalışan insanlar çok
Neden ellerine bakacaksınız ki..
Ne kadar beklenti o kadar hüsran ve ardından sinirlerin yıpranması gelir
Bu et,sucuk, kıyma konusu bence yersiz. Çok değişik birisiniz.

Son düzenleme:
ben olsam babamın evine gider sınava orda çalışırdım biraz ayrı durun.sitede boşanma diyen görmedim demiş bazıları,öfke kontrolü yoksa biri mezara biri hapisemi girsin?
öfke kontrolünüz yoksa doktora gidin zira atandığınızda sınıflarda düz duvara tırmanıpta pişkin pişkin sırıtan tonla öğrenciyle karşılaşacaksınız

ortamınız ne kadar kötü olursa olsun tarzınız bir öğretmene hiç yakışmıyor. bayana yakışmıyor hatta.o adamda size bakmak zorunda değil. ben kpss hazırlanırken kursa giderken bi taraftanda işe gidiyordum. paramı kazanıyordum. eşinizi geçtim ailesinede bize bakmıyorlar diye yüklenmişsiniz. çok garip buldum. çalışın işe girin.kimse sizi memur etmek zorunda değil. evlenemseydiniz keşke.aileniz bakarmıydı size. bunu düşünün birde.

Eşinizin size sizin eşinize şiddet uygulaması küfür etmesi evliliğinizde saygının bittiğini gösterir ki saygının bittiği yerde sevgi de kalmaz bana göre zaten evliliğinizin bitik durumda. Kayınvalidem eşimi dolduruyor demişsiniz, siz kadının evine gittiğinizde buzdolabını açtığında gördüğünüz etleri dahi tiksinme konusu yapabiliyorusunuz. Böyle saçma bir şey olur mu, siz artık evlisiniz ve kendi yağınızda kavrulmayı öğrenmelisiniz. Eşyaların borcunu biz ödeyeceğiz deyip ödeyememiş olabilirler. Benim kayınvadem de aynı şeyi söylemişti ama düğün zamanında onlarda borçlandı ve düğünden sonra ödeyemediler biz ödedik eşimle. Ne yani bende mi kayınvalidemden tiksinseydim. Ayrıca kadın dolabı boş görünce gidip gücünün yetiğince alışveriş yapmış sizin için + 3000 tl para göndermiş taksitlerinizi ödeyin diye hiç destek olmuyor değil yani elinden geldiğince olmaya çalışıyor belli. Siz telefonlarını açmıyorsunuz, annenize gidiyorsunuz ama kayınvalideniz yakın olduğu halde gitmiyorsunuz? Kısaca kendi kusurlarınızı görmemekle birlikte kayınvalidenizin hiçbir kusurunu görmezden gelemiyorsunuz. Bakış açınızı değiştirin kimse sizin evinize yiyecek almak zoruda değil. Bunları hiç yaşamamış bir olarak söylemiyorum tüm bunları biz de yaşadık eşimle çok zor zamanlar geçirdik evet dolabımızın boş olduğu zamanlarda oldu. Ama hiçbir zaman kayınvalideme gittiğimde bak bak benim dolabım boş onun dolabı ağzına kadar dolu diye fesatlanmadım. O günleri atlattık çok şükür kimseye yansıtmadan.

en son annesinin yaptığı terbiyesizlik yüzünden bana kahpesin dedi.bi tane çaktım buna.yine dedi yine bi tane daha vurdum.ben kahpeysem sen de piç kurususun dedim.öyle anneden ancak piç doğar dedim.çok sinirlendi çekti gitti.kapıyı açmıcaktım ama açtım yine gece gelince.dudağım patlamış ağzıma kan gelince fark ettim.bi de parmağımı sıktı.baya çürüdü.kalem tutamadım bi kaç gün.

ne güzel evlilik ya,tek sorunun kocandan harçlık istemek yani öyle mi

hayata baktığınız o pembe gözlüklerden bende istiyorum nerede satılıyo acaba

vallahi ben de, her biri birer aile danışmanı..
'' boşan yavrucuğum, sonra kangiren olursun kesiveriler kalbini''
hayır evlilik bu iki farklı insan sonuçta bir ömür bir evde. Olur yani. Ben bazen kenime tahmmül edemiyorum. Al daha demin kediye balık kılçığı vericwm verme vercem verme derdine sürtüştük. Baktım evde hzuuru kaçtı işten gelmiş sonuçta akşamı zehir oluyor. Gittim şakamaka düzeldik. Her ieyi kafana takarsan kafaya takaraa eşler oooo herkes ilk senedwn boşanır..

Konunun başlığı iğrenç,konunun içeriği iğrenç.Ortada evlilik yok.Evrimini tamamlamamış insanları evlendirmemeli aileler.Diğer konuna baktım kocana sinirlenince şiddet uyguluyorsun.Senin evine et girmiyorsa,başkasının evine et girmesine karışamazsın bunu bile problem haline getirmişsin.

Kayınvaliden sövüyor,sen en adi en iğrenç şekliyle kocana davranıyorsun.Kocan aynı şekilde.Ama buna rağmen aynı yatağa giriyorsunuz.Acizliğinin,boşanamamaının bahanesi olarak sınavları gösteriyorsun.
Sen öğretmen olma.Sen önce insan olmayı öğren.Yazık kendine yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…